Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

Η ιστορία του Milch & Τα μουστάκια της θείας Τάσως FART 25!

To Milch σήμερα θα σας παραθέσει την ιστορία του γιατί το Milch είναι ιστορικό πρόσωπο και πρέπει όλοι να ξέρουν μια τόσο σημαντική ιστορία!

Το Milch γεννήθηκε το 1933 στα βάθη ενός χωριού της Γερμανίας στα σύνορα με την Käferland! To Milch γεννήθηκε εκτοξεύοντας κλάνοντας από την κοιλιά της μαμάς του και όλοι οι γιατροί απόρησαν!

Το Milch ανακάλυψε στην παιδική του ηλικία πόσο σημαντικό είναι και ότι έχει το χάρισμα και προσπάθησε να μοιήσει και τα άλλα παιδάκια αλλά τα άλλα παιδάκια ήταν χαζούλικα και δεν ήξεραν την σημαντοσύνη του Milch!

To Milch όταν μεγάλωσε σπούδασε γιατρός στην Γερμανία και έγινε χειρούργος και έμενε εκεί και παντρεύτηκε την Σκιουρίνα!

Οι γονείς του Milch αν και αγαπούσαν το Milch ντρεπόντουσαν και παραξενευόντουσαν με το Milch και είχαν κόλλημα να φωνάζουν το Milch Γιάννη γιατί δεν ήθελαν να καταλάβουν ότι το Milch το λένε Miiiiiiiiilch! Το Milch αναγκάζοταν να τους λέει συνέχεια είμαι το Miiiiiilch λέμεεεεεεεε!

Το Milch απόκτησε με την Σκιουρίνα 3 παιδιά 2 αγόρια και ένα κορίτσι! Το ένα αγόρι μοιάζει στο Milch και το άλλο αγόρι και το κορίτσι μοιάζει στην Σκιουρίνα!

Το Milch εκδιώχθηκε πολλές φορές από ανόητους και άμαθους ανθρώπους που δεν καταλάβαιναν την σημαντοσύνη του Milch! Η πρώτη εκδιωξη του Milch έγινε από την Vodaklan όπου το Milch πρόσφερε τις κλανολογικές του υπηρεσίες εκπέμποντας σήμα με τις κεραίες και τις κλανιές του γιατί του είπαν ότι η κλανιές του ήταν unsick ποιότητας!

Το Milch μετά από αυτό αφιερώθηκε στον αγαπημένο του τομέα της ιατρικής στην αερολογία! Το Milch πλέον ζει μόνιμα στην Käferland στο Käfericty με την Σκιουρίνα και μοιράζουν τον χρόνο τους εκεί και στο εξοχικό τους στην Βέροια που έζησαν πολλά χρόνια!

Το Milch με πολλούς κόπους και την αξία του έπεισε τον λαό της Käferland και σήμερα είναι αρχηγός και πρωθυπουργός και κυβερνήτης και βασιλιάς της Käferland και έχει πολλούς υπήκοους και φαν!

Το Milch είναι και καλλιτέχνης! Κάνει πολλές συναυλίες και έχει πολλά cd στο ενεργητικό του!

Το Milch πλέον περνάει τον χρόνο του κλάνοντας και χέζοντας στο Käferβούνιο και στο Πορδοβούνι του όπου βρίσκονται τα προσωπικά του wc!

Παρακουλουθεί τους αγώνες της αγαπημένης του ομάδας του Πορδοστουμπιού Käferβουνίου και την βοηθάει!

Διδάσκει αερολογία στο πανεπιστήμιο της Käferland!

Το Milch είναι πρώτης κλάσης πολιτικός και τραγουδιστής! Έχει συμμετέχει πολλές φορές στην eurovision αλλά επειδή ξέρουν ότι το Milch είναι πηγή οξυγόνου με τις κλανιές του που είναι φυσικά αέρια και οτι μπορεί να ζεστάνει τον κόσμο δωρεάν το σαμποτάρουν για οικονομικά συμφέροντα!

Ο χειρότερος εχθρός του Milch είναι ο Alexfarter που προσπαθεί να γίνει Milch στην θέση του Milch! Πάντα προσπαθούσε ο Alexfarter να γίνει Milch στην θέση του Milch! Αλλά μετά την eurovision ο ρωσοπόντιος το παραέχεσε και το Milch τα πήρε πολύ στην κράνα!

Το Milch όμως έχει υπό την προστασία του ένα άλλο καλλιτέχνη τραγουδιστή που είναι μεγάλος φαν του Milch και είναι γνωστός σχεδόν σε όλο τον κόσμο και το Milch τον αγαπάει και όταν έχει συναυλίες το Milch πάει στα παρασκήνια και του χαρίζει πηγές οξυγόνου και μετά του χαρίζει σκατωμένα αρκούδια!

Πάντα του άρεσαν τα αρκούδια του Milch! To Milch όποτε διαλογίζεται στα wc του έχει πάντα μαζί του τα αρκούδια του για να παίζει!

