Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

Όταν έκλασε η Νίτσα FART 8!

Ο Αλέκος μετακόμισε με την Νίτσα σε ένα χωριό 82 χιλιόμετρα μακριά από τις 15 Πιπεριές στις Βραστές Σαρδέλλες!

Βρήκε έναν δάσκαλο παππουδάκι με πολύ πρεσβιωπία και λίγο κουφό για να μην ακούει καλά τις κλανιές της Νίτσας! Του μίλησε για το πρόβλημα της Νίτσας και του υποσχέθηκε ότι θα τον πληρώνει πολύ καλά για να τον πείσει να μείνει!

Έτσι η Νίτσα άρχισε να κάνει ιδιέταιρα μαθήματα!

Ο καιρός περνούσε και πέρασαν άλλα 9 χρόνια και η Νίτσα έγινε 14 χρονών!

Μια βρωχερή μέρα ο δάσκαλος πήγε στο σπίτι της Νίτσας για να κάνει μάθημα στην Νίτσα όπως όλα αυτά τα χρόνια! Κάθισε στην άλλη άκρη του δωματίου όπως συνήθιζε και ξεκίνησε το μάθημα!

Εκείνη την μέρα η Νίτσα ήταν κρυωμένη και το πρόβλημα της επειδηνώθηκε! Οι κλανιές που έβγαζε ήταν πολύ βρωντερές και είχαν εσάνς σάπιας κλανιάς!

Λίγα λεπτά αφού ξεκίνησε το μάθημα η Νίτσα αμόλησε μια κούφια κλανιά! Ο δάσκαλος εκείνη την ώρα κάπνιζε γιατί ήταν μανιακός καπνιστής! Η Νίτσα αμόλησε άλλη μια κούφια με μπόλικο μεθάνιο και έγινε ανάφλεξη και ανατίναξη!

Η Νίτσα την ώρα της ανατίναξης αμόλησε μια βρωντερή κλανιά και εκτοξεύτηκε σπάζοντας το τζάμι από το παράθυρο! Ο δάσκαλος όμως έμεινε μέσα και όταν γύρισε ο Αλέκος από την δουλειά βρήκε την Νίτσα κρεμασμένη από ένα δέντρο και να της έχει μπει ένα τεράστιο κλαδί στο ποπουδάκι που δεν την άφηνε να φύγει και το σπίτι να καίγεται με το απαθρακωμένο πτώμα του δάσκαλου!

Ο Αλέκος άρχισε να τραβάει το μουστάκι του από την συμφορά! Άρπαξε την Νίτσα και εκείνη από τον πόνο όταν το κλαδί που ήταν στο ποπουδάκι της της τραυμάτισε την αιμοροίδα άρχισε να κλάνει οργισμένα!

Αφού το σπίτι του Αλέκου στις Βραστές Σαρδέλλες καταστράφηκε ολοσχαιρώς πήρε την Νίτσα και ξαναμετακόμισαν σε ένα χωριό πιο δίπλα στα Παχιά Γελάδια!

Άρχισε να ψάχνει πάλι για καινούργιο δάσκαλο που τον προτιμούσε παππουδάκι! Ο μόνος δάσκαλος που βρήκε όμως ήταν ένας νέος δάσκαλος που είχε φύγει από την πόλη για να ξεχάσει έναν έρωτα που τον βασάνιζε! Δέχτηκε να αναλλάβει την Νίτσα γιατί ήταν απελπισμένος οικονομικά!

Όταν πήγε στο σπίτι του Αλέκου για το πρώτο μάθημα του με την Νίτσα και η Νίτσα τον είδε για πρώτη φορά κοκκίνισε ολόκληρη και προσπαθούσε απεγνωσμένα να συγκρατήσει και να μην βγάλει το κλανίδι που της ερχόταν!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αμάν η Νίτσα ερωτεύτηκε και θ' αρχίσει τις εσωτερικές αναφλέξεις!!!

Καλή εβδομάδα :))

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΠΕΡΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ.