Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

Όταν έκλασε η Νίτσα FART 7!

Ο Αλέκος στος τέλος του Αύγουστου πήγε στο σχολείο της πόλης για να γράψει την Νίτσα γιατί στο σχολείο των 15 Πιπεριών δεν θα δεχόντουσαν την Νίτσα αφού το πρόβλημα με το ασήστολο κλανίδι είχε κάνει τον γύρο του χωριού όλα αυτά τα χρόνια!

Ο Αλέκος δεν είπε τίποτα στον διευθυντή σχετικά με το πρόβλημα της Νίτσας και έτσι το γράψιμο στο σχολείο έγινε κανονικά!

Όταν έφτασε η μέρα του αγιασμού ο Αλέκος πήγε την Νίτσα στο σχολείο και περίμενε να δει τι θα γίνει! Η Νίτσα μπήκε στην ουρά με την υπόλοιπη τάξη και έπιασε κουβέντα με τα παιδιά! Όλα έδειχναν να βένουν ομαλά όταν ξαφνικά η Νίτσα άρχισε να κλάνει!

Και πρρρρ και πρρρρ και ξαναπρρρρ και ξαναματαπρρρρρρρρρρρ!

Τα παιδιά άρχισαν να τρέχουν φοβισμένα και διασκορπίστηκαν στην αυλή του σχολείου! Οι δάσκαλοι σταμάτησαν τον παπά που έκανε τον αγιασμό και άρχισαν να κηνυγάνε τα παιδιά για να τα μαζέψουν!

Η Νίτσα από το πολύ κλανίδι εκτοξευόταν από την αυλή στα δέντρα! Ο παπάς την κοιτούσε έντρομος νομίζοντας ότι είχε δέμονες μέσα της! Τότε ξαφνικά η Νίτσα εκτοξεύτηκε από ένα δέντρο στον τοίχο του σχολείου με μια κλανιά και κάνοντας άλλη μία κλανιά που πέτυχε τον παπά εκτόξευσε τον παπά πάνω σε ένα δέντρο!

Το ράσο του παπά σκάλωσε σε ένα κλαδί και ο παπάς φώναζε βοήθεια κουνώντας τα χέρια και τα πόδια του!

Οι γονείς των παιδιών έπαιρναν τα παιδιά τους και έφευγαν όπου φύγει φύγει!

Ο Αλέκος απελπισμένος έπιασε το πόδι της εκτοξευόμενης Νίτσας και την έσυρε στο αυτοκίνητο και ξεκίνησαν για το σπίτι τους!

Αλέκος: Τι θα κάνουμε μετά από αυτό; Δεν θα μπορούμε να κυκλοφορήσουμε ούτε στην πόλη! Πρέπει να μετακομίσουμε αλλού και να σου πάρω δάσκαλο στο σπίτι!

Σαν απάντηση από την Νίτσα έλαβε μία κλανιά! Η κλανιά όμως ήταν δυνατή και η Νίτσα τινάχτηκε και χτύπησε το κεφάλι της στο ταβάνι του αυτοκινήτου!

Από τον πόνο άρχισε να κλάνει ακόμα πιο δυνατά!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

3 σχόλια:

milch-käfer είπε...

Το Milch καβάλησε την μηχανή να πάει μία βόλτα
όμως στον δρόμο πάτησε μία χεσμένη κότα!

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχχαχαχα! έχω πεθάνει στο γέλιο σήμερα :)))

spyros1000 είπε...

xe xe xe,πολυ καλο..