Σάββατο, 17 Ιουλίου 2010

Ο προεκλογικός αγώνας του Milch και τα καλιστεία!

Το Milch με μεγάλη συγκίνηση σας ανακοινώνει τον καινούριο του προεκλογικό αγώνα και σας εγγυάται ότι αν το ψηφίσετε θα φέρει και στην Ελλάδα την καινούρια τηλεφωνική τεχνολογία που έχει η Käferland και έτσι όταν θα μιλάτε στο τηλέφωνο και κλάνετε ή θα κλάσει ο άλλος στην άλλη γραμμή θα περνάει η εσάνς της κλανιάς από το ακουστικό για να μπορείτε να ζήσετε αυτή την οσφριτική πανδεσία!

Το Milch ξέρει ότι το ονειρευόσασταν όλοι οι υπήκοοι του αυτό και για αυτό το Milch θα κάνει το όνειρο σας πραγματικότητα!

Το Milch επίσης σας ανακοινώνει ότι φέτος μαζί με την Καθαρή Δευτέρα στις 15 Αυγούστου θα γίνουν στην Käferland και τα καλιστία σκατού και σας προσκαλεί όλους να δηλώσετε συμμετοχή για να αναδειχτεί το πιο ωραίο στρογγυλό μεγάλο βρομερό κουράδι!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

TA ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΕΚΛΑΣΕ ΤΟ MILCH FART 2!

Ο επόμενος ταξιδευτικός σταθμός του Milch ήταν η Τουρκία! Το Milch πήγε μόνο του εκεί γιατί δεν ήταν για δουλειά αλλά μόνο για ταξείδι! Το Milch πήρε μαζί του αρκούδι του!

Το Milch ξεκίνησε εκτοξεύοντας κλάνοντας νωρίς το πρωί από το εξοχικό του στην Βέροια αλλά όπως ταξίδευε δεν είχε αγοράσει ακόμα λουράκι στο αρκούδι του για να το δένει και το αρκούδι του Milch έπεσε από το Milch και το Milch το κατάλαβε όταν έφτασε στην Τουρκία και πρωσγειώθηκε στην ταράτσα του ξενοδοχείου!

Το Milch προς στιγμής πανικοβάλθηκε αλλά μετά θυμήθηκε ότι είναι το Milch και ότι μπορεί να εντοπίσει όποιον θέλει με τα ρουθούνια του από την εσάνς των άλλων και με την βοήθεια των ανιχνευτών κλανιάς! Το Milch όμως καθώς άφηνε το μυτόνι του να το οδηγήσει στο μέρος που είχε φάει το αρκούδι τα μούτρα του ανυσηχούσε μήπως έπαθε κάτι το αρκούδι του Milch!

Όταν το Milch ανακάλυψε το αρκούδι του το αρκούδι του ήταν πεσμένο μέσα σε μια λιμνούλα με λάσπες κοντά στην Ξάνθη! Το Milch πρωσγειώθηκε και άρπαξε το αρκούδι του και είδε ότι το αρκούδι του από άσπρο είχε γίνει καφέ όπως γίνεται όταν το Milch το χέζει!

Το Milch πήγε αμέσως και πήρε ένα λουράκι για το αρκούδι του για να το κρατάει από το χεράκι και να το έχει δεμένο στον καρπό του ταυτόχρονα για μεγαλύτερη ασφάλεια στα ταξίδα που γίνονται με εκτόξευση κλάνοντας!

Το Milch γύρισε στην Τουρκία με το αρκούδι του και αμέσως έχωσε το αρκούδι του στο wc και έχεσε για να κάνει το αρκούδι του να ξεχαστεί βλέποντας ξανά το οικείο χέσιμο και τις πηγές οξυγόνου του Μilch!

Αλλά το αρκούδι του Milch ξίνισε τα μούτρα του αλλά το Milch δεν μπόρεσε να καταλάβει γιατί!

Το Milch επισκέφτηκε πολλά εστιατόρια της Τουρκίας για να καταβροχθίσει και να γεμίσει το στομαχάκι του για να χέζει και να κλάνει πιο βρωντοβρομερά μετά και όσο έτρωγε έκλασε όλα τα εστιατόρια και άρχισαν να φεύγουν όλοι οι πελάτες και το Milch γελούσε πονηροχαρούμενα γιατί από την μπόχα έφυγαν και οι σερβιτόροι και οι μάγειρες και στο τέλος το Milch μπούκαρε στις κουζίνες των εστιατόριων και χλαπάκιασε ότι βρισκόταν μέσα στις κουζίνες!

Μετά το Milch γύρισε στο ξενοδοχείο του και έβγαλε ένα τρισβρωντερότατο ΓΚΡΟΚ και το αρκούδι του Milch έτρεξε και κρύφτηκε κάτω από το κρεβάτι από τον τρόμο του!

Έτσι το Milch πήρε την κλανιά του πίσω από το αρκούδι του που κακαριζέ στο λιβάδι όταν το Milch που το άρμεγαν με μια κάμερα και με μια κλανιά την πέταξε στα σκάματα και το Μilch ήπιε την coca cola του τρισάθλιου κωλορωσοπόντιου και το Milch χέστηκε και ο Farter ρεύτηκε!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

4 σχόλια:

milch-käfer είπε...

Η ποδαρίλα του Milchός είναι μεγάλο θέμα
δεν την αμφισβητεί κανείς γιατί δεν είναι ψέμα!

mariposa είπε...

πηγες τουρκια???μμμμ ωραια ηταν???

Leviathan είπε...

kali evdomadaaaa! :)

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ.