Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Το αγαπημένο σας Milch γύρισε!

Dear Fartmens and dear fartwomens!

Το Milch έλλιπε τόσο καιρό και ξέρει ότι σας έλλιψε πολύ αλλά το Milch είχε πολλά προβλήματα στην Käferland γιατί το Milch έβγαλε μια νέα πατέντα για να συνδέσει τις χέστρες του Milch στο Πορδοβούνι και στο Käferβούνιο με τις καφετιέρες των υπήκοοων του Milch στα σπίτια τους για να έχουν να πίνουν κάθε μέρα φρέσκο καφέ από αλεσμένο σκατό Milch! Η σύνδεση έγινε με σωλήνες από τα wc του Milch και κάθε αλεσμενιέρα συνδέετε με σωλήνα που μεταφέρει το σκατό από τα wc στην αλεσμενιέρα! Όλες οι αλεσμενιέρες είναι ειδικές αλεσμενιέρες που έχουν ενσοματωμένη αποξηριστική μηχανή για να αποξηρένουν το κουράδι του Milch και να το αλέθουν και να το κάνουν αλεσμένο!

Και για αυτό το Milch δεν μπορούσε να σας λέει τα νέα του γιατί όλη η Käferland ήταν σκαμένη και οι κάτοικοι του Milch είχαν μείνει χωρίς ρεύμα και το Milch έπρεπε να φροντίσει για να έχουν ρεύμα και να κλάνει πολύ πιο πολύ από ότι ήδη κλάνει και έβαζε λάμπες αλογόνου στο ποπούδι του για να φωτίζει την Käferland και με τις κλανιές του δημιουργούσε  άμμεσο ρεύμα για το εργοστάσιο ηλεκτρικών της Käferland!

Το Milch μετά από την ολοκλήρωση των έργων στην Käferland έβγαλε νέα πατέντα με την κλανιά μασάζ! Είναι μία κλανιά που όταν την κάνετε σας κάνει μασάζ στο ποπούδι γαργαλόντας την ποπουδότρυπα! Αυτή η κλανιά πρέπει να είναι γαργαλιστική κλανιά και να είναι ανάμεσα σε κλανιά και πορδή και να έχει μεγάλη διάρκεια! Για να το κάνετε αυτό επειδή το Milch ξέρει ότι δεν είσαστε όλοι ηδήμονες για να μπορείται να την κάνετε μόνοι σας το Milch έβγαλε τις νέες κονσέρβες που έχουν την γεύση φαγητών που σας αρέσουν μαζί με ενγκλωβισμένες μπουρμπουλήθρες από γαργαλιστικές κλανιές Milch!

Το Milch όμως είναι πολύ άτυχο με τις υπηρέτριες του γιατί το Milch αφού απόλυσε την Σκιουράνθη την λυπήθηκε γιατί η Σκιουράνθη έπριξε την γυναίκα του Milch στα κλάμματα και στα παρακάλια και το Milch την ξαναπρόσλαβε και της πήρε και βοηθό υπηρέτριας για να την βοηθάει την Γκροκόσκαβγια και την Ποδαριλένια!

Η Ποδαριλένια όμως τα πήρε στην κράνα γιατί το Milch την φώναζε Ποδαριλίνα και όχι Ποδαριλένια γιατί έτσι γούσταρε! Και η Ποδαριλιλένια έφαγε το ποδαριλόνι του Milch από τα νεύρα της και παρακίνησε και την Γκροκόσκαβγια και έφαγε το γκροκόνι του Milch! Από τότε το αρκούδι και το κουκούδι του Milch κλάνουν με μαύρη τσίρλα επειδή τους λείπει το ποδαριλόνι και το γκροκόνι και το Milch ψάχνει νέο ποδαριλόνι και νέο γκροκόνι για να ηρεμίσει το αρκούδι και το κουκούδι που του έχουν καταχέσει όλο το σπίτι!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

6 σχόλια:

milch-käfer είπε...

Όταν το Milch σε προσπερνά
στον δρόμο με κλανίδι
πρέπει ο κώλος να σιωπά
να πιάνει ένα στασίδι
να αναρωτιέτε το γιατί
ταχύτητα δεν βγάζει
και το Milch-Käfer κλάνοντας
τρικλοποδιές του βάζει!

ΖΕΡΒΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ είπε...

Αγαπητέ Milch,
χαίρομαι πάρα πολύ που σε ξανά διαβάζω! Ελπίζω τώρα να προλαβαίνεις να μας ανεβάζεις νέα από την Kaferland για να ξέρουμε ότι είσαι τριγύρω και καλά!!!!!
Την καλησπέρα μου και την αγάπη μου!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ανωμαλάρα φύγε από τη μπλογκόσφαιρα. Τη βρωμέζεις. Σιχαμένε. Δε μπόρεσα να διαβάσω πάνω από δύο προτάσεις. Γελοίε. Ουστ απο δω. Δε φτάνει που είσαι ανώμαλος, πρέπει να δημοσιεύεις τις ανωμαλίες σου; Ξεφτιλισμένε.

milch-käfer είπε...

STAVROULAZERVA

To Μilch είναι χαρούμενο που βρήκε την Σταυρούλα
πρέπει να το σέβονται και να του ράβουν την κουκούλα!

milch-käfer είπε...

KLANISIXOS

Δεν χρειάζεται ο klanisixos να είναι κρυφή φαν του Milch! Μπορεί να γίνει φανερή φαν!

Και το Milch είναι πολύ συγκινιμένο γιατί ο anisixos γνωρίζει käferlandika γιατί το βρομέζω είναι käferlandiki λέξη που σημένει χέζω με βρομερό σσσκατό!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

Ανώνυμος είπε...

μαλακα εκλασα απο το γελιο...μην το παρεις για κολακεια