Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

Δίδυμες κουράδες FART 3!

Το Milch είναι πολύ περήφανο γιατί συνεχίζει να παίρνει την κλανιά του πίσω από τον Alexfarter! Το Milch χτες έριξε κάτω το βιολί του τρισάθλιου ρωσοπόντιου την στιγμή που τραγουδούσε και τον έδειχνε μέχρι και το cnn! Το Milch γελιοποίησε εντελώς τον ρωσοπόντιο!

Το Milch όμως στεναχωρήθηκε γιατί οι 2 αγαπημένοι φαν του ο Βρόμος και ο Πυθαγόρας μάλωσαν μεταξύ τους για το ποιος είναι ο αγαπημενότερος φαν του Milch από τους 2! Το Milch τους αγαπάει και τους 2 γιατί ο ένας έχει milchικό όνομα και ο άλλος είναι καραmilchαρισμένος γνήσιος φαν του Milch!

Το Milch αρχικά δεν συμπαθούσε τον Βρόμο γιατί το Milch νόμιζε ότι ο Βρόμος θέλει να γίνει Milch στην θέση του Milch αλλά το Milch κατάλαβε ότι έκανε λάθος! Εντάξει το Milch έκανε ένα λαθάκι! Είναι ανάγκη να του το χτυπάτε; Το Milch πληγώνεται!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!


ΔΙΔΥΜΕΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ FART 3!


Κούλα: Εσύ φταίγεις σε λέω! Πάρε από ντω αυτά τα τέρατα τώρα! Κοίτα μπρε πως μας έκαναν το τσαντίρι! Μας τρομάζουνε και τα γκυφτάκια!

Με το που τα είπε αυτά η Κούλα έγινε κάτι περίεργο! Τα μάτια των μωρών έβγαλαν μια καφέ αφοπλιστική λάμψη και η Κούλα και ο Ταμτάκος και τα γυφτάκια χιέστηκαν πάνω τους!

Αμέσως τότε η Κούλα και ο Ταμτάκος χέστηκαν και κυριολεκτικά γιατί τους έπιασε κόψιμο! Άρχισαν να τρέχουν και να σκουντουφλάνε παντού στο ψάξιμο τους για ελεύθερο χώρο να χέσουν γιατί το wc τους έξω από το τσαντίρι ήταν πιασμένο από ένα γυφτάκι που όταν του χτυπούσαν την ξερχαβαλωμένη πόρτα για να βγει γρήγορα από κει μέσα για να πάνε να χέσουν τους τραγουδούσε:

Γυφτάκι:
Να φας σκατά περιμένω
το wc είναι πιασμένο!

Αφού ο Ταμτάκος και η Κούλα ξεφορτώθηκαν την τσίρλα τους η Κούλα είπε στον Ταμτάκο:

-Άντρα να ντιώξεις αμέσως από ντω τα μωρά! Είντες τι κάνανε! Είναι μάγκοι αυτά σε λέω και ντεν τα κουμε καλά ξεμπερντέματα!

Ο Ταμτάκος φοβισμένος και αυτός έμπασε τα μωρά στα καλαθάκια μωρού και τα πέταξε στην καρότσα και πήγε και τα άφησε στην άκρη του δρόμου μακριά από τα Ξεφλουδισμένα Αγγούρια! Κοντά στα Φρέσκα Πεπόνια!

Αλλά η μεταφορά των μωρών δεν ήταν εύκολη γιατί στην διαδρομή βγήκαν 2 φορές καφέ λάμψεις από τα μάτια των μωρών και εκτός από την εσάνς ποδαρίλας και τα κουκούδια και το ρέψιμο ο Ταμτάκος έπρεπε να σταματάει για να χέσει γιατί τον έπιασε κόψιμο!

Αφού έφτασε ο Ταμτάκος στο τσαντίρι έτρεξε κατευθείαν στο εξωτερικό wc για να συνεχίσει το χέσιμο! Το wc όμως ήταν πάλι κατηλλειμένο από τα γυφτάκια και την Κούλα που έτρεχαν ο ένας μετά τον άλλο και έτσι εκείνη την νύχτα ξεκλιρίστηκε η οικογένεια των γύφτων γιατί ο Ταμτάκος από τα νεύρα του που δεν μπορούσε να χέσει τους έσφαξε όλους!

Ο Φούλης στις Βραστές Ρίζες συνέχισε να ψάχνει με την αστυνομία τα μωρά! Η Δεσποινιώ που δεν είχε ξεκουμπιστεί από το σπίτι όπως τιν είχε διατάξει ο Φούλης έκλαιγε επειδή δεν της μιλούσε ο άντρας της και γιατί πίστευε ότι αυτή τώρα τραβιόταν άδικα ενώ έφταιγε ο άντρας της για την τερατογένηση των μωρών!

Όταν συλήφθηκαν τα μωρά ο Φούλης βρισκόταν κάτω από την επίροια παράνομων ουσιών και όταν η Δεσποινιώ κατάλαβε ότι είναι γκαστρωμένη επέμενε να τα ρίξει αλλά ο Φούλης δεν ήθελε γιατί έλεγε ότι τα μωρά θα είναι εντάξει!

Όταν ξημέρωσε η επόμενη μέρα βρήκε τα μωρά μέσα στα καλαθάκια τους στην άκρη του δρόμου που τα είχε αφήσει ο Ταμτάκος! Κανένας δεν είχε περάσει από εκείνο τον δρόμο την νύχτα!

Ένα αυτοκίνητο που πλησίαζε προς το μέρος των μωρών ο οδηγός τους είδε μια καφέ λάμψη και ξαφνικά τον έπιασε κόψιμο! Σταμάτησε απότομα για να χέσει! Από το αυτοκίνητο βγήκε μια γυναίκα ψηλή και όμορφη και ντυμένη σικ με ψηλοτάκουνες γόβες!

Έτρεξε τσουπωτή πίσω από κάτι θάμνους να ξεφορτωθεί την τσίρλα!

Γυναίκα: Oh mon Die! Τι ήταν αυτό πρωινιάτικα! Και με έπιασε κόψιμο ενώ έχεσα μόλις προχτές και από τον πόνο είχα και παραισθήσεις και έβλεπα καφέ λάμψεις! Ό! Πρέπει να πάω να με δει ο ψυχαναλητής μου!

Όπως έφευγε αυτή η γυναίκα και πήγαινε να μπουκάρει στο αυτοκίνητο της είδε 2 καλαθάκια μωρού!

Γυναίκα: Α 2 μωρά! Δεν το πιστεύω! Κάποιος τα έχει εγκαταλλείψει εδώ! Μου έρχονται κουτί! Πάνω στην κατάλληλλη στιγμή εμφανίστηκαν!

Η γυναίκα φόρτωσε τα καλαθάκια μωρού με τα μωρά στο αυτοκίνητο της και ξεκίνησε!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

3 σχόλια:

milch-käfer είπε...

Ένα δύο
το Milch πάει σχολείο
δύο τρία
την τρως και είναι κρύα
τρία τέσσερα
κόψιμο σας έφερα
τέσσερα πέντε
το Milch θα χέσει λέτε;
πέντε έξι
ο κώλος του θα φέξει
έξι εφτά
θα κάνει 2 σκατά
εφτά οχτώ
το Milch θα κάνει κι άλλο σκατό
οχτώ εννιά
το Milch θα κάνει μια κλανιά
εννιά δέκα
το Milch θα χέσει την Ρεβέκα!

δόΧτωρ απαράδεΧτος είπε...

αγαπητέ milch
πολύ θα ήθελα να καταλάβω τον συμβολισμό της κλανιάς στα όσα γράφεις

είχα κάποτε ένα σάιτ - κατάδικό μου - που το λέγαν xestus.com or xestusolus.com, ...
και υπήρχε λόγος.

πιστεύω πως και συ κάτι θες να πεις, μα θέλω βοήθεια για να μπω στο νήμα

πληζ χελπ!

πάντως το ποιηματάκι που έριξες εδώ στα σχόλια, είναι χάλια και πραγματικά δεν έχει λόγο ύπαρξης.
είναι κακή διαφήμιση για το μπλογκ σου...


φιλικά
ο δόχτωρ του γιατρού
απαράδεχτος

ΖΕΡΒΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ είπε...

Πλούσια είναι η κυρία και θα βάλει τα μωρά στην υψηλή κοινωνία; Πολύ θέλω να το δω αυτό!!!!!
Φιλιά!