Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2010

Τα μέρη που έκλασε το Milch!

To Μilch θα κάνει διακοπή για διακοπές από τις Δίδυμες Κουράδες για να ξεκινήσει πιο μετά για τον 2ο κύκλο! Το Milch θα γράψει το καινούριο του καλοκαιρινό μυθιστόρημα που είναι καλοκαιρινό γιατί έχει ταξίδια και είναι βιογραφία του Milch! Eίναι Τα μέρη που έκλασε το Milch που όλοι περιμένατε!

ΤΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΕΚΛΑΣΕ ΤΟ MILCH FART 1!

To Μilch ξύπνησε το πρωί με ασύστολο κλανίδι και ένα τεράστιο σκατό που απειλούσε να του φύγει από το ποπούδι! Πετάχτηκε από το κρεβάτι του και έτρεξε στην χέστρα του όπου αμόλησε 47 βρωντοβρομερά κλανίδια και έκανε 22 τεράστιες κουράδες!

Μετά το Milch σκούπισε το ποπουλίνο του και πήγε στην κουζίνα για να πιει το αλεσμένο που είχε παραγγείλει στην Σκιουράνθη και στην Σκιουρίνα να του φτιάξουν! Το Milch ρούφηξε το αλεσμένο του και αμέσως μετά εκτοξεύτηκε κλάνοντας για το ταξίδι του στην Ευρώπη!

Ο πρώτος σταθμός του Milch ήταν στο Παρίσι που το Milch η αλήθεια είναι γιατί το Milch καθόλου δεν θέλει να σας λέει ψέματα ότι πήγε και για δουλειά γιατί το Παρίσι είναι η χώρα του φωτός και οι κυβερνητικοί εκπρώσοποι του Παρίσιου ήθελαν το Milch να φωτίσει την χώρα τους με λάμπες αλογόνου που ανάβουν με κλανιές με Milch!

Το Milch πήγε συνοδευμένο από τους υφυπουργούς του το xela και το musa και την γραμματέα τους το vofi! Το Milch επειδή είναι ευγενικό και καλόκαρδο είπε να μην έχει συνέχεια την συνοδεία των υπήκοων του στην δουλειά και να τους πάει να δουν τα αξιοθέατα!

Αλλά εκεί που το Milch ως άξιος αρχηγός έδειχνε τα αξιοθέατα στην συνοδεία του το έπιασε κόψιμο και κλανίδι και το Milch έψαχνε απεγνωσμένα να βρει μια χέστρα! Αλλά το Milch δεν είναι όποιο και όποιο για να πάει σε μια οποιαδήποτε χέστρα και για αυτό έψαχνε με τις καιραίες του να εντοπίσει το wc το σωστό!

Και το Milch βρήκε το wc το σωστό στο πρόσωπο μιας χημικής τουαλέτας και μπούκαρε μέσα! Aμέσως κατάλαβε το Milch ότι αυτή ήταν η σωστή χέστρα για το Miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilch!

Στην επιστροφή η συνοδεία του Milch όμως δεν ήθελε να γυρίσουν εκτοξεύοντας κλάνοντας γιατί είναι υψοφοβικοί και το Milch αν και τα πήρε στην κράνα είπε να τους κάνει το χατίρι και γύρισαν με λεωφορείο όπου το Milch άπλωσε τις ποδάρες του στην πλάτη του μπροστινού καθίσματος και αμολούσε πονηχαρούμενο τις κλανιές του!

Το Milch όμως έστειλε το αρκούδι του που το έχει σχεδόν πάντα μαζί του να πάει στο wc του λεωφορείου για να αποδείξει πόσο γνήσιο φαν του Milch είναι και το αρκούδι υπάκουσε το Milch και το Milch φούσκωσε από περηφάνεια και από πολλά κλανίδια!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

3 σχόλια:

milch-käfer είπε...

Του Milch ο κώλος ο χοντρός που είναι σαν ρολόι
έβγαλε χτες ένα σκατό μακρύ σαν κομπολόι!

mariposa είπε...

γειαααααααα

stavroulazerva είπε...

Καλώς το!!!! Που σε συ βρε!!!!! Μόνο να είσαι καλά και δεν πειράζει που αργείς να ανεβάζεις!!!!
Καλό Σαββατοκύριακο!!!!!