Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Η Σάπια Δευτέρα, οι αεροπορδικές εταιρίες της Käferland και τα νεύρα του Milch!

To Milch σήμερα θα σας μιλήσει για τις αεροπορδικές εταιρίες της Käferland και για άλλα θέματα που έχουν κάνει το Milch να τα πάρει στην κράνα!

Οι αεροπορδικές εταιρίες της Käferland είναι η Käferlines, η KäfAir και η Air Fart που είναι οι επίσημες εταιρίες και ανήκουν όλες στο Milch! Αλλά το ένα βουνό της Käferland το Πορδοβούνι σήκωσε ανταρσία εξαιτείας των διαμάχεων που είχε πέρισυ με το Käferβούνιο και για να πάει κόντρα στο Käferβούνιο άνοιξε την Air Πορδοβούνι! Toυ Milch όμως καθόλου δεν του αρέσουν αυτές οι ανταρσίες και το ξεσήκωμα των υπήκοων του και απαγόρευσε την πτήση των αεροκλάνων της Air Πορδοβούνι και κατάχεσε όλα τα αεροκλάνα και τα μοίρασε στις 4 επίσημες αεροπορδικές εταιρίες της Käferland!

Όπως όλοι οι γνήσιοι φαν του Milch ξέρουν ότι όλες οι πτήσεις στην Käferland εκτελούντε με αεροκλάνα που είναι σαν έλκυθρα και έχουν θέσεις για 10 käfer το καθένα εκτός από τα VIP που έχουν θέσεις για 2 άτομα! Τα αεροκλάνα είναι δεμένα σε ένα käfer που τα σέρνει και απογειώνονται όταν το käfer εκτοξεύεται κλάνοντας! Τα VIP τα χρησιμοποιεί μόνο το Milch και η γυναίκα του Milch η Σκιουρίνα και βάζουν μέσα και το αρκούδι και το κουκούδι του Milch μαζί με τα παιδιά του αρκούδι και του κουκούδι που βρομάνε ποδαρίλα! Αλλά επειδή το Milch είναι πολύ καλόκαρδο και γεναιόδορο επιτρέπει και στον κολλητό του Milch τον Άγιο Βασίλη να πετάει με τα VIP αεροκλάνα του Milch για να μην κουράζεται! Οι θέσεις στα αεροκλάνα όπως και όλες οι άλλες θέσεις της Käferland σε καναπέδες και πολυθρόνες και γήπεδα είναι χέστρες για να μπορούν οι υπήκοοι του Milch να χέζουν ανά πάσα στιγμή! Το Milch όταν χρειάζετε την ακολουθία των υπήκοων του στα αεροπορδικά του ταξίδια βάζει τους ακόλουθους του σε άλλο αεροκλάνο που ακουλουθεί από πίσω το VIP αεροκλάνο που είναι μέσα το Milch!

Τώρα όμως το Milch ξέρει ότι εσείς οι γνήσιοι φαν του απορείτε γιατί το Milch χρησιμοπειεί αεροκλάνα αφού μπορεί να εκτοξεύεται κλάνοντας! Αλλά το Milch κάνει ότι γουστάρει χωρίς να ρωτάει και δεν θα σας δώσει αναφορά! Πρρρρρρρρρρρ!

Το Milch έχει την τεράστια τιμή να σας αναφέρει ότι αυτή την Καθαρά Δευτέρα την έκανε Σάπια! Το Milch μαζί με την Σκιουρίνα και το αρκούδι του Milch και το κουκούδι του Milch πήγαν σε ένα παραδοσιακό χωριό της Käferland τον Κώλο που βρίσκεται μόλις 490 χιλιόμετρα από το άλλο παραδοσιακό χωριό της Käferland τις Χλέπες! Στον Κώλο το αρκούδι μετά από εντολή του Milch έχεζε με σάπια εσάνς και το κουκούδι έκλανε με εσάνς σάπιας πονηροχαρούμενης μαζί με σάπιο σκατό μαζί με σάπιο ψάρι! Οι κάτοικοι και οι ταξιδιώτες του Κώλου κόλλησαν και άρχισαν και αυτοί να χέζουν και να κλάνουν και έτσι όταν ήρθε ο Άγιος Βασίλης για να τους μοιράσει τα σοκολατένια αρνιά βρήκε όλα τα käfer του Κώλου να έχουν σχηματίσει ουρές έξω από τις χέστρες!

Το Milch ανακάλυψε ένα νέο είδος käfer που πρόκυψε από συνένωση φατσονιού που βρομάει ποδαρίλα και βγήκε το ποδαριλόνι! Και αφού το Milch εκτός από όλα τα άλλα πρωτερήματα που έχει είναι και επιστήμονας τώρα έδωσε και το ποδαριλόνι του Milch στο αρκούδι του Milch και στο κουκούδι του Milch για να κάνουν παρέα!

Όμως το Milch τα έχει πάρει πολύ άσχημα στην κράνα γιατί το αρκούδι του Milch, το κουκούδι του Milch και το ποδαριλόνι του Milch αρρωσταίνουν συνέχεια και βρίσκουν ευκαιρία για να λουφάρουν αντί να υπακούουν στρατιωτωπηθαρχικά στις διαταγές του Milch και να το υπηρετούν!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

4 σχόλια:

ΖΕΡΒΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ είπε...

Μια χαρά όλα από ότι κατάλαβα!!!!
Καλή εβδομάδα!!!

Unknown είπε...

Εσυ τωρα νομίζεις ότι έχεις χιούμορ? Κρυάδες λες, δε γελάει κανείς, σταμάτα το, εκτίθεσαι.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΦΙΛΕ.ΟΛΑ ΚΑΛΑ;ΧΑΘΗΚΕΣ
Συνεπης πάντα αφου λυθηκε το θεμα με το ιστολογιο μου περασα να αφησω ευχες για το ξεκινημα μιας νεας και καλης εβδομάδας.Να εισαι καλά.

milch-käfer είπε...

Όχι το Milch δεν τα είδε!