Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Τα βραβεία του Milch!

H Stavroula και η Ανεμοδούρα ως γνήσιες φαν του Milch έδωσαν βραβεία στο Milch! To Μilch ευχαριστεί πολύ την Σταυρούλα και την Ανεμοδούρα και είναι πολύ συγκινημένο που οι φαν του το σκέφτονται!



Το Milch δίνει το βραβείο στην mariposa γιατί το Milch συμπαθεί πολύ την mariposa και στον Mahler γιατί το Milch συμπαθεί πολύ τον Mahler και στην seniorita και στο γυάλινο δάκρυ για το ρεσιτάλ σχολίων που έδωσαν στο bloq του Milch!

Την άλλη βδομάδα θα ξεκινήσει στην Käferland Champions Milch και οι ομάδες της Käferland το Πορδοστούμπι Käferβουνίου, το Käferστούμπι Πορδοβουνίου, ο Πανπορδαικός, ο Πανπορδιακός, ο ΟΣΦΚ, τα Ραπανάκια Πορδονησίου, τα Βραστά Αγγούρια Με Εσάνς Κουράδας, ο Ποδαριλαικός, τα Σκαθάρια Βόθρου και η Μπόχα προπονοούνται σκληρά για να κεδρίσουν!

Το Champions Milch θα διεξαγεί στο ΠΟΡΔΑΚΑ που το ΠΟΡΔΑΚΑ αποτελείται από 2 γήπεδα ένα μπασκετογήπεδο και ένα πορδοσφαιρογήπεδο που έχουν χωρητικότητα 80.000 käfer το καθένα και είναι κλειστά γήπεδα γιατί οι μπάλες μπαίνουν στο δίχτυ με κλανίδι και είναι κλειστά για να μην εκτοξεύονται οι μπάλες έξω από τα γήπεδα!

Oι θέσεις στα γήπεδα είναι χέστρες! Οι χέστρες θέσεις των VIP είναι χρυσές και πλατίνινες και η χέστρα θέση του Milch είναι κρυστάλινη με ρουμπίνια και διαμάντια! Οι χέστρες θέσεις των απλών käfer είναι πορσελάνινες!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

6 σχόλια:

milch-käfer είπε...

Το Μilch σ'ένα καράβι θα μπει εχτές το βράδι
πρέπει να το σέβονται και να του ψήνουν ένα αχλάδι!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΟΥ.
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

mahler76 είπε...

αΧ ΣΕ ευχαριστώ πολύ πολύ!!!

mariposa είπε...

και η mariposa συμπαθει πααααρρρρααα πολυ το milch!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! συγκινητικη στιγμη!!!!!!! ευχαριστω για την μαργαριτα-βραβειο!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο βρε :))))

mahler76 είπε...

αχ είχα ξεχάσει ότι μου το έδωσες κι εσύ το βραβείο. Αλλά επανόρθωσα!!!