Η πρώτη μεγάλη επιτυχία του Milch ήταν το "Σκαθάρι" που θα το παραθέσει σε άλλη αναρτίτσα και έλεγε μέσα Σκαθάρι πότε θα βρεθούμε οι δυο σε ένα κοτέτσι για να κάνεις αυγό!

Το Milch έχει φτιάξει προς αντιπαροχή του facebook το Käferbook που έιναι πολύ ανώτερο! Το Käferbook μπορεί να περνάει και εσάνς εκτός από βίντεο και εικόνες και έχει και αυτό πολλά παιχνίδια όπως το Käfer wars, το Fart mania, το Pet Pordiety, το Happy Käfers, το Käfers and Chickens και το WC age! To Käferbook χρησειμοποιείτε μόνο στην Käferland!


ΤΑ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΤΑΣΩΣ FART 25!

Νικόλας: Πες μου! Ο Αλεγκξάντρ δεν ήταν;

Τάσω: Όχι Νικόλα!

Νικόλας: Όχι; Τότε ποιος ήταν;

Τάσω: Η μητέρα σου δολοφωνήθηκε από τα υπόλοιπα μέλη της μαφίας που σκότωσαν τις μπαμπούδες και την αδερφή σου! Η Λίτσα ήταν και αυτή μέλος και είχε βάλει να σε σκοτώσουν!

Ο Νικόλας έμεινε ένσοκος! Δεν μπορούσε να μιλήσει ούτε να κουνηθεί! Μετά από 25 λεπτά και 47 δευτερόλεπτα που έμεινε ακούνητος άρχισε να περπατάει με αργά βήματα και έφυγε από το τμήμα!

Ο Νικόλας πήγε στο σπίτι του! Έμεινε κλεισμένος εκεί 3 συνεχόμενες μέρες και δεν σήκωνε τηλέφωνα ούτε άνοιγε την πόρτα ούτε τον ένοιαζαν τα κωλόπαιδα που τον κορόιδευαν και συνέχιζαν να του πετάνε σκατά στα τζάμια!

Ο Νικόλας ήξερε ότι η Λίτσα δεν τον συμπαθούσε αλλά δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα ήθελε να τον σκοτώσει! Ήταν πιο δυστιχισμένος από ποτέ γιατί κανένας δεν τον αγαπούσε!

Ο Νικόλας όμως έγινε κι άλλο ένσοκος όταν ανακάλυψε ότι από το σοκ του έγινε δυσκοίλιος! Για 3 μέρες δεν είχε χέσει ούτε μία φορά!!!

Και τότε ο Νικόλας άρχισε να ξυπνάει από το σοκ! Σκέφτηκε ότι το πρόβλημα του είχε λυθεί για πάντα και ότι θα μπορούσε πια να ζήσει ευτυχισμένος με τον Αλεγκξάντρ αφού πρώτα του ζητούσε συγνώμη για ότι του είπε και ότι του έκανε!

Ο Νικόλας πήρε αμέσως τηλέφωνο τον Αλεγκξάντρ! Ο Αλεγκξάντρ αν και στην αρχή ήταν θυμωμένος τελικά συνχώρησε τον Νικόλα και κανόνισαν να βγουν!

Τα κωλόπαιδα συνέχιζαν να πετάνε σκατά στο παράθυρο του Νικόλα! Ο Νικόλας τα πήρε στην κράνα και άνοιξε το τζάμι και φώναξε:

Νικόλας: Δεν χέζω πια ρε κωλόπαιδαααα!

Εκείνη την ώρα ένα κωλόπαιδο είχε πιάσει ένα γατί που έκανε τσίρλα και το εξφενδόνισε στο παράθυρο του Νικόλα! Το γατί ήρθε στον Νικόλα καπέλο!

Ο Νικόλας πήρε απόφαση ότι αύριο κιόλας θα άλλαζε σπίτι!

Ο Νικόλας το βράδυ αφού καλοντύθηκε και πλύθηκε πήγε να συναντήσει χαλαρός τον Αλεγκξάντρ!

Αλλά εκεί που μιλούσε με τον Αλεγκξάντρ αμέριμνος ένιωσε ένα γουργούρισμα στην κοιλίτσα του! Αμόλησε μια κούφια κλανιά ελπίζοντας να ησυχάσει! Αλλά δεν ησύχασε! Ένιωσε την τσίρλα να κυλάει αργά στα εντεράκια του!

Για άλλη μια φορά σηκώθηκε και έφυγε τρέχοντας!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

3 σχόλια:

mariposa είπε...

οχι που θα γιατρευονταν ετσι απλα...οχι φιλε μου θα ματωσεις πρωτα!!!!κισσσ κισσσ

neni είπε...

Ζαλίστηκα βρε Μισελάκι μόνο που το είδα όλο αυτό!

ΖΕΡΒΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ είπε...

Μου αρέσει που το Milch έχει τόσο ενδιαφέρουσα ζωή. Η Σκιουρίνα πρέπει να είναι πολύ ευτυχισμένη, το ίδιο και τα πιτσιρίκια!!!
Αχ αυτός ο καημένος ο Νικόλας.....τα βάσανά του μοιάζουν να μην έχουν τέλος....