Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2009

Χριστουγεννιάτικες συνταγές!

To Μilch σε αυτή την αναρτίτσα θα σας προτίνει μια υπέροχη συνταγή που είναι χριστουγενιάτικη και μπορείτε να την χρεισιμοποιήσετε γιατί το Milch τώρα έχει Πάσχα!

Η συνταγή αφορά την γέμιση της γαλοπούλας!

Υλικά:

1 γαλοπούλα πάνω από 4 κιλά
1 κεσές βούτυρο από Milch
1/2 κιλό ρύζι
1/2 κιλό κουκουνάρια
1 ματσάκι βασιλικό
1/2 κιλό καλαμπόκι
αλάτι
πιπέρι
λάδι
έντερα γαλοπούλας


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Παίρνετε όλα αυτά τα υλικά εκτός από την γαλοπούλα και τα πετάτε!

Μετά παίρνετε την γαλοπούλα και την ξεκοιλιάζετε! Και τώρα θα φτιάξετε την milchική συνταγή!

Θα παραγγείλετε από την Käferland 3 κιλά φρέσκα κουκούδια Milch! Είναι λίγο ακριβά αλλά μην ξεχνάτε ότι είναι φρέσκα και πρώτο πράμα!

Μετά θα παραγγείλετε και αποσυμπυκνωμένη μύξα Milch με ανάμιξη χλεμπόνιων!

Επίσης θα πάρετε και 1/2 κιλό φρέσκο σκατό Milch και ένα σακουλάκι αποξηραμένο σκατό Milch κατά προτίμηση αλεσμένο για να μην κουράζεστε να το αλέσετε εσείς μόνει σας!

Και φυσικά απαραίτητο συστατικό θα είναι τα φύλλα από ξεριζωμένα δέντρα της Käferland που έχουν ξεριζωθεί από κλανιές Milch και είναι διαποτισμένα με εσάνς κλανιάς Milch!

Και με όλα αυτά θα σας έρθει δώρο μια χρεισιμοποιημένη κάλτσα Milch για να αποκτήσει το φαγητό εσάνς ποδαρίλας Milch!

Θα πάρετε ένα μπολ και θα βάλετε μέσα 1 κιλό κουκούδια Milch και μετά θα ρίξετε μέσα όλο το μπουκαλάκι με την αποσυμπυκνωμένη μύξα Milch αφού πρώτα την χτυπήσετε για 1 λεπτό στο μίξερ για να πήξει και να γίνει κολώδης μορφή!

Θα ρίξετε μέσα 100 γραμάρια φρέσκο σκατό Milch και όλο το σακουλάκι με το αποξηραμένο αλεσμένο σκατό Milch!

Όλα αυτά θα τα ζυμώσετε σαν κιουφτέδες και θα φτιάξετε κουκουδόμπαλες!

Θα τα βάλετε σε ένα ταψί με λάδι αφού πρώτα το ζεστάνεται στον φούρνο καλυμένο με φύλλα δέντρων με εσάνς κλανιάς Milch και την κάλτσα Milch για να γίνει εσανσανάτο!

Μετά θα βάλετε μέσα τις κουκουδόμπαλες και θα τις ψήσετε για 20 λεπτά για να αποκτήσει πιο έντονη γεύση και να καταλάβετε ότι τρώτε ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ποιότητα!

Μετά θα βάλετε τις κουκουδόμπαλες δίπλα ή μέσα στην γαλοπούλα και θα είστε έτοιμοι να κάνετε το ρεβεγιονίστικο τραπέζι στους φίλους σας που θα μείνουν απόλυτα ικανοποιημένοι και θα σας ζηλεύουν για το τραπέζι που κάνατε!

Οι κουκουδόμπαλες μπορούν να γίνουν και τιγανητές!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

3 σχόλια:

stavroulazerva είπε...

Ξέρω για ποιον θα μαγειρέψω αυτή τη συνταγή!!!! Ευχαριστώ φιλαράκι!!!

Ανεμοδούρα είπε...

Χαχαχαχαχα τί νοστιμιά είναι αυτή βρε?

mariposa είπε...

γεια σου...ολα καλα??η συνταγη οτι πρεπει για τις ημερες...κισσ κισσ