Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Νέα του Milch και Δίδυμες κουράδες FART 8!

Το Milch μετά από μια ερώτηση ενός φαν του Milch θα απαντήσει σε κάτι πολύ κρίσιμο για τους φαν του Milch γιατί το Milch πιστεύει ότι αυτή η ερώτηση είναι ηλιθιώδης!

Ο φαν του Milch ρώτησε το Milch γιατί τα wc του Milch στην Käferland είναι πάνω σε βουνά και δεν είναι κοντά σε λίμνη η σε πεδιάδα!

Το Milch θα το πει μια φορά και δεν θα το ξαναεπαναλάβει! Το Milch έχει τα wc του πάνω σε βουνά για να εξαπλώνεται και να spreadάρετε η εσάνς κλανιάς και σκατού ομιόμορφα σε όλη την ατμόσφαιρα της Käferland!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!


ΔΙΔΥΜΕΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ FART 8!

Το βράδυ βρήκε την Μελίτα και την φιλλιπινέζα να κάθωνται στο σαλόνι και η Μελίτα να κλαίει και να φυσάει τις υγρές και κολώδης μύξες της σε ένα μεταξωτό μαντίλι! Και φρρρ και φρρρ και ξαναφρρρ και ξαναματαφρρρρ!

Μελίτα: Δεν θα τα ξεφορτωθώ ποτέ αυτά τα μούλικα! Είδες τι παθαίνουμε κάθε φορά; Τι θα κάνω Θέμου; Τι θα κάνω;

Η φιλλιπινέζα δεν απαντούσε και καθόταν με καρφωμένο το βλέμα στο τραπέζι αμίλητη! Δεν ήξερε τι να πει!

Μελίτα: Πρέπει να βάλουμε κάποιον άλλο να τα διώξει από εδώ! Να φέρουμε ένα αλβανό να τον πληρώσουμε και να πάει να τα παρατήσει κάπου!

Φιλλιπινέζα: Μα πως κυρία; Τα ντον πιάσει ντιάροια!

Μελίτα: Δεν μου μένει άλλη λύση! Άλωστε αυτός δεν θα ξέρει από τι τον έπιασε! Θα νομίζει ότι θα τον πείραξε κάτι που έφαγε! Αλλά αφού θα έχει πληρωθεί θα αναγκαστεί να κάνει την δουλειά του! Να πετάξει έξω αυτά τα μπάσταρδα! Και μετά ας πάει να χέσει όσο θέλει! Φιλλιπινέζα πήγαινε αμέσως να τηλεφωνήσεις στον Αλία! Είναι ο μόνος έμπιστος!

Φιλλιπινέζα: Μάλιστα κυρία! Είπε η φιλλιπινέζα και πήγε να πάρει τηλέφωνο τον αλβανό που δούλευε ως κηπουρός στα γειτονικά σπίτια των πλούσιων!

Ο Αλία έφτασε στο σπίτι της Μελίτας στις 3 τα ξημερώματα όπως του ζήτησε η φιλλιπινέζα και κρατούσε ένα μεγάλο κουτί χωρίς καθόλου τρύπες και μια κουρελωμένη κουβέρτα!

Μελίτα: Αλία γρήγορα στο δωμάτιο υπηρεσίας και αθόρυβα! Ότι γίνει απόψε θα μείνει μεταξύ μας! Αλλιώς ξέρεις. . .

Ο Αλία δεν μίλησε αλλά έσκυψε υποτακτικά το κεφάλι του και το κούνησε καταφατικά! Ήξερε! Ήξερε πολύ καλά. . .

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

3 σχόλια:

milch-käfer είπε...

Ότι να'ναι! Ε πρρρρρρρρρ!

ΖΕΡΒΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ είπε...

Τον καημένο τον Αλία.....
Την καλημέρα μου!!!!

mariposa είπε...

καλησπερααααα

συνεχιζεται..αντε να δουμε..τι θα γινουν τα σκατοπαιδα...

πολλα κισσ