Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Όταν έκλασε η Νίτσα FART 5

Ο ήλιος άρχισε να ξημερώνει στις 15 πιπεριές. Η μέρα βρήκε τον Αλέκο και την Μαρίκα να έχουν κλείσει την μύτη τους με μανταλάκια για να μην σφηνώνουν οι εσάνς στο ρουθούνι τους! Το μωρό έκλανε ασταμάτητα! Και πρρρ και πρρρ και ξαναπρρρ και ξαναματαπρρρ!

Το μωρό έκλανε χαρούμενα όσο η Μαρίκα προσπαθούσε να το ταίσει βρίζοντας τον Αλέκο που την ανάγκασε να κρατήσουν αυτό το μπίχλικο πλάσμα!

Το μωρό αφού είπιε όλο του το γάλα ξεχύθηκε σε νέο ξέφρενο κλανίδι με σάπια εσάνς!

Μέσα στις επόμενες 3 ώρες είχαν ξεριζωθεί όλα τα δέντρα στην αυλή από τις βρωντερές κλανιές του μωρού και η Μαρίκα είχε απελπιστεί!

Μαρίκα: Αλέκο πρέπει να ξεφορτωθούμε αυτό το μωρό αμέσως! Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση! Τα πάντα εδώ μέσα βρωμάνε σαν σκατό και δεν μας έμεινε ούτε ένα φυτό στον κήπο!

Αλέκος: Δεν πρόκειται να αφήσουμε ένα τέτοιο πλασματάκι στον δρόμο επειδή έχει ένα πρόβλημα! Κι εγώ είχα κάποτε εντερικό πρόβλημα και έκλανα συχνά!

Μαρίκα: Εσύ όμως το ξεπέρασες με την κατάλληλη θεραπεία!

Αλέκος: Να πάμε τότε και το μωρό στον γιατρό!

Το απόγευμα ο Αλέκος και η Μαρίκα πήραν το μωρό με το καλαθάκι μωρού και το πήγαν στον γιατρό ελπίζοντας να τους δώσει μια λύση!

Όταν ο γιατρός έβγαλε το φορμάκι του μωρού για να του εξετάσει τα εντεράκια μια πολύ έντονη εσάνς μαζί με μυρωδιά σάπιου και φρέσκου σκατού εξαπλώθηκε σε όλο το κτίριο του ιατρείου!

Ο Αλέκος η Μαρίκα και ο γιατρός έκλεισαν την μύτη τους και το μωρό έκανε μια βρωντοβρομερή κλανιά πολύ δυνατή και εκτοξεύτηκε από το παράθυρου του ιατρείου!

Ο Αλέκος και η Μαρίκα έφυγαν απελπισμένοι! Μάζεψαν το μωρό που είχε προσγηωθεί στο διπλανό πάρκο και το έβαλαν μέσα στο καλαθάκι μωρού και μετά γύρισαν σπίτι!

Μαρίκα: Αν δεν διώξεις αμέσως αυτό το μωρό από το σπίτι τότε θα φύγω εγώ!

Ο Αλέκος κοίταξε με λυπημένα μάτια το μωρό που κοιμόταν μέσα στο καλαθάκι μωρού και μια μικρή καθυσηχαστική πορδίτσα ακούστηκε να βγαίνει από το ποπουδάκι του κοιμησμένου μωρού!

Πρρρρ!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κι εγώ νόμιζα θα πεις, σαν να 'τανε κανόνι :))

Slevin Kelevra είπε...

Τρομερή ιστορία...

Αν και -παραδεχτείτε το - σε πολλά σημεία της, κάτι μας βρωμάει...

:)

ΖΕΡΒΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ είπε...

Καλησπέρα, milch!
Έχω ένα δωράκι για σένα στο μπλογκ μου, αν θες πέρνα να το πάρεις. Είναι το τριαντάφυλλο στη γυάλα πάνω δεξιά. Ένα λουλούδι ψυχής!

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς όταν πίνω μπύρες, όλες οι κλανιές κάνουν τρομερή ηχώ στ' αφτιά μου :))
Παίρνω πίσω το κανόνι κι αφήνω να κάνει τη δουλειά του το τρομπόνι!

Καλημέρα σας :)

milch-käfer είπε...

To Milch χαιρετάει όλους τους φαν του και ευχαριστεί πολύ την Σταυρούλα για το δώρο της!