Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

Τα μουστάκια της θείας Τάσως FART 6!

Όλοι οι συνάδελφοι και το αφεντικό μαζεύτηκαν γύρω από τον Νικόλα απομακρυσμένοι γιατί φοβόντουσαν την τσίρλα που εκτοξευόταν προς κάθε κατεύθυνση! Πρώτη φορά έβλεπαν τέτοιο πράγμα!

Από την πολύ ορμητική τσίρλα καταστράφηκαν 6 σωλήνες και ένα μηχάνημα!

Το αφεντικό του Νικόλα απέλεισε τον Νικόλα έξαλλο και του ζήτησε αποζημίωση για ότι κατέστρεψε η τσίρλα του! Όλοι στην δουλειά γελούσαν μαζί του!

Ο Νικόλας δυστυχισμένος το βράδυ αφού πήρε 12 αντιτσιρλικά χάπια πήγε να πιει ένα ποτό μόνος του σε ένα κακόφημο καταχώνι μπαρ σε μια κακόφημη συνοικεία της πρωτεύουσσας!

Σκεφτόταν ότι δεν προκειτόταν να μείνει σε καμια δουλειά με το πρόβλημα που είχε εκτός αν έβρισκε μια δουλειά που θα κρατούσε μόνο 4 η 5 ώρες για να τον εξασφαλίζει η δράση των αντιτσιρλικών χαπιών!

Το ένα ποτό του Νικόλα έγινε 2 και τα 2 3 και ο Νικόλας ήταν άμαθος στο να πίνει και μέθυσε!

Η ιδιοκτίτρια του μπαρ τον πρόσεχε που καθόταν μόνος του και έπινε χωρίς να δίνει σημασία σε καμια κονσομασιόνισα που είχε στο μαγαζί της και της τράβηξε την προσοχή και τον πλησίασε και άρχισε να του μιλάει:

Ιδιοκτίτρια: Να κεράσω ένα ποτό;

Ο Νικόλας μέσα στο μεθύσι του την κοίταξε χωρίς να καταλαβαίνει πολλά!

Ιδιοκτίτρια: Με λένε Τάσω!

Νικόλας: Εμένα Νικόλα!

Ο Νικόλας πρόσεξε τα μούτρα της Τάσως! Φαινόταν γύρω στα 45-50! Είχε σπασμένο και έντονο βαμένο πρόσωπο με μακιγιάζ και ξανθοκόκκινα ξασμένα μαλλιά! Αυτό που του έκανε μεγαλύτερη εντύπωση ήταν ότι πάνω από τα κατακοκκινοβυσσινή χείλι της είχε έντονη τριχοφειία!

Ο Νικόλας όπως ήταν μεθυσμένος και δεν καταλάβαινε πολλά άρχισε να της μιλάει και να της εξιστορεί όλη την ζωή του και το πρόβλημα του μέχρι την σημερινή μέρα του πρωινού που απολύθηκε από την δουλειά του!

Ο Νικόλας περίμενε η Τάσω να αηδιάσει και να τον πετάξει έξω από το μαγαζί με αυτά που της έλεγε αλλά η Τάσω τον κοιτούσε λάγνα και ανέκφραστη!

Ξαφνικά ο Νικόλας πετάχτηκε πάνω και έτρεξε στο wc του μαγαζιού! Η χέστρα τον καλούσε!

Όταν τελείωσε και γύρισε στην θέση του η Τάσω τον περίμενε ακόμα!

Τάσω: Λοιπόν αγοράκι έχω να σου κάνω μια πρόταση!

Νικόλας: Τι πρόταση;

Τάσω: Εσύ δεν μου είπες ότι θα σε βόλευε μια δουλειά για 4-5 ωρίτσες; Ε λοιπόν στην έχω έτοιμη!

Νικόλας: Δηλαδή;

Τάσω: Τα βλέπεις τα κορίτσια που κυκλοφορούν εδώ μέσα;

Νικόλας: Τις ...

Τάσω: Ακριβώς! Εσύ θα κάνεις το ίδιο για γυναίκες!

Νικόλας: Μα.. εγώ... δεν...

Τάσω: Σκέψου το! Είναι καλά τα λεφτά και μια σίγουρη δουλειά για σένα με το πρόβλημα σου! Ωραίος άντρας είσαι! Υπάρχουν πολλές γυναίκες μοναχικές μεγάλες κυρίως χωρισμένες η χήρες που δεν θέλουν μόνιμους δεσμούς! Θα παίρνεις τα αντιτσιρλικά χαπάκια σου και θα είσαι οκ!

Νικόλας: Μα εγώ... δεν έχω πάει ποτέ με γυναίκα!

Τάσω: Αυτό δεν είναι πρόβλημα! απάντησε η Τάσω και τον τράβηξε σε ένα από τα κρυφά δωμάτια που είχε το καταχώνι μπαρ!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Τα μουστάκια της θείας Τάσως FART 5!

Λίτσα: Νικόλα που πας;

Νικόλας: Στο φαρμακείο!

Λίτσα: Δεν θα βγεις από το σπίτι!

Νικόλας: Μαμά αρκετά ως εδώ!

Λίτσα: Νικόλα ακούς τι σου λέω; Θα γίνουμε ρεζίλι σε όλο το χωριό!

Νικόλας: Αν ντρέπεσαι για μένα γιατί με κράτησες; Για να με έχεις κλεισμένο μέσα στο σπίτι για όλη μου την ζωή; Είμαι 17 χρονών και δεν έχω βγει από το σπίτι ποτέ!

Λίτσα: Εγώ για το καλό σου το κάνω! Ο κόσμος είναι κακός!

Νικόλας: Κι εγώ τι πρέπει να κάνω; Να μένω φυλακισμένος εδώ μέσα; Άλλωστε στο φαρμακείο θέλω να πάω! Διάβασα ότι υπάρχουν αντιτσιρλικά χάπια και ποπουδοσιναλάρ!

Λίτσα: Μείνε εδώ! Θα πάω να σου αγοράσω εγώ!

Ο Νικόλας από εκείνη την μέρα άρχισε να παίρνει αντιτσιρλικά χάπια και η κατάσταση καλυτέρευσε κάπως! Έβγαζε τσίρλα μόνο κάθε 6 ώρες και η τσίρλα πια δεν ήταν τόσο υγρή! Και οι αιμοροίδες του σταμάτησαν να τον πονάνε τόσο πολύ!

Ο Νικόλας πίστευε ότι πια θα μπορούσε να βγαίνει από το σπίτι και να δει πως είναι έξω ο κόσμος και ότι ίσως και να έβρισκε μια δουλειά και αυτός και να ζήσει σαν φυσιολογικός άνθρωπος!

Αλλά η Λίτσα φοβόταν ακόμα και τώρα και δεν τον άφηνε να βγαίνει καθόλου έξω παρά μόνο για να κάνει βόλτες στην αυλή τους όταν νύχτωνε και οι συνχωριανοί κοιμόντουσαν!

Ο Νικόλας δεν άντεχε άλλο! Μάζεψε και αυτός τα πράγματα του όπως είχαν κάνει τα αδέρφια του και σούφρωσε και κάποια λεφτά που είχε φυλαγμένα η Λίτσα για ώρα ανάγκης και πήρε ένα λεοφωρείο και πήγε στην πρωτεύουσσα!

Όταν ο Νικόλας έφτασε στην πρωτεύουσα πήγε να μείνει σε ένα ξενοδοχείο και άρχισε αμέσως να ψάχνει για σπίτι και για δουλειά! Παρακαλούσε να τον έχουν πιάσει καλά τα αντιτσιρλικά! Οι αιμοροίδες του είχαν ματώσει πολύ και είχε αναγκαστεί να φορέσει σερβιεττάκια χωρίς φτερά στο ποπούδι!

Βρήκε μια δουλειά σε μια τεχνική εταιρία! Και μετά βρήκε ένα μικρό διαμερισματάκι με ένα δωμάτιο μία κουζίνα και μια χέστρα!

Ο Νικόλας την άλλη μέρα το πρωί πήγε στην δουλειά αφού κατάπιε 3 αντιτσιρλικά χάπια! Πέρασε 7 ώρες δουλεύωντας απροβληματικώς και ένιωθε μόνο λίγο φουσκωμένα τα εντεράκια του να τον πιέζουν! Ξαφνικά εκεί που πήγε να πιάσει ένα σωλήνα ένιωσε ένα φριχτό πόνο από κόψιμο στο έντερο!

Ο Νικόλας πέταξε τον σωλήνα και έτρεξε στο wc! Κάθισε στην χέστρα και άνοιξε το ποπούδι του προετοιμασμένος να ανοίξει σαν βρύση ο ποπός και να τρέξουν τα σιρόπια! Αντί για αυτό βγήκε μια τρανταχτή βρωντερότατη κλανιά και ένιωσε τα έντερα του να ξεφουσκώνουν λίγο!

Ο Νικόλας χάρηκε πάρα πολύ γιατί νόμισε ότι είχε λυθεί το πρόβλημα του με την τσίρλα χάρει στα αντιτσιρλικά χάπια!

Συνέχισε την δουλειά του για άλλες 3 ώρες αφού δούλευε 10 ώρες την μέρα και μετά πήγε στο σπίτι του!

Την υπόλοιπη μέρα όσες φορές και αν προσπάθησε να πάει στο wc δεν κατάφερε να χέσει και έβγαζε μόνο κλανιές που βρομούσαν σαν αποχέτευση! Από την χαρά του κατάπιε άλλα 3 αντιτσιρλικά χάπια πριν κοιμηθεί και πήρε και άλλα 2 το πρωί πριν φύγει για την δουλειά!

Στην δουλειά ο Νικόλας όσο δούλευε μιλούσε και γελούσε κανονικά με τους συνάδελφρους του και χαιρόταν πάρα πολύ που επιτέλους είχε κανονική ζωή!

Ξαφνικά όμως εκεί που σφίχτηκε για να τραβήξει ένα μπετώ ένιωσε ένα πόνο από το πάνω στομάχι μέχρι το ποπουδάκι του! Κοίταξε την κοιλιά του και είδε ότι έμοιαζε με έγγυο στον 9ο μήνα! Άφησε το μπετώ και νόμισε πως είχε κοτρόνες στην κοιλιά του που θα του τρυπήσουν την κοιλιά για να βγουν! Το ποπούδι του τον πονούσε απίστευτα!

Ο Νικόλας είχε υδρώσει πολύ και δεν μπορούσε να κρατηθεί άλλο! Αυτό που αντιευχόταν έγινε! Άνοιξε σαν βρύση ο ποπός και άρχισαν να τρέχουν τα σιρόπια που ήταν πιο τσριλώδεις από ποτέ!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

Τα μουστάκια της θείας Τάσως FART 4!

Η Λίτσα είχε αρχίσει να εκνευρίζεται με την κατάσταση του μωρού αλλά δεν μπορούσε να κάνει τίποτα γιατί ήταν γιος της! Ο Γιώργης τα είχε πάρει στην κράνα με το συνεχή χέσιμο του μωρού και έδειχνε φανερά ότι συχαινόταν το μωρό! Η μόνη που δεν είχε πρόβλημα μαζί του ήταν η Σούλα που ήταν μικρή και το διασκέδαζε πολύ όταν έβλεπε το μωρό να χέζει!

Μέσα σε μια βδομάδα η Λίτσα και τα 3 παιδιά της μετακόμισαν στις Αναποδογυρισμένες Χελώνες! Αγόρασαν ένα σπίτι δίπλα στο σπίτι της αδερφής της Λίτσας της θείας Μαρίκας! Η θεία Μαρίκα ήταν 20 χρόνια μεγαλύτερη από την Λίτσα και είχε πατήσει τα 60!

Πέρασαν εκεί 5 χρόνια με τον Νικόλα να χέζει καθημερινά ασταμάτητα και να φοράει ακόμα μπεμπιλίνα! Όσο ήταν μωρό άλλαξε άπειρα καλαθάκια μωρού και από άσπρα και γαλάζια που ήταν αυτά που του έπαιρναν τα είχε κάνει όλα καφέ!

Η Σούλα είχε γίνει 14 χρονών και πήγαινε γυμνάσιο!

Σούλα: Μαμά πρέπει να γράψουμε τον Νικόλα στο νηπιαγωγείο!

Λίτσα: Πιστεύεις ότι είναι δυνατόν;

Σούλα: Και τι θα κάνουμε μαμά;

Λίτσα: Σκέφτηκα να κάνετε εσύ και ο Γιώργης μαθήματα στον Νικόλα αφού δεν θα μπορεί να πηγαίνει σχολείο!

Γιώργης: Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει αυτό ακόμα και να με πληρώνεις! απάντησε έξαλλος ο Γιώργης που δούλευε σε μια εταιρία που κατασκεύαζε στάβλους στα γύρω χωριά!

Λίτσα: Γιώργη είναι αδερφός σου!

Γιώργης: Δυστυχώς! Και επειδή εγώ δεν μπορώ να ανεχτώ άλλο αυτή την κατάσταση εδώ μέσα θα φύγω! Θα πάω στην πρωτεύουσσα!

Ο Γιώργης μάζεψε τα πράγματα του και τα λεφτά που είχε μαζέψει από την δουλειά του και έφυγε! Στο σπίτι έμεινε η Λίτσα με την Σούλα και τον Νικόλα να συνεχίζει να χέζει και να κλάνει ενδιάμεσα με κλανιές που ήταν ζουμερές και περιλάμβαναν και μεζέδες!

Η Σούλα όταν τελειωνε με τα δικά της μαθήματα έκανε μαθήματα στον Νικόλα που καθόταν πάντα σε απόσταση για να μην αναγκάζεται η Σούλα να διακόπτεται συνέχεια για να τρέχει να πλένεται αν λερωνόταν από την τσίρλα του Νικόλα!

Η Λίτσα είχε πιάσει δουλειά σε εταιρία με κονσέρβες γιατί παρά τα πολλά εκατομύρια του θείου Βαλάντη δεν της άρεσε να κάθεται και να μην δουλεύει και ήθελε να μαζέψει λεφτά και για τον Νικόλα γιατί ήταν σίγουρη ότι με το πρόβλημα του δεν θα μπορούσε ποτέ να βρει δουλειά!

Και έτσι πέρασαν άλλα 5 χρόνια και ο Νικόλας έγινε 11 χρονών και η Σούλα 19! Η Σούλα είχε αρχίσει να πνίγεται μέσα στο σπίτι της γιατί ήθελε να βρει γκόμενο αλλά δεν μπορούσε γιατί κανένας δεν την πλησίαζε επειδή βρομούσε τσίρλα από την συχνή επαφή με τον Νικόλα και επειδή το σπίτι τους ήταν συνέχεια γεμάτο με τσίρλα!

Έτσι η Σούλα μάζεψε τα πράγματα της ένα βράδυ κρυφά και πήγε να βρει τον Γιώργη στην πρωτεύουσα!

Η Λίτσα έμεινε πια μόνη της με τον Νικόλα! Ο Νικόλας ήταν πολύ δυστισχμένο παιδί γιατί δεν εβγαινε ποτέ έξω και δεν είχε κανένα φίλο και καμιά επαφή με παιδιά στην ηλικία του και είχε καταλάβει το πρόβλημα του αλλά ντρεπόταν να πει κάτι στην μαμά του και έκανε ότι δεν έχει καταλάβει τίποτα ότι δεν είναι φυσιολογικός!

Η Λίτσα κάθε πρωί πήγαινε στην δουλειά της και όταν γυρνούσε μαγείρευε φαγητά που απέφευγε τροφές που έφερναν χέσιμο για να γλυτώνει το πλύσιμο χαλιών και ρούχων και κουβέρτων! Ο Νικόλας φορούσε ακόμα μπεμπιλίνο!

Έτσι πέρασαν άλλα 6 χρόνια και ο Νικόλας είχε μιζεριάσει! Η Λίτσα ήταν δυστιχυσμένη και αυτή και τα είχε πάρει στην κράνα!

Ο Νικόλας μια μέρα άνοιξε μια εγγυγκλοπαίδια και διάβασε για εντερικά προβλήματα και τρόπους να τα αποφεύγει και να τα μειώνει!

Και τότε έμαθε την ύπαρξη των αντιτσιρλικών χαπιών και την ύπαρξη του ποπουδοσιναλάρ γιατί οι αιμοροίδες του από το πολύ χέσιμο τον είχαν πεθάνει και του είχαν γίνει σαν αρχίδια μέσα στον κώλο!

Ο Νικόλας έκλεισε την εγγυγκλοπαίδια και αποφάσισε να πάει στο φαρμακείο του χωριού!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Τα μουστάκια της θείας Τάσως FART 3!

Σούλα: Μαμά τι έγινε;

Η Λίτσα και η Σούλα είχαν μείνει να κοιτάζουν ένβροντες! Το μωρό είχε πετάξει τόσο δυνατά τσίρλα που έσπασε τα τζάμια του παράθυρου και του έφυγαν τα ρούχα και το μπεμπιλίνο του! Από την δύναμη της εκτόξευσης πετάχτηκε και το μωρό από το σπασμένο παράθυρο και προσγειώθηκε στο κεφάλι ενός περαστικού που φώναζε αηδιασμένος από την τσίρλα που έσταζε παντού στα μούτρα και στα μαλλιά του!

Η Λίτσα έτρεξε καταντροπιασμένη και μάζεψε το μωρό από τον δρόμο που το είχε πετάξει ο περαστικός!

Περαστικός: Μα τι το περάσατε κυρά μου; Κοιτάξτε πως κατάντησα! Απαιτώ αποζημίωση! Αυτό ήταν το καλό μου κουστούμι και καταστράφηκε χάρη στο μωρό σας! Αν το μωρό σας έχει διάροια οφείλεται να το προσέχετε!

Το βράδυ η Λίτσα καθόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού της! Είχε αρχίσει να κάνει πολύ κρύο! Αλλά ευτυχώς που την σκέφτηκε ο θείος της ο Βαλάντης από το Ούσλο! Και τότε πέρασαν 2 συνχωριανές από μπροστά της και τις άκουσε να λένε:

Συνχωριανή 1: Ναι είναι αλήθεια! Το επιβαιβέωσε και η Νούλα που είδε τον Τάκη χεσμένο πατώκορφα σου λέω! Ποιος ξέρει τι έγινε και βρέθηκε το μωρό πεταμένο κάτω!

Συνχωριανή 2: Δεν θυμάσαι πέρισυ που γεννήθηκε το μωρό που έλεγε η Άφρο ότι όταν το μετέφερε από την αίθουσα τοκετών στην θερμοκητίδα το μωρό τα έκανε πάνω του και ότι χέστηκε και μόλις γεννήθηκε και λέρωσε τους γιατρούς; Κάτι δεν πάει καλά με αυτούς! Καλά θα κάνουμε να τους αποφεύγουμε!

Η Λίτσα ένοιωσε πολύ δυστιχισμένη! Σκέφτηκε να πάρει τα παιδιά της και να φύγει από τα Κρεμαστά Λουκάνικα! Για μια στιγμή σκέφτηκε να μετακομίσουν στο Ούσλο αλλά μετά σκέφτηκε ότι θα ήταν δύσκολο γιατί δεν ήξεραν την γλώσσα!

Το άλλο πρωί η Λίτσα μάζεψε τον Γιώργη και την Σούλα!

Λίτσα: Παιδιά θέλω να σας ανακοινώσω κάτι! Θα φύγουμε από αυτό το χωριό!

Γιώργης: Και που θα πάμε; Εδώ είναι η δουλειά μου!

Λίτσα: Γιώργη θα βρεις αλλού δουλειά! Μην ανυσηχείς για αυτό! Θα πάμε στο χωριό της θείας σου της Μαρίκας στις Αναποδογυρισμένες Χελώνες!

Εκείνη την ώρα ένας υγρός ήχος ακούστηκε από το καλαθάκι μωρού που βρισκόταν απέναντι της και ένα κιλό φρέσκιας ζεστής ζουμερής τσίρλας της πετάχτηκε στα μούτρα!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!


Σήμερα στην Käferland είναι η γιορτή της Πρωτομαγιάς! Αλλά 2 ελεινά άθλια και ποταπόφθονα käfer προσπάθησαν να οργανώσουν συνομοσία εναντίον του Milch για να το ρίξουν από την εξουσία και να κυβερνούν αυτά!

Όμως το Milch τα κατάλαβε πριν καν καταφέρουν να οργανώσουν το σχέδιο τους και τα εκτόξευσε κακής κακώς με μία βρωντοβρομερή κλανιά και τα απέλυσε από την Käferland!

Και το Milch τα πήρε στην κράνα και άλλαξε την γιορτή για να τιμωρήσει τους ανυπάκουους υπήκοους του και αντί για Πρωτομαγιά σήμερα γιορτάζουν ξανά την Καθαρή Δευτέρα αλλά χωρίς να τους φέρει δώρα ο Άγιος Βασίλης για τιμωρία!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

Τα μουστάκια της θείας Τάσως FART 2!

Ο Γιώργης τα είχε πάρει στην κράνα με το μωρό και δεν το πλησίαζε καθόλου! Η Σούλα το πλησίαζε μόνο για να το κοροιδεύει! Η Λίτσα στην αρχή τους μάλωνε αλλά στην συνέχεια είδε ότι δεν είχε αποτέλεσμα και σταμάτησε να μιλάει!

Το μωρό Νικόλας όσο περνούσαν οι μέρες και μεγάλωνε έβγαζε όλο και μεγαλύτερη ποσότητα τσίρλας! Όποτε ερχόταν κάποιος επισκέπτης στο σπίτι έκλειναν το μωρό στο δωμάτιο της Λίτσας αφού έμενε μαζί της στο δωμάτιο γιατί τα αδέρφια του δεν το ήθελαν στο δικό τους δωμάτιο και όταν έφευγε ο επισκέπτης και έμπαιναν στο δωμάτιο το έβρισκαν φουλ με τσίρλα!

Κάθε βδομάδα η Λίτσα του αγόραζε καινούριο καλαθάκι μωρού γιατί το μωρό κατέστρεφε τα καλαθάκια μωρού με αστύρευτη ποσότητα τσίρλας και η Λίτσα συχαινόταν να τα πλύνει! Η Λίτσα αγόραζε 20 κιλά πάνες κάθε 2 μέρες!

Ένα βράδυ η Λίτσα καθόταν με μια μικρή λάμπα αναμένη στο σαλόνι και έκανε υπολογισμούς σε ένα χαρτί!

Γιώργης: Μαμά τι κάνεις εκεί;

Λίτσα: Έχουμε πρόβλημα! Οικονομικό! Τα λεφτά μας τελειώνουν! Ξοδεύω πολύ μεγάλα ποσά σε μπεμπιλίνα και καλαθάκια μωρού!

Γιώργης: Εγώ στο είχα πει να διώξουμε αυτό το συχαμένο πλάσμα από εδώ μέσα!

Λίτσα: Πρόσεχε πως μιλάς για τον αδερφό σου!

Γιώργος: Γιατί δεν τον πάμε σε ένα γιατρό;

Λίτσα: Το σκέφτηκα αλλά είναι αδύνατον! Από το νοσοκομείο μας πέταξαν έξω! Φαντάσου τι θα γίνει σε ένα ιατρείο! Και ντρέπομαι πολύ! Ήδη άρχισαν να κυκλοφορούν τα νέα στο χωριό από κάποια νοσοκόμα που μίλησε σε μια συνχωριανή και εκείνη άρχισε να το διατυμπανεί σε όλο το χωριό!

Γιώργης: Ίσως θα ήταν καλύτερα να μετακομίσουμε από τα Κρεμαστά Λουκάνικα κάπου αλλού που να μην μας ξέρουν!

Λίτσα: Αυτό ούτε να το σκέφτεσαι! Δεν θα μας διώξουν από το σπίτι μας! Δεν θα βάλω αυτούς πάνω από το παιδί μου! Αν θέλουν ας μην μας ξαναμιλήσουν! Και ίσως πρέπει να βρω και μια δεύτερη δουλειά για να καλύπτω τα έξοδα για τα μπεμπιλίνα και τα καλαθάκια μωρού!

Γιώργης: Μην ανησυχείς μαμά! Θα βρω εγώ μια δουλειά! Αφού τελειώνω το σχολείο σε ένα μισή μήνα δεν θα υπάρξει πρόβλημα!

Όταν ήρθε το καλοκαίρι ο Γιώργης τελείωσε το σχολείο και έπιασε δουλειά σε μια οικοδομική εταιρία που έφτιαχνε γέφυρες και επισκέυαζε κατσικόδρομους στο χωριό και στα γύρω χωριά!

Για αρκετούς μήνες αγόραζαν καλαθάκια μωρού και μπεμπιλίνο χωρίς πρόβλημα! Μέχρι που ήρθε ο χειμώνας και έπρεπε να πληρώνουν και πετρέλαιο!

Η Λίτσα άρχισε πάλι να στεναχωριέται για τα έξοδα!

Τηλέφωνο: Ντριν ντριν!

Λίτσα: Ναι;

Όταν έκλεισε το τηλέφωνο η Λίτσα δεν μπορούσε να πιστέψει στην τύχη της! Ο θείος της ο Βαλάντης από το Ούσλο τα είχε κακαρώσει και της άφησε κληρονομιά!

Εκεί που χαιρόταν ακούστηκε ένας εκουφαντικός θόρυβος από το υπνοδωμάτιο!

Η Λίτσα έτρεξε να δει τι συμβαίνει και είδε τα τζάμια από το παράθυρο σπασμένα και πεταμένα δίπλα μπεμπιλίνα και ρούχα μωρού αναμιγμένα με σκούρα καφέ τσίρλα!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

Τα μουστάκια της θείας Τάσως FART 1!

1976! Στις 12.32 μετά τα μεσάνυχτα στα Κρεμαστά Λουκάνικα ακούγονται οι κραυγές μιας γυναίκας και αμέσως μετά το τσιριχτικό κλάμα ενός μωρού! Ένας περίεργος ήχος ακούγεται και μετά κάτι να γκρεμοτσακίζεται στο πάτωμα της αίθουσας τοκετών και μετά τα μπινελίκια των γιατρών!

Αρχιγιατρός: Τι έγινε εδώ; Ρώτησε ο αρχιγιατρός που ακούγωντας την φασαρία μπούκαρε στην αίθουσα τοκετών!

Γιατροί: Αυτό το μωρό μας γέμισε με . . . σκατά! Απάντησαν οι γιατροί και πετάχτηκαν έξω από την αίθουσα τοκετών τρέχωντας για να πλυθούν!

Μια νοσοκόμα πήρε το μωρό για να το βάλει στην θερμοκητίδα και όπως το μετέφερε η άσπρες κουβερτούλες που ήταν τυλιγμένες έγιναν καφέ! Η νοσοκόμα πέταξε αηδιασμένη το μωρό από τα χέρια της και άρχισε να στριγκλίζει!

Η Λίτσα και το μωρό της βρέθηκαν πεταμένοι με τις κλοτσιές έξω από το νοσοκομείο! Η Λίτσα πήρε το μωρό και πήγε στο σπίτι της με δυσκολία από τον πόνο της γέννας!

Στο σπίτι περίμεναν ο πρώτος γιος της με την κόρη της! Ο άντρας τα είχε κακαρώσει όταν η Λίτσα βρισκόταν στο 4ο μήνα της εγγυμοσύνης της στο μωρό!

Η Λίτσα πέταξε απελπισμένη το μωρό μέσα σε ένα παλιό καλαθάκι μωρού και σωριάστηκε στην ξεχαρβαλωμένη πολυθρόνα κλαίγοντας!

Σούλα: Τι έγινε μαμά; Γιατί κλαις;

Πριν προλάβει να απαντήσει η Λίτσα η απάντηση ήρθε από μόνη της! 2 κιλά τσίρλας πετάχτηκαν από το καλαθάκι μωρού προς κάθε κατεύθυνση!

Γιώργης: Τι γίνεται εδώ; Τι έπαθε αυτό το μωρό; Ρώτησε ο μεγάλος αδερφός καθώς προσπαθούσε να απομακρύνει από την μπλούζα του την τσίρλα!

Σούλα: Ε τι ρωτάς ρε βλάκα; Δεν βλέπεις;

Γιώργης: Μαμά μην μου πεις ότι θα κρατήσουμε αυτό το σιχαμένο πλάσμα εδώ μέσα!

Λίτσα: Τι εννοείς Γιώργη; Φυσικά και θα το κρατήσουμε! Είναι γιος μου και είναι αδερφός σου! Και θα πάρει το όνομα του πατέρα σου! Νικόλας!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!




Ένας ακόμα γνήσιος φαν του Milch!

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2009

Όταν έκλασε η Νίτσα FART 23!

Η Νίτσα συνήλθε από την λιπουθυμία της 2 ώρες μετά και ήταν ακόμα μέσα στην εκκλησία μόνη και παρατημένη!

Ξεκίνησε να πάει στο σπίτι της κλαίγοντας! Μέσα στην δυστυχία της οι κλανιές της θέλησαν να την αφήσουν στην ησυχία της και έβγαιναν μία κάθε 10 λεπτά μόνο!

Όταν έφτασε έξω από την πόρτα του σπιτιού της μέσα από τα κλάματα της είδε ότι είχαν φράξει την πόρτα της με διασταυρωμένα ξύλα για να την εμποδίσουν να μπει και ένα τεράστιο χαρτόνι κολλημένο στο παράθυρο έγραφε:

Χαρτόνι: ΝΑ ΦΥΓΗΣ ΑΠΟ ΕΔΩ! ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥ ΤΑ ΤΙΝΑΞΑΝ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΤΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ Ο ALEX FARTER! ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΙΣΣΑ! ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΚΑΨΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ!

Η Νίτσα ξεκίνησε με τα πόδια μέσα στην νύχτα από το δάσος! Δεν ήξερε που πήγαινε και δεν την ένοιαζε! Ξαφνικά μετά από πολύ ώρα περπάτημα ένιωσε εξαντλειμμένη! Κοίταξε μια πινακίδα που έγραφε ΑΧΝΙΣΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙ! Το Αχνιστό Μοσχάρι βρισκόταν 34 χιλιόμετρα μακριά από τα Τραγανά Χταπόδια!

Μπούκαρε σε ένα ενοικιαζώμενο δωμάτιο για να περάσει την νύχτα της κοιμώντας!

Ένα μήνα μετά η Νίτσα είχε αγοράσει ένα σπίτι στο Αχνιστό Μοσχάρι και έμενε εκεί μόνη της αποκομένη από τους καινούριους συνχωριανούς της και έκλαιγε κάθε μέρα! Δεν διατηρούσε με κανέναν συνχωριανό επαφές για να μην μάθει κανένας το πρόβλημα της και την διώξουν!

Καλλιεργούσε λάχανα για να τρώει μην ξέρωντας ότι φέρνουν πιο πολύ κλανίδι!

Ένα απόγευμα εκεί που έσκαβε μια τρύπα για να μπάσσει μέσα ένα λάχανο ζαλίστηκε και σωριάστηκε στο χώμα!

Ξύπνησε αρκετές ώρες μετά σε ένα κρεβάτι άγνωστο για αυτήν! Κοίταξε γύρω της και κατάλαβε ότι ήταν ιατρείο! Είχε μέσα λάχανα και μαρούλια και ραδίκια και κατάλαβε ότι ήταν αγροτικό ιατρείο!

Νίτσα: Τι έγινε;

Αγροτικός γιατρός με μάσκα: Κοπελιά είσουν έγγυος και απέβαλλες! Τώρα σήκω και φύγε από το ιατρείο γιατί το έχεις κάνει θάλαμο αερίων εδώ μέσα!

Η Νίτσα έντροπη σηκώθηκε αμέσως και βγήκε τρέχωντας από το αγροτικό ιατρείο!

Το επόμενο πρωί την βρήκε μόνη στην όχθη ενός ποταμιού να κλαίει!

Νίτσα: Γιατί σε μένα όλα αυτά; Γιατί να έχω αυτό το πρόβλημα; Κανένας δεν με θέλει και δεν με αντέχει και όλοι με αποφεύγουν! Οι αληθινοί γονείς μου με εγκατέλλειψαν! Ο μπαμπάς μου πέθανε! Ο Κότσος με εκμεταλλεύτηκε! Ο Alex Farter ο μόνος άνθρωπος που με αγάπησε πέθανε και κατηγόρησαν ότι πέθανε εξαιτίας μου! Έχασα το παιδί του! Με έδιωξαν από το σπίτι μου! Έχω αλλάξει τόσα χωριά εξαιτίας τους! Και είμαι και άρρωστη από αυτή την γρίπη των γουρουνιών και εγώ που έπρεπε να πεθάνω δεν πεθαίνω!
Θέλω να αυτοκτονήσω!

Η Νίτσα σηκώθηκε και πλησίασε στον γκρεμό έτοιμη να βουτήξει στο κενό!

Και τότε εμφανίστηκε μπροστά της το Milch!

Νίτσα: Ποιος είσαι εσύ και πως βρέθηκες εδώ; Ρώτησε ένσοκη η Νίτσα!

Milch: Είμαι το Miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilch!

Νίτσα: Ποιος;

Milch: Είμαι το Miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilch λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!

Νίτσα: Και πως βρέθηκες εδώ; Δεν άκουσα τα βήματα σου!

Milch: Το Milch δεν ήρθε περπατώντας! To Milch εκτοξεύεται κλάνοντας!

Νίτσα: Μα τι λες;

Milch: Το Milch θα σου δώσει τις απαντήσεις που ψάχνεις! Άκου το Milch προσεχτικά! Οι κλανιές που βγάζεις δεν έιναι πρόβλημα αλλά είναι γιατί είσαι η εκλεκτή του Milch! Ο κόσμος σου φέρεται έτσι γιατί είναι ανόητοι και επειφανιακοί και δεν ξέρουν τι τους γίνεται! Δεν βλέπουν την ουσία! To Μilch θα σε πάρει μαζί του στην χώρα του Milch στην Κäferland και θα σε κάνει υπήκκοο τουMilch ! Θα είσαι εκλεκτό käfer! Θα είσαι το Nitsa-Käfer!

Η Νίτσα κοιτούσε το Milch ένσοκη! Το Milch αμόλησε μια βρωντερή κλανιά σύντομης διάρκειας και εκτοξεύτηκε στο απέναντι βουνό! Η Νίτσα έγινε ακόμα πιο ένσοκη! Το Milch ξαναεκτοξεύτηκε δίπλα στην Νίτσα!

Milch: Κι εσύ μπορείς να το κάνεις αυτό! Θα εκτοξεύεσε κλάνοντας! Θα σου κάνει το Milch μαθήματα των δυνατότητων σου! Δεν θα ξανανιώσεις ποτέ μόνη και εγκαταλλειμένη! Στην Käferland θα είσαι γνωστή και τρανή και όλοι θα σε σέβονται και θα σου δίνουν coca cola!

Η Νίτσα δεν μπορούσε να αθρώσει λέξη!

Milch: Αλλά πρώτα πρέπει να κάνουμε αυτό!

To Μilch έβγαλε μια σύριγκα από την τσέπη του με ένα υγρό μέσα!

Milch: Το Milch θα σε εμβολιάσει με λαmilchίνη για να σε θεραπεύει από την γρίπη των γουρουνιών! Δεν φταις εσύ για αυτήν την αρρώστια όπως σου είπαν αλλά ο Alex Farter προκάλεσε τον ιό στα γουρούνια που τρελάθηκαν όταν τον άκουσαν να παίζει το βιολί του! Δεν έκανε αυτός για σένα γιατί αυτός ήθελε κάποτε να γίνει Milch στην θέση του Milch!

Είπε το Milch και εμβόλιασε την Νίτσα! Μετά την άρπαξε από τα μαλλιά και αμόλησε μια πολύ βρωντερή πορδή που τράνταξε όλο το βουνό! Το Milch και η Νίτσα εκτοξεύτηκαν για την Käferland!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!


ΤΕΛΟΣ!


To Milch αύριο θα ξεκινήσει το καινούριο του μυθιστόρημα!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

Όταν έκλασε η Νίτσα FART 22!

Η Νίτσα στεκόταν ακίνητη και αμίλητη για πολύ ώρα απέναντι από τον Αλέκο και μόνο οι κλανιές που της ξέφευγαν που και που τάραζαν την ησυχία!

Νίτσα: Γνωρίζεις τους γονείς μου; Ζουν;

Αλέκος: Δεν ξέρω τίποτα για τους γονείς σου! Σε βρήκαμε ένα βράδυ εγώ και η πρώην γυναίκα μου έξω από την πόρτα του σπιτιού μας στις 15 Πιπεριές μέσα σε ένα καλαθάκι μωρού εγκαταλλημμένη χωρίς τίποτα άλλο πάνω σου!

Νίτσα: Ώστε αυτό το καλαθάκι μωρού είναι το μόνο πράγμα που έχω από τους γονείς μου;

Αλέκος: Ναι! Και στο φανελάκι σου είχες και ένα ταμπελάκι με το όνομα σου!

Νίτσα: Να υποθέσω ότι οι γονείς μου με εγκατέλλειψαν για το πρόβλημα μου;

Αλέκος: Μάλλον! Δεν γνωρίζω!

Νίτσα: Και γενέθλια πως ξέρατε πότε έχω;

Αλέκος: Δεν ξέρουμε! Γιορτάζουμε κάθε χρόνο για τα γενέθλια σου την μέρα που σε βρήκαμε!

Η σιωπή ξανααπλώθηκε στο σαλόνι αλλά αυτή την φορά ούτε οι κλανιές την διέκοπταν γιατί έβγαιναν κούφιες!

Αλέκος: Και τώρα που έμαθες την αλήθεια τι σκωπεύεις να κάνεις; Είσαι θυμωμένη μαζί μου;

Νίτσα: Μα τι είναι αυτά που λες μπαμπά; Φυσικά και δεν είμαι θυμωμένη μαζί σου! Είσαι ο μόνος άνθρωπος εσύ και ο Alex Farter που με αγαπάτε χωρίς να σας νοιάζει το πρόβλημα μου!
Αυτοί που είμαι θυμωμένη είναι οι αληθινοί μου γονείς!

Την επόμενη μέρα τα πάντα είχαν χειροτερέψει στα Κουτσά Καλαμαράκια! Ένας πολύ μεγάλο μέρος των κατοίκων είχαν κολλήσει και έβηχαν και φτερνιζόντουσαν και είχαν μύξες! Ο ιδιοκτήτης του στάβλου πέθανε μαζί με τα γουρούνια του και ήταν και η γυναίκα του με τον γιο του τον Αποστόλη ετοιμοθάνατοι!

Οι κάτοικοι είχαν αναστατωθεί πολύ και δεν ήξεραν τι συμβαίνει! Η αρρώστια άρχισε να εξαπλώνεται και στα Τραγανά Χταπόδια! Οι χωριανοί άρχισαν να κυκλοφορούν με μάσκες στο πρόσωπο για να μην πεθάνουν σαν τις μύγες! Οι γιατροί των Τραγανών Χταπόδιων και των Κουτσών Καλαμαρακίων τα είχαν παίξει! Ονόμασαν την νέα αρρώστια γρίπη των γουρουνιών!

Ο Alex Farter και η Νίτσα ζούσαν άρρωστοι τον έρωτα τους στο σπίτι του Alex Farter στα Κουτσά Καλαμαράκια! Οι συνχωριανοί του Alex Farter αγαπούσαν πολύ τον Alex Farter και τον θεωρούσαν εξέραιτο μουσικό αλλά από τότε που παντρεύτηκε την Νίτσα άρχισαν να τον αποφεύγουν!

Ο Αλέκος αρρώστησε πολύ βαριά και από τον βήχα και τις μύξες δεν μπορούσε να αναπνεύσει! Δεν του είχε μείνει όρθιο κουκούδι για κουκούδι! Με την γρίπη των γουρουνιών το πρόβλημα στα εντεράκια του επανήλθε και έκανε χοροδία κλανιών και βήχα!

Ο Αλέκος μετά από μια βδομάδα τα κακάρωσε και η Νίτσα έμεινε μόνη με τον Alex Farter! Η κηδεία του Αλέκου γινόταν μαζί με τις κηδείες άλλων 6 χωριανών από τα Παχιά Χταπόδια και τα Κουτσά Καλαμαράκια που τα είχαν τινάξει από την γρίπη των γουρουνιών!

Στην εκκλησία όταν η Νίτσα έκανε την εμφάνιση της υποβασιζόμενη από τον Alex Farter που υπέφερε από αδιάκοπη συρροή μυξών έγινε σούσσουρο! Οι χωριανοί που ήταν εκεί μαζεμένη την αγριοκοιτούσαν και δεν κρατήθηκαν και άρχισαν να την βρίζουν!

Χωριανοί: Να φύγεις από εδώ! Εξαιτίας σου έγιναν όλα αυτά! Από τότε που πάτησες το πόδι σου στα Κουτσά Καλαμαράκια! Ποιος ξέρει τι αρρώστια κουβαλάς πάνω σου και μας κόλλησες όλους! Και πήρες να καταστρέψεις και τον Alex Farter!

Ο Αlex Farter μέσα από τον σπασμωτικό βήχα του έκανε μια προσπάθια να υπερασπίσει την Νίτσα αλλά δεν τα κατάφερε! Άρχισε να φτύνει αίμα βήχοντας και έπεσε νεκρός στο πάτωμα μπροστά στα έντρομα μάτια των έντρομων χωριανών!

Νίτσα: Aleeeeeeeeeeeeeeeeex!

H Νίτσα λιποθύμησε!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

Όταν έκλασε η Νίτσα FART 21!

Η Νίτσα όταν ήρθε το βράδυ πήρε ένα ντεπόν και φτερνίζοντας βήχοντας και κλάνοντας ξεκίνησε να συναντήσει τον Alex Farter!

Όταν τον συνάντησε κάτω από ένα δέντρο στο δάσος ο Alex Farter άρχισε να την φιλάει και της έβγαλε τα ρούχα! Την πέταξε πάνω στα πευκοβέλονα! Την ώρα που έβγαζε τα μάτια της με τον Aelx Farter κατουριόταν απίστευτα γιατί στο σπίτι της είχε πιει 2 λίτρα τσάι για τον λαιμό της! Δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και της ξέφυγαν και της ήρθε και ασύστολο κλανίδι το οποίο συγκρατιόταν από το ταμπόν που είχε βάλει στο ποπουδάκι της και το συγκρατούσε με 3 στρώματα ζιλοτέιτ

Ο Alex Farter προς μεγάλη έκπληξη της Νίτσας που ήθελε να ανοίξει η γη και να την καταπιεί από την ντροπή της δεν έδωσε σημασία και συνέχισε την δουλειά του! Από την πίεση όμως η κατάσταση των κλανιών χειροτέρευε και η κοιλίτσα της είχε φουσκώσει επικύνδινα! Και ξαφνικά εκτινάχτηκαν τα ζιλοτέιπ με το ταμπόν και ξεχύθηκε το κλανίδι και από την ταλάντωση σμπρώχτηκε ο Alex Farter και εκτοξεύτηκε πάνω σε ένα πεύκο!

Ο Alex Farter σαν ήρωας που ήταν έριξε ένα σάλτο και ξαναβρέθηκε στο έδαφος! Η Νίτσα προσπάθησε να τρέξει για να φύγει και να γλυτώσει την ντροπή αλλά ο Alex Farter την κράτησε από το μπράτσο!

Alex Farter: Νίτσα σ'αγαπώ. Γνωρίζω το πρόβλημα σου και δεν χρειάζετε να κρύβεσαι από μένα. Δεν με ενδιαφέρει αν κλάνεις συνέχεια.

Η Νίτσα δεν μπορούσε να πιστέψει στην καλή της τύχη!

Ο Αlex Farter τότε γωνάτισε και της έπιασε το χέρι!

Alex Farter: Νίτσα θέλεις να γίνεις γυναίκα μου;

Η Νίτσα από την χαρά της άρχισε να χοροπηδάει! Πάνω στο χοροπήδημα της ξέφυγε μια βρωντοβρομερή κλανιά και ο Alex Farter με την Νίτσα άρχισαν να γελάνε συνωμοτικά!

Η Νίτσα την άλλη μέρα το πρωί ξεκίνησε τις ετοιμασίες του γάμου φτερνίζοντας βήχοντας και κλάνοντας και είχε κολλήσει και τον Αλέκο!

Το βράδυ ξανασυνάντησε τον Alex Farter που έβηχε και αυτός γαιδουρικώς και του έτρεχαν οