Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

Όταν έκλασε η Νίτσα FART 16!

Ο Αλέκος άρπαξε τον Κότσο αγριεμένος από τις τιράντες του σουτιέν και τον ρώτησε:

Αλέκος: Αδερφή είσαι ρε; Τι είναι αυτά τα ρεζιλίκια; Αφού είσαι λούγκρα γιατί παντρεύτηκες την κόρη μου;

Ο Κότσος τον κοίταζε χαμένα και δεν ήξερε τι να απαντήσει! Η Νίτσα καθόταν μέσα στο καλαθάκι μωρού που χωρούσε ακόμα όπως ήταν μικροκαμομένη και έκλαιγε κλάνοντας! Η Νίτσα κατάλαβε την αλήθεια πριν την ομολογήσει ο Κότσος!

Ο Κότσος παντρεύτηκε την Νίτσα για τα λεφτά της επειδή ήταν άφραγκος και άνεργος γιατί τον απέλησαν από το σχολείο γιατί τα είχε με έναν συνάδελφο του! Ο συνάδελφος του ήταν ο Ρούλης που ο Κότσος τον παρουσίασε σαν αδερφό του για να μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα μαζί στην πόλη που μετακόμισαν!

Και ο Κότσος με την δικαιολογία των ιδιέταιρων πήγαινε κάθε μέρα στην πόλη και έβλεπε τον Ρούλη και κατάστρωναν σχέδια για το πως θα φάνε τα λεφτά της Νίτσας για να φύγουν μακριά από τα μέρη που έγινε το σκάνδαλο!

Ο Αλέκος τα πήρε στην κράνα και η Νίτσα πληγώθηκε και τον πέταξε έξω με τις κλανιές!

Έκανε μια βδομάδα μετά από τον χωρισμό της με τον Κότσο να φάει κάτι και η κοιλιά της και το στομάχι της είχαν γεμίσει μόνο με αέρα και έκλανε ακόμα πιο ασύστολα!

Η Νίτσα δεν ήθελε να ξαναβρει άλλο δάσκαλο για να συνεχίσει τα μαθήματα της! Ήταν πολύ απογοητευμένη και δυστυχισμένη! Κατάλαβε ότι κανένας δεν πρόκειται να την αγαπήσει και να την πλησιάσει ποτέ γιατί έκλανε συνέχεια και όλοι την συχαινόντουσαν!

Ένα βράδυ η Νίτσα καθόταν μέσα στο καλαθάκι μωρού που κοιμόταν όταν ήταν μωρό και οι κλανιές της από την λύπη της έβγαιναν όλες κούφιες! Και τότε αποφάσισε να δώσει ένα τέλος στην ζωή της!

Πήρε ένα σκοινί και κρεμάστηκε!

Ο Αλέκος στριφογύριζε στο κρεβάτι του συλογίζοντας την συμφορά της κόρης του! Ξαφνικά άκουσε ένα γντουπ από το διπλανό δωμάτιο και έτρεξε να δει τι συμβαίνει!

Άνοιξε την πόρτα του δωματίου της Νίτσας και είδε την Νίτσα στο πάτωμα με ένα σκοινί στον λαιμό και από πάνω της ένα φωτιστικό και μια καρέκλα!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σκούρα τα πράγματα ε?
Έχουμε δράματα κι αυτοκτονίες!

Με την φράση "τον πέταξε έξω με τις κλανιές" γέλαγα μισή ώρα μόνη μου :)))

ΖΕΡΒΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ είπε...

Πω πω πλοκή και δράση....
και μετά και μετά;;;;;;;;;;;