Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

Τα ευτράπελα της γιορτής του Milch!

To Milch είναι έξαλλο! Ο τρισάθλιος ο κωλορωσοπόντιος τόλμησε να τολμήσει να κατευθύνει τους τρισάθλιους φαν του που το Milch θα πάει να τους κλάσει να ψηφίσουν μια τρισάθλια νορβηγίδα για την Eurovision μόνο για να χάσει το Milch και ο Alexfarter να διακτινίζει την θέση του!

Το Milch είναι έξαλλο και με τον Πυθαγόρα που σαν γνήσιος φαν του Milch θα έπρεπε να φέρεται καλύτερα και να δείχνει πνεύμα συνεργασίας με το musa και το xela και το vofi που είναι υφυπουργοί εξωτερικών της Käferland για την βελτίωση της εξωπολιτικής κατάστασης στην Käferland!

Το Milch θα πάει να τους κλάσει και τους 2 και θα τους φάει το χαρτί υγείας για να μην μπορούν να σκουπιστούν μετά το χέσιμο!

Το Milch είναι πολύ έξαλλο και από τα νεύρα του πήγε να κλάσει όλο το Käfercity και έφυγαν όλα τα τραπέζια μαζί με τους υπήκοους του Milch που καταβρόχθιζαν και το Milch μετά έτρεχε να τους μαζέψει από τις χώρες που τους εκτόξευσε αλλά το Milch τα πήρε στην κράνα και βαριόταν να τους επιστρέψει όλους στο Käfercity και μερικούς τους παράτησε εκεί που τους εκτόξευσε!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

2 σχόλια:

mariposa είπε...

καλημερα...κισσ κισσ

ΖΕΡΒΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ είπε...

Πω πω νεύρα......
Καλή εβδομάδα σου εύχομαι!!!!