Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

7 πράγματα που όλοι θέλετε να ξέρετε για το Miiiilch!

To Milch καλέστηκε από την συμπάθια του την Σταυρούλα να παίξει ένα παιχνίδι που πρέπει να πει 7 πράγματα για τον πολύτιμο και διάσημο και σημαντικό και πανσίγνωστο εαυτό του! Το Milch ευχαριστεί την Σταυρούλα και για το βραβείο που έδωσε στο Milch!

Το Milch θα ξεκινήσει να σας λέει τα 7 πράγματα για τον εαυτό του που όλοι καίγεσται να μάθετε!

1. Πάντα του άρεσαν τα Χριστούγενα του Milch! Να απλώνει τις ποδάρες του στην πολυθρόνα του με τα κόκκινα αυγά του και να σουβλίζει βασιλόπιτες γεμιστές με ρύζι και κάστανα και γαρνιτουρισμένες με σιρόπι από τσίρλα Milch!

2. Ο κολητός του Milch είναι ο Άγιος Βασίλης και το Milch τον είχε καλέσει για να τον φιλοξενίσει για λίγες μέρες στο εξοχικό του Milch στην Βέροια και στο πολυτελή σπίτι του Milch στην Käferland αλλά ο Άγιος Βασίλης του καλάρεσε και βολεύτηκε και από τότε το Milch τον φορτώθηκε μόνιμα και τον πηγαίνει και βόλτες στην VIP θέση του προσωπικού αεροκλάνου του Milch!

3. To Milch του αρέσει να πηγαίνει για χέσιμο μαζί με το αρκούδι του Milch και το κουκούδι του Milch! Το Milch έπαιρνε και το ποδαριλόνι του Milch μαζί του αλλά το ποδαριλόνι του Milch μπόχιαζε όλο το wc του Milch με την σάπια ποδαρίλα του και το Milch τα πήρε στην κράνα γιατί το Milch ήθελε να κάνει spread την δική του μπόχα από το σκατό και τις κλανιές και να την διαμοιράζει για να αναπνέουν οι κάτοικοι της Käferland φρέσκο αέρα από το ποπούδι του Milch και όχι σάπιο από την ποδαρίλα του ποδαριλονιού του Milch!

4. To Μilch είναι βασιλιάς, αρχηγός, πρωθυπορυγός, κυβερνίτης, γιατρός, επιστήμονας, τραγουδιστής, αρχτέκτωνας, πολιτικός μηχανικός, ιδρυτής χέστρων, αρχηγός όλων των κομμάτων της Käferland, ιδιοκτήτης της Käferland, καθηγητής ιατρικής στο πανεπιστήμιο της Käferland, καθηγητής πορδολογίας και σκατολογίας στο πανεπιστήμιο της Käferland, προστάτης του αρκούδι του Milch, του κουκούδι του Milch και του ποδαριλόνι του Milch και είναι και ποιητής!

5. Το Milch μισεί τον τρισάθλιο κωλορωσοπόντιο τον Alexfarter και τον εκδικείται προκαλόντας του προβλήματα και το Milch μέσα στο πακέτο του έστειλε και εσάνς σάπιων κλανιών και σάπιας ποδαρίλας και στρατό σκαθαριών για να του επιτεθούν!

6. Το Milch στο σπίτι του στην Käferland έχει 127 wc και όλοι οι καναπέδες και οι καρέκλες και οι πολυθρόνες είναι ταυτόχρονα και χέστρες και το Milch ετσι διάταξε και την σχεδίαση όλων των δημόσιων κτίριων και των θέσεων των γηπέδων της Käferland για να είναι μαζί και χέστρες και το Milch στους δρόμους της Käferland έχει διατάξει την τοποθεσία δημόσιων wc κάθε 20 μέτρα!

7. Οι απόκριες είναι μια γιορτή που δεν αρέσει ιδιέταιρα στο Milch γιατί το Milch πρέπει να ντύνεται και να ταιριάζει και τα χριστουγενιάτικα κόκκινα αυγά στην στολή του!


Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

4 σχόλια:

ΖΕΡΒΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ είπε...

Σε ευχαριστώ που έκανες την τιμή και έπαιξες στο παιχνίδι! Επιτέλους αποκαλύφθηκε το μυστήριο γύρω από σένα!!!!
Χαίρομαι που είσαι τριγύρω! Εύχομαι να είσαι πάντα καλά!!!!
Την καλησπέρα μου!!!!

ΖΕΡΒΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ είπε...

Καλά Χριστούγεννα με υγεία!!!! Φιλιά πολλά!!!!

ΖΕΡΒΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ είπε...

Καλή Χρονιά!!! Να είσαι καλά όπου κι αν είσαι!!!!

ΖΕΡΒΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ είπε...

Και καλή Ανάσταση!!!!!