Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Η απεργία του Milch & Η ΝΕΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΗ ΠΑΤΕΝΤΑ ΤΟΥ MILCH!

To Milch κάνει σήμερα απεργία από το κλανίδι που θα κρατήσει για 3 μέρες! Ο λόγος της απεργίας είναι ότι επειδή θέλουν να σαμποτάρουν το Milch στην Eurovision του κάνουν τσαλιμάκια και δεν το αφήνουν να εκτελέσει τις πρόβες του και αρνιούνται να του δώσουν τον χώρο που του αντιστοιχεί για να παρουσιάσει το τραγούδι του στον μεγάλο τελικό! Αλλά το πολεμάνε ταυτόχρονα και για τα οικονομικά συμφέροντα του φυσικού αερίου και δεν αφήνουν το Milch να το μοιράζει στον κόσμο δωρεάν με τις κλανιές του!

Και για αυτό το Milch κάνει απεργία από τις κλανιές αλλά επειδή το Milch δεν αντέχει 3 μέρες αλλά ούτε ένα λεπτό χωρίς να κλάσει το Milch όταν διαλογίζεται στα βουνά του περνάει την κλανιά μέσα στο σκατό και και έτσι η κλανιά βγαίνει από το εντεράκι και το ποπουδάκι του Milch χωμένη μέσα στο κουράδι και το Milch κλάνει ύπουλα!

Αλλά το Milch παρακαλεί τους αμέτρητους φανατικούς γνήσιους φαν του να μην το καρφώσουν και πουν ότι η απεργία που ονομάζεται αποκλανία ή για μερικούς αποπορδία είναι μούφα!

Το Milch όμως ξεφτύλισε για άλλη μια φορά τον τρισάθλιο κωλορωσοπόντιο ρίχνωντας του κάτω το δοξάρι του βιολιού του την ώρα που ο ρωσοοπόντιος συναυλιούσε! Το Milch πολύ ήθελε μετά να του χώσει το δοξάρι στον κώλο αλλά το Milch δεν το έκανε γιατί ήξερε ότι του Alexfarter θα του αρέσει και το Milch δεν ήθελε να του δώσει καμία χαρά!

Το Milch επίσης προάγει ένα νέο δέντρο στην Käferland που αυτό το δέντρο είναι από τα κανονικά Käferλανδικά δέντρα που παράγουν καφέ αλλά το ταίζουν με κοπριά από σκατό Milch και το ποτίζουν με τσίρλα και κάτουρο Milch! Και έτσι το δέντρο θα βγάζει καρπό με κόκους από σκατό Milch για να το αλέσετε και να έχετε καφέ από αλεσμένο σκατό Milch φρεσκότατο κιόλας!

Kαι τώρα ήρθε η στιγμή που όλοι περιμένατε! Το Milch θα σας παρουσιάσει το νέο του προιόν!

ΤΟ ΚΟΥΡΑΔΙ MILCH ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΓΑΛΑ!

Θέλετε να πίνετε φρέσκο milch αρμεγμένο από τις κεραίες του Milch αλλά δεν μπορείται γιατί δεν έχετε δίπλα σας το Milch; Δεν υπάρχει πια πρόβλημα!

Τώρα ήρθε το νέο σκατό Milch που είναι φρέσκο σκατό και περιέχει γάλα Milch και μπορείτε να στύψετε το σκατό για να βγάλετε φρέσκο γάλα Milch έως και 5 φορές! Μπορείτε να παραγγείλεται το σετ σκατών Milch που παράγουν γάλα online από την Käferland! Ένα σετ περιέχει 3 μεγάλα κουράδια Milch και πληρώνετε τα 2 και το 1 είναι δώρο! Και μπορείτε να έχετε φρέσκο γάλα αρμεγμένο από κεραίες Milch μόνο 299,99 € και να πάρετε 1 ολόκληρο λεπτό ρέστα! Και όταν αποστραγγιστεί το γάλα και από τα 3 κουράδια τότε μπορείτε να παραγγείλετε καινούριο σετ!

Μην χάσετε αυτή την μοναδική ευκαιρία για να έχετε μια υγειινή και ισοροπημένη διατροφή!

ΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!

5 σχόλια:

milch-käfer είπε...

Το Milch γουστάρει χημικά αβέρτα
πρέπει να το σέβονται και να του βάζουνε κουβέρτα!

mariposa είπε...

τι τρελες προσφορες ειναι αυτες??καλη εβδομαδα φιλε μου..

mahler76 είπε...

και τι 3 μέρες θα μυρίζουμε λουλούδια? ίουυυυυυ

ΖΕΡΒΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ είπε...

Ααααα δεν παίζω...... καλή η προσφορά.... αλλά γιατί απεργία; Εμάς δεν μας σκέφτεσαι καθόλου;

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΑΦΗΝΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΩ ΧΑΜΟΓΕΛΩΝΤΑΣ.