Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Η κλανιά σκουπίδια!

Αυτή η αναρτίτσα συνδέεται άκρως έπακρως με την προηγούμενη αναρτίτσα για τα νέα είδη κλανιών γιατί αυτή η αναρτίτσα θα σας πει ποια είναι η χειρότερη κλανιά!

Όμως το Milch θέλει να ενημερώσει πρώτα τον φαν του τον Mahler για αυτό που ρώτησε ότι η βρομερότερη από τα νέα είδη κλανιών που σας παρουσίασε χτες το Milch είναι η τι έχεις κάνει που αν ο Mahler διάβαζε προσεκτικά θα το καταλάβαινε και μετά ακολουθούν η κλανιά που ακολουθεί και η ερωτηματικό!

Όμως η βρομερότερη κλανιά και η πιο σιχαμερή είναι η κλανιά σκουπίδια! Η κλανιά σκουπίδια βρομάει σαν σκουπίδια και ψόφιος αρουρραίος μαζί! Συνήθως είναι κλανιά και πιο σπάνια είναι πορδή! Αλλά και σαν πορδή η σκουπίδια πάλι κάνει την δουλειά της!

Η κλανιά σκουπίδια σπάνια έχει την ικανότητα να μεταλάσεται και σε βρόμα ψόφιο ψάρι!

Η κλανιά σκουπίδια βγαίνει κυρίως από ύπουλα και πονηροχαρούμενα άτομα που την βγάζουν και όταν οι άλλοι κοιμούνται για να ξυπνάνε και να μυρίζει όλο το δωμάτιο σκουπίδια!

Άλλο είδος κλανιάς είναι η πονηροχαρούμενη κλανιά που αυτή δεν παραδέχεται ο κλάστης της ότι την έκανε και όταν οι γύρω του μυρίζουν το κλανίδι και τον ρωτάνε αν έκλασε εκείνος κάνει την πάπια και κοιτάζει πονηροχαρούμενα προσπαθόντας να κρατήσει το κακαριζέ γέλιο του!

Παρόμοιο είδος κλανιάς είναι και η Europe Fart που με αυτή την κλανιά συμβαίνει όπως και στην πονηροχαρούμενη κλανιά μόνο που στην Europe Fart ο κλάστης ρίχνει το φταίξιμο σε κάπιον Ευρωπαικό τουρίστα!

Το νέο ευπρόσδεκτο όνομα στην Käferland είναι το Τσάρλι που με αναποδογυρισμό σημαίνει τσίρλα!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

4 σχόλια:

mariposa είπε...

γειαα!!! πολυ χαιρομαι που βλεπω εσενα και τις κλανιες σου!!!!!!!!

Leviathan είπε...

kalisperaaaaa! :)

ΖΕΡΒΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ είπε...

Καλώς όρισες!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ελπίζω να είσαι καλά!!!!!!! Φιλιά πολλά και σε ευχαριστώ πολύ που με θυμήθηκες!!!! Καλό βράδυ!!!!

mahler76 είπε...

χαχαχαχα πήρα την διευκρίνηση που ήθελα χαχαχαχα