Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Η γιορτή του Milch συνεχίζεται με τρικούβερτο γλέντι!

Η γιορτή του Milch συνεχίζεται γιατί οι υπήκοοι του Milch στην Käferland γιορτάζουν μαζί και τα Milchούγεννα και το γλέντι κρατάει μέχρι τις 1 Φεβρουαρίου!

Χτες στο Käfercity ξεκίνησε για τιμή των Milchούγεννων ένα φεστιβάλ με πολλούς καλιτέχνες και ενδοKäferλάνδιους και εξωKäferλάνδιους! Το Milch πρώτους κάλεσε τον Πυθαγόρα τον μεγαύτερο φαν του Milch και τον Βρόμο για να κάνουν ντουέτο και το Milch χάρηκε πολύ που τους είδε στην σκηνή γιατί και το Milch για να τους ευχαριστήσει που είναι φαν του Milch είναι και το Milch φαν τους!

Το Milch όμως έγινε έξαλλο γιατί πληροφορήθηκε από τους φρουρούς του Υπουργείου Εξόντωσης του Alexfarter ότι και ο τρισάθλιος κωλορωσποπόντιος ήθελε να μπουκάρει στην Käferland για την γιορτή του Milch και τα Milchούγεννα αλλά το Milch εκτοξεύτηκε κλάνοντας στα σύνορα που ήταν ο κωλορωσοπόντιος και προσπαθούσε να μπει στην Käferland αλλά οι φρουροί του Milch δεν τον άφηναν και τον εκτόξευσε με κλανίδι στην Ρωσποποντία του! Το Milch σκέφτηκε να του ρίξει μια να τον στείλει στο φεγγάρι αλλά μετά σκέφτηκε το Milch ότι είναι καλοδιάθετο γιατί είναι Milchoγιορτούγεννα και τον εκτόξευσε στην Ουκρανία και μετά ο τρισάθλιος κωλορωσοπόντιος ο Alexfarter αναγκάστηκε να πληρώσει αεροπλάνο για να γυρίσει στην Νορβηγία και να συνεχίζει να το παίζει Ουσλινός!

Στην Käferland είναι αργίες αυτές τις μέρες εξαιτίας των Milchoύγεννων αλλά τα εργοστάσια μπαλονιών δουλεύουν εργατικώς για να παράγουν πολλά σκατί μπαλόνια σε σχήμα κουράδας που φουσκώνουν με φυσικό αέριο δηλαδή κλανιές του Milch!

Mετά τα Milchούγεννα το Milch θα στείλει από 20 μπαλόνια σε όλες τις χώρες που θα έχουν μηχανισμό έκρηξης για να διασκορπίσουν παντού τις πηγές οξυγόνου του Milch!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

1 σχόλιο:

milch-käfer είπε...

Άμα θες κλανίδι
κάτω απ'το σανίδι
έχει αρκετό να τρως για μια ζωή
Και άμα δεν σου αρέσει
το Milch θα σε χέσει
μέσα στο άσπρο του χεσμένο wc!