Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Όταν έκλασε η Νίτσα FART 9

Η Νίτσα και ο δάσκαλος ο Κότσος κάθισαν στο γραφείο της Νίτσας για να κάνουν μάθημα!

Η κοιλιά της Νίτσας είχε πρηστεί από τόνους σησωρευμένων κλανιών αλλά προσπαθούσε να τις συγκρατήσει γιατί ντρεπόταν να αρχίσει να κλάνει μπροστά στον Κότσο!

Πέρασε έτσι μισή ώρα και η Νίτσα δεν άντεξε άλλο! Της ξέφυγαν 6 βρωντοβρομερές κλανιές αλλά από την ντροπή της δεν είδε την αηδιαστική γκριμάτσα που έκανε ο Κότσος που μπροστά στην Νίτσα προσπαθούσε να φέρεται φυσιολογικά!

Όταν τελείωσαν το μάθημα και ο Κότσος πήγαινε να φύγει εκείνη την ώρα ο Αλέκος γύριζε από την δουλειά και έκατσαν στο σαλόνι να συζητήσουν!

Η Νίτσα από την ντροπή της κλείστηκε στο δωμάτιο της αλλά οι κλανιές που δεν μπορούσε άλλο να συγκρατήσει ακουγόντουσαν μέχρι έξω!

Ένιωθε πολύ λυπημένη και ήθελε ξανά να βρεθεί μέσα στο καλαθάκι μωρού που την προστάτευε όταν ήταν μωρό! Το καλαθάκι μωρού βρισκόταν δίπλα στο κρεβάτι της και τα σεντονάκια του ήταν ανεπανόρθοτα λερωμένα από κυλίδες σκατού που δεν έφευγαν με το πλύσιμο!

Την άλλη μέρα ο Κότσος ξαναήρθε για το μάθημα με την Νίτσα! Η Νίτσα προσπαθούσε να βγάζει τις κλανιές της κούφιες για να μην ακούγονται αλλά μερικές από αυτές είχαν εσάνς πτώματος ποντικιού!

Όταν τελείωσαν το μάθημα ο Κότσος κοίταξε την Νίτσα στα μάτια! Εκείνη κοκκίνησε από την ντροπή της και ντρεπόταν να τον κοιτάξει!

Ο Κότσος πήρε το πηγούνι της στα χέρια του και της σήκωσε το κεφάλι! Και τότε έγινε αυτό που η Νίτσα δεν περίμενε! Την φίλησε!

Η Νίτσα ήταν τόσο ευτυχισμένοι που δεν πρόσεξε ότι κάτω από το παντελόνι του Κότσου διαγραφόταν το φουξ στριγκ του!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

4 σχόλια:

milch-käfer είπε...

Το shop απόψε έκανε κλανιά μέσα στην μπανιέρα
το Milch τα πήρε και του έχωσε μέσα στον ποπό φλογέρα!

Ανώνυμος είπε...

Χμμμμ... φούξια στριγκ ο Κώτσος ε???
Καλημέρα :)))

Albus Genius είπε...

Ο Κώτσος στριγκάκι;Μήπως του το χάρισε η Νίτσα κρυφίως;Μήπως ήταν φετίχ αποπλανήσεως;Εξετάσθηκε το θέμα;

ΖΕΡΒΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ είπε...

Καλημέρα!!! Πέρνα και από μένα να πάρεις ακόμη ένα βραβείο.... Φιλιά!