Παρασκευή 7 Αυγούστου 2009

Διακοπές στην Käferland!

Ο καλύτερος προορισμός για το καλοκαίρι είναι η Käferland! Το FarTours διοργάνωσε ένα πολύ συμφέρον πακέτο διακοπών στην Käferland!

Η τιμή είναι 2699,90 ευρό το άτομο για 5 μέρες! Δίνετε 2700 ευρό και παίρνεται πίσω 10 ολόκληρα λεπτά ρέστα!

Στην τιμή περιλαμβάνεται το ξενοδοχείο 7 κλανιών με τζακούζι και λασπόλουτρα με φρέσκο σκατό του Milch, μπαρ-ρεστωράντ με σπεσιαλιτέ της Käferland, μεγάλος κύκλος με χέστρες για διαγωνισμό κουράδας και σύσφιξη σχέσεων και πισίνα χωρίς νερό! Το νερό το ρούφηξε όλο το Milch μια μέρα που τα είχε πάρει στο κρανίο με τους ανυπάκουους υπήκοους του και από τότε δεν προλαβένουν να το γεμίσουν γιατί το πίνει το Milch!

Τα δωμάτια του ξενοδοχείου έχουν στρώμα με σκατό του Milch και μαξιλάρια με εσάνς κλανιάς του Milch! Έχουν 7 χέστρες στο wc για ξεχωριστές χρήσεις! Άλλη χέστρα για κάτουρα, άλλη για μικρά κουραδάκια, άλλη για τεράστιες κουράδες, άλλη για πολύ διαλογισμό!

Περιλαμβάνονται και επισκέψεις στο μουσείο του Α Πανβούνιου πολέμου, όπου πολεμούσαν το Käferβούνιο με το Πορδοβούνι για το που θα είναι το επίσημο wc του Milch, επισκέψεις στις αρχαίες χέστρες, στην παλιά χέστρα του Milch!

Υπάρχει και ξενάγηση στα 2 βουνά με 60 ευρό! Και με 20 ευρό επίσκεψη στο Πορδονήσι! Η άφιξη εκεί γίνεται με εκτόξευση από κλανιά του Milch! Με 20 ευρό μπορείτε να μείνετε ένα ολόκληρο τέταρτο! Αλλιώς μπορείτε να πληρώσετε άλλα 40 ευρό και να μείνετε επιπλέον για απεριόριστο χρόνο! Αλλιώς το Milch σας γυρνάει στο Käfercity πάλι με μια κλανιά!

Περιλαμβάνεται και παρακολούθηση αγώνα στο ΠΟΡΔΑΚΑ!

Και η μεγάλη έκπληξη είναι ότι με 30 ευρό μπορείτε να πάτε σε μια συναυλία του Milch που κανονικά θα κόστιζε 300 ευρό!

Μην χάσετε αυτή την μεγάλη ευκαιρία για τις καλύτερες διακοπές της ζωής σας!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

2 σχόλια:

milch-käfer είπε...

Το Milch θα πάει σινεμά απόψε το Νοέβρη
θα πάρει και αντηλιακό γιατί του είπαν πως θα βρέχει!

Albus Genius είπε...

Το κείμενο ξεκινάει λάθος. Ξενοδοχείο εφτά κλανιών? ΄Οταν ένας άνθρωπος κλάνει 14 μέχρι και 16 φορές τη μέρα. Τι να του κάνουνε οι επτά. Απαράδεκτον.