Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Τα νέα του Milch και οι αποκρειάτικες διακοπές του Milch!

To Μilch το ξέρει ότι σας έλειψε πάρα πολύ γιατί εξαφανίστηκε αλλά το Milch έπρεπε να εξαφανιστεί για να ηρεμίσει τον νευρικό κλονισμό του από τα νευρα του από το φιάσκο της τουχρονινής Eurovision που σαμπόταραν το Milch όπως στην περσυνή Eurovision και έβγαλαν πρώτη την Μέγερα την φίλη του τρισάθλιου κωλορωσοπόντιου με τις οδηγίες του τρισάθλιου κωλορωσοπόντιου!

Αλλά το Milch για να ηρεμίσει πήρε τα αρκούδια του και 27 τόνους κωλόχαρτο και πήγε στο νησί που αγόρασε το Αρκούδι για να κάνει διακοπές και απονεύρωση!

Το Milch πέρασε υπέροχα στις διακοπές του και δεν είπε σε κανέναν που ήταν αλλά τα πήρε στην κράνα με τα άχρηστα το musa και το xela και το vofi γιατί ούτε αναρωτήθηκαν που ήταν το Milch όλο αυτό το διάστημα! To Μilch έκλανε και έχεζε όλη μέρα στα πρόχειρα φτιαγμένα προσωρινά wc που έχει εκεί μέχρι να ολοκληρωθούν οι υπερσύγχρονες αποχετευτικές εγκαταστάσεις!

Το Milch σήμερα που ξαναγύρισε τα πήρε πάλι στην κράνα γιατί ο τρισάθλιος κωλορωσοπόντιος ο Alexfarter την έχει ψωνίσει τόσο που πήρε βραβείο σε κάτι που ούτε η μάνα του δεν ξέρει και πληρώνεται για να εμφανίζετε αντί να πληρώνει ο ίδιος για να ανεχτούν την unsick παρουσία του!

Αλλά το Milch δεν θα το αφήσει έτσι αυτό και ο πόλεμος θα συνεχιστεί μέχρι τέλους! Ήδη το Milch είναι στην πονηροχαρούμενη θέση να σας ανακοινώσει ότι το κωλόχερο του τρισάθλιου κωλορωσοπόντιου έχει ακόμα γύψο αφού του το έχεσε το Milch!

Αλλά το Milch τώρα θα αφήσει στην άκρη τον τρισάθλιο και θα σας μιλήσει για τα δικά του θέματα που ξέρει ότι καίγεστε να μάθετε!

Το Milch σήμερα για πρώτη φορά στην αιώνια ζωή του έπαθε αποσυνχιστική απόφραξη επειδή άλλαξε χέστρα και δεν μπορούσε να χέσει! Σφίχτηκε τόσο πολύ που καταλάθως έβγαλε μια κλανιά που την φύλαγε για άλλη ώρα και μετά προσπαθούσε με την μέθοδο της αντίστροφης κλανιάς να την τραβήξει πίσω στο ποπουδάκι του και μετά στο εντεράκι του! Και όπως το Milch έκανε την μέθοδο της αντίστροφης κλανιάς σφήνωσε το ποπούδι του στην χέστρα και κόντεψε να ασφυξιάσει το αγαπημένο αρκούδι του Milch που ήταν μέσα στην χέστρα και το έχεζε το Milch!

Αλλά το Milch έχει και άλλο πρόβλημα γιατί το Milch στο νησί του το Αρκούδι πήρε μαζί του μόνο 47 από τα αρκούδια του και άφησε τα υπόλοιπα 2.419 στο σπίτι του στην Käferland και τώρα τα 2.419 αρκούδια του Milch τα πήραν στην κράνα και αποφάσισαν να επαναστατίσουν αλλά το Milch δεν θα το επιτρέψει αυτό!

Αρκετά παρμένα στην κράνα τα έχει το Milch με την ανταρσία της Σκιουρίνας που άρπαξε το αγαπημένο αρκούδι του Milch από την χέστρα του Milch την ώρα που το Milch το πήρε ο ύπνος και το πήγε στο σπίτι και το έπλυνε και το χτένισε και του φόρεσε τα γυαλάκια του και του φόρεσε καθαρά ρουχαλάκια! Πάντα το κάνει αυτό η Σκιουρίνα!

Όμως το Milch έχει και ενδωπολιτικές ανακαταταράξεις γιατί το vofi τα πήρε στην κράνα με το musa όπως τα είχε πάρει μια άλλη φορά το musa με το xela επειδή το musa ήταν πονηροχαρούμενο και έκανε πως δεν καταλάβαινε!

Το Milch εκνευρίζετε πολύ με τους ηλίθιους υπήκοους του και έχει βαρεθεί να τρέχει να κάνει παντού τον διαιτητή και από την άλλη να καταπολεμάει τον τρισάθλιο και να μαζέυει συνέχεια τα αρκούδια του!

Για αυτό το Milch όταν θα πάει τις αποκριάτικες διακοπές του αυτές τις μέρες δεν θα πει σε κανέναν ότι θα πάει στο νησί του στο Αρκούδι πάλι για να μην το κηνυγάνε οι παπαράτσι και οι άπειροι φαν του και οι απεσταλμένοι του τρισάθλιου!

Βέβαια όπως όλοι εσείς οι γνήσιοι και φανατικοί φαν του Milch θα ξέρετε οι Απόκριες είναι μια γιορτή που δεν αρέσει ιδιέταιρα στο Milch γιατί το Milch πρέπει να ντύνεται και δεν ξέρει τι να βάλει και φέτος δεν του έχουν περισέψει κόκκινα αυγά από τα χριστούγεννα για να τα χρησιμοποιήσει στην στολή του!

Τώρα το Milch θα σας παραχέσει ένα ποιήμα που έγραψε για τον τρισάθλιο γιατί όπως ξέρετε το Milch είναι και ποιητής!

ΑLEXFARTER COCA COLA

Μια πορδή
δυο πορδές
έκανε το Milch εχτές μεσ στις αχλαδιές
Και εκεί
ξαφνικά
έχεζε ο Alexfarter κάτω από μια συκιά
Και μία κάμερα
όταν το άρμεγα
με δυο κλανιές την πέταξε μεσ στα σκάματα
Και το Milch χέστηκε
ο Farter ρεύτηκε
και το αρκούδι του Milch κακάριζε

Το Milch τα έχεσε όλα
και του Farter την cola
την ήπιε μονορούφι
δεν έδωσε στο αρκούδι
Alexfarter cola
δεν έχεις μέσα σ' όλα
γι' αυτό να πας να φας
σαλάτα με μια φέτα

Το Milch κάνει κλανιά
και τον Farter νικάει

4 σχόλια:

mariposa είπε...

καλως τον...μην χανεσαι...κισσ κισσ

ΖΕΡΒΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ είπε...

Που είσαι συ καλέ μας λείπεις......

Ανώνυμος είπε...

Μαζί γυρνάμε λες? Χαχαχαχαχα
Φιλιά σκαθαράκο μου :)))

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΠΕΡΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ.ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.ΩΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΡΩ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ.
ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ;ΟΛΑ ΚΑΛΑ;