Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2010

Νέα είδη κλανιών!

Κρατείστε όλη την πορδή σας! Η στιγμή που όλοι περιμένατε έφτασε! Kυρίες και κύριοι υποδεχτείτε το Mmmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilch!

To Milch γύρισε από τις διακοπές του δρημήτερο και είναι εδώ για να φροντίσει για την θέρμανση σας και την διατροφή σας και τις μετακινήσεις σας! Και όλα αυτά με τις θεσπέσιες εμπλουτισμένες κλανιές του!

Το Milch όλο το καλοκαίρι είχε πολύ σημαντικά επαγγελματικά ραντεβού και όλα αυτά για το δικό σας συμφέρον! Για να μην λέτε ότι το Milch έκανε αμέριμνο τις διακοπές του ενώ το ψηφίσατε για να σώσει τον κόσμο!

Το Milch γνώρισε ένα πολύ σημαντικό επαγγελματικό πρόσωπο τον Μ! Από τον Μ το Milch εφοδιάστηκε το νέο είδος κλανιών! Τις κλανιές μ! Οι κλανιές μ είναι πνιχτές κλανιές! Ο Μ είναι τριστεράστιος φαν του Milch και για αυτό οι συνεργασία τους ευδόμησε πάρα πολύ!

Η άλλη σημαντική επαγγελματική συνάντηση του Milch ήταν με ένα από τα πολυάριθμα φατσόνια που αυτό το φατσόνι έδωσε πολύ σημαντικές πληροφορίες στο Milch για την κατάσταση του σκατού και του διαλογισμού στις περιοχές των εξοχικών του Milch!

To Μilch μετά από πολλές έρευνες έβγαλε στην φόρα και άλλα είδη κλανιών! Την κλανιά που ακολουθεί! Αυτή η κλανιά μόλις την αμολίσει κάποιος ακολουθεί μετά όποιον βρίσκεται εκεί γύρω και μπουκάρει στα ρουθούνια του! Την κλανιά τι έχεις κάνει! Αυτή την κλανιά μόλις την αμολίσει κάποιος όλοι οι γύρω του τον ρωτάνε τι έχεις κάνει απεγνωσμένοι από την μπόχα που κρατάει τουλάχιστον 5 λεπτά! Την κλανιά σκίσιμο κουμπιού! Που ακούγεται σαν να σκίζεται κουμπί και είναι πορδή! Την κλανιά ερωτηματικό! Αυτή η κλανιά που είναι πορδή ακούγεται σαν να ρωτάει και μπορεί να ρωτάει πολλά πράγματα και πολλές φορές να είναι κλανιά με τρόπους και να ρωτάει εκλεπτισμένα! Την κλανιά ταψί! Ο βρώντος αυτής της κλανιάς που στην πραγματικότητα είναι πορδή ακούγεται κυματιστή όπως το ταψί όταν πέφτει στο πάτωμα και περιστρέφετε! Την κλανιά στην έφερα! Αυτή την κλανιά πας να την βγάλεις κλανιά και σου βγαίνει πορδή και γυρνάνε όλοι να σε κοιτάξουν! Και κυρίως το αρκούδι του Milch κακαριζέ γιατί το αρκούδι ξεκακαρίστηκε να κακαρίζει με αυτή την κλανιά από τα κουκούδια του Milch που πήγαν να βγάλουν κλανιές και τους έφυγαν πορδές!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

2 σχόλια:

milch-käfer είπε...

Μ!

mahler76 είπε...

ναι αλλά ποιά είναι η πιο βρωμερή από όλες?