Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

Η γιορτή των κατουρημένων και τα Χεσμένα Βούρλα και η κρίσιμη ερώτηση του Milch!

Σήμερα είναι η γιορτή των κατουρημένων! Το Milch εύχεται σε όλους χρόνια πολλά με μία βρομοβρωντερή κλανιά! Στην Käferland οι κάτοικοι γιορτάζουν από το πρωί στην πλατεία του Käfercity! Μαζεύτηκαν όλοι οι κάτοικοι και προσφέρουν ο ένας στον άλλο σοκολατάκια σε σχήμα κουραδακιού που είναι φτιαγμένα από φρέσκο σκατό Milch και από ζεστό κάτουρο Milch! To σκατό του Milch είναι ολόφρεσκο! Το έκανε χτες στην καρδιά της Ρωσοποντίας που είχε πάει για να καταδιώξει τον κωλορωσοπόντιο τον Alexfarter!

Και οι σεφ και ζαχαροπλάστες ξύπνησαν από τα χαράματα για να προλάβουν νωρίς το πρωί να έχουν στολισμένες τις βιτρίνες των ζαχαροπλαστείων τους με σοκολατάκια από φρέσκο σκατό Milch και σιρόπι κάτουρου Milch!

Στην πλατεία του Κäfercity υπάρχουν εκατοντάδες βαρέλια με παγωμένο αφρώδη κάτουρο Milch μέσα για να πίνουν οι κάτοικοι!

Όποιος από εσάς θέλει είναι καλοπρόσδεχτος στην γιορτή των κατουρημένων!

Αύριο στην Käferland είναι δεκαπενταύγουστος και όλοι οι κάτοικοι της Käferland θα μπουν σε αεροκλάνα που θα τα εκτοξεύσει το Milch στα νησιά της Käferland για να κάνουν πικνικ!

Το Milch είναι έξαλλο με τον Didrik τον τρισάθλιο νορβηγοπόντιο τον φίλο του τρισάθλιου κωλορωσοπόντιου γιατί οι δικοί του του είπαν να πει ένα τρισάθλιο τραγούδι με τίτλο my heart is yours και αυτός το είπε my hard is yours και του είπαν ότι το έκανε λάθος! Αλλά βέβαια το έκανε λάθος γιατί το σωστό είναι my FART is yours!

Aυτή την βδομάδα το musa-käfer μετέφερε με αυτοκίνητο σημαντικούς πολιτικούς της Käferland στο δεύτερο εξοχικό του Milch στα Χεσμένα Βούρλα! Που τα Χεσμένα Βούρλα ονομάστηκαν έτσι γιατί μια φορά που το Milch περνούσε από πάνω εκτοξεύοντας κλάνοντας το έπιασε τσιρλιό και το Milch αμόλησε το τσίρλικο σκατό του πάνω στα βούρλα εκείνης της περιοχής και από τότε λέγονται Χεσμένα Βούρλα προς τιμή του Milch!

Αλλά το musa δεν οδηγούσε όπως όλοι νόμιζαν αλλά ήταν το Milch από πίσω και έσπρωχνε και κατεύθυνε το αμάξι κλάνοντας! Και το Milch έπρεπε να είναι πολύ προσεχτικό για να βγάζει την σωστή ποσότητα κλανιάς με την σωστή κινητήρια δύναμη για να μην εκτοξεύσει το αυτοκίνητο!

Το Milch τώρα θα σας χέσει μια πολύ κρίσιμη ερώτηση! Πως αντιλαμβάνεστε εσείς την κλανιά σαν ξύλο; Τι θα σκεφτόσασταν αν ερχόταν κάποιος και σας έλεγε ότι έβγαλε μια κλανιά σαν ξύλο;

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

4 σχόλια:

mariposa είπε...

θα την ονομαζα πονοκλανιδι..θα ηταν σκληρη και θα πονουσε..

καλημερα..κισσ κισσ

ΖΕΡΒΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ είπε...

Εξαρτάται το ξύλο..... εννοεί κέδρο?
Φιλιά!!!!

Suspect είπε...

:) :)

mahler76 είπε...

κλανιά σαν ξ΄υλο ίσον μια κλανιά που όταν βγαίνει θα σου σκίζει τον κώλο σαν να σου έμπαινε ένα ξύλινο παλούκι με σκλήθρες στον πάτο.