Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Τα νέα του Milch που ξέρει πόσο σας έλειψε!

To Μilch ζητάει μια ανεκδιήγειτη συγνώμη από τους αμέτρητους φαν του που τους εγκατέλειψε τόσο καιρό αλλά οι φαν του Milch πρέπει να καταλάβουν ότι το Milch πρώτα έλειπε για τις χριστουγενιάτικες διακοπές του που τις είχε πολύ ανάγκη γιατί το Milch κουράζεται όλη την μέρα αφού πρέπει να χέζει και να κλάνει ασταμάτητα στο wc του και να ασχολείται με την κυβέρνηση της Käferland και να κανονίζει ένα σωρό θέματα και να ταξιδεύει συνέχεια ταξιδεύοντας κλάνοντας! Και μετά το Milch όταν γύρισε από τις χριστουγεννιάτικες διακοπές του ασχολείται πυρετωδώς με τις ετοιμασίες για την Eurovision που θα γίνει την Πρωτοχρονιά και το Milch θα πάρει εκδίκηση από τους κωλορωσοπόντιους!

Το Milch θα σας πει πρώτα πως πέρασε στις χριστουγενιάτικες διακοπές του γιατί το Milch ξέρει πόσο καίγεστε να μάθετε πως πέρασε το Miiiiiiilch! Το Milch πήγε σε ένα πολύ όμορφο νησί που είναι καινούριο νησί της Käferland το Αρκούδι που το Milch το έκανε δικό του γιατί έτσι ήθελε γιατί ήθελε να τιμήσει τα αρκούδια του και κυρίως το αγαπημένο αρκούδι του Milch που το παίρνει μαζί του όταν χέζει!

Το Milch συνήθως πιάνει το αρκούδι του από το χεράκι αλλά το Milch έβαλε στο αρκούδι του ένα λουράκι για να το δένει όταν χέζει και κλάνει για να μην εκτοξεύεται το αρκούδι από το κλανίδι! Και όταν κλάνει το Milch το αρκούδι του Milch είναι δεμένο από ένα σκοινί που είναι περασμένο στο λουράκι του και από το κλανίδι αιωρείται στον αέρα σαν μπαλόνοι!

Το Milch όμως χτες αναγκάστηκε να στείλει συνοδία στο εξοχικό του στην Βέροια από το Πορδοβούνι που ήταν και προσπαθούσε να διαλογιστεί για να φέρουν την Σκιουρίνα με εκτόξευση κλάνοντας σε αεροκλάνο για να πάρει το αρκούδι του Milch από το wc του Milch γιατί το Milch αντιμετώπιζε τραγικό πρόβλημα και δεν ήθελε το αρκούδι του Milch να κινδυνέψει!

Το Milch χτες στούμπωσε από σκατά και κλανιές και έγινε πορδοστούμπι και προσπαθούσε απεγνωσμένα να γίνει πορδοξεστούμπι! Κάλεσε ενισχύσεις και αποφρακτικά συνεργεία και έβαλαν απορουφιχτικούς σωλήνες στο ποπούδι του Milch για να ρουφήξουν το σκατό και το κλανίδι! Και μετά από αρκετή ώρα προσπάθειας τα σκατά και το κλανίδι βγήκαν σαν έκρηξη από το ποπούδι του Milch προς όλες τις κατευθύνσεις! Και τα σκατά ήταν κάθε είδους σκατά! Μαύρα και μεγάλα, καφέ και μεσαία, κόκκινα και μικρά, τσίρλα, χοντρές κουράδες, κουραδάκια! Και οι κλανιές περιστρεφόμενες! Και βούλωσε όλο το αποχετευτικό σύστημα της Käferland και τώρα το Milch έχει βάλει τις αποχετευτικές και αποφρακτικές εταιρίες της Käferland να το ξεβουλώσουν! Και το Milch αναγκάζεται να διαλογίζεται και να κλάνει στα εξοχικά του στην Βέροια και στα Χεσμένα Βούρλα και να αμολάει και κάποια κουράδια όταν εκτοξεύεται πάνω από τις πόλεις!

Για αυτό να ξέρετε ότι αν σας έρθει καμιά κουράδα στο κεφάλι θα είναι του Milch! Να την φυλάξετε για να την αποξεράνετε με αποξηριστική μηχανή και να την αλέσετε για να πιείτε καφέ από αλεσμένο!

Το Milch όμως είναι πολύ περήφανο για το xela και το musa και το vofi που πήγαν και ξεσάλωσαν στην Μεταξωτή Κοιλότα μια πόλη 63 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Käfercity και έκλαναν ασύστολα πίνοντας καφέ από αλεσμένο!

Το Milch είναι έξαλλο με τον τρισάθλιο κωλορωσοπόντιο τον Αlexfarter γιατί τόλμησε να βγάλει τραγούδι με coca cola και στο βιντεοκλίπ να πίνει coca cola προσπαθόντας ακόμα μια φορά να γίνει Milch στην θέση του Milch!

To Μilch σήμερα αναγκάστηκε να μεταθέσει το πανηγύρισμα για την γιορτή της επέτειου των 100 χρόνων από την ίδρυση του Πορδοστουμπίου Käferβουνίου αυτής της ενδοξότατης ομάδας της Käferland που θα γιορταζόταν σήμερα σε όλη την Käferland για την επόμενη βδομάδα που θα έχουν ξεφραχτεί οι αποχετεύσεις της Käferland!

Γιατί δημιουργήθηκε τραγικό πρόβλημα αφού οι περισσότεροι υπήκοοι του Milch σαν γνήσιοι υπήκοοι ήταν εκείνη την ώρα στις χέστρες τους και παρασύρθηκαν από χείμαρους σκατού Milch που άρχισε να ξεχύνεται από τις χέστρες τους φτάνοντας εκεί από τους σωλήνες!

Το Πορδοστούμπι ιδρύθηκε το 1910 από αγρότες του Käferβουνίου που ήταν ερασιτέχνες πορδοσφαιριστές και ήθελαν τη δική τους ομάδα! Αλλά είχαν προβλήματα στουμπώματος και όποτε έπαιζαν δεν πατούσαν καλά στο έδαφος αφού είχαν γίνει σαν μπαλόνια από το στούμπωμα αλλά αφού έπαιζαν πορδόσφαιρο άρχισαν να γίνονται πορδοξεστούμπια αφού έκλαναν για να βάζουν γκολ! Και η ομάδα ονομάστηκε Πορδοστούμπι προς τιμή τους!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

4 σχόλια:

milch-käfer είπε...

Είμαι το Milch λέμεεεεεεεεεε!

Πρρρρρρρρρρρρρρρ!

ΖΕΡΒΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ είπε...

Καλώς όρισες!!!!
Χαίρομαι που γύρισες!!!!!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

Πορδή μυρίζει εδώ μέσα; Η μου φαίνεται!

αχαχαχα

Θα μείνω

να εισαι καλά με εκανες και έκλασα από το γέλιο!!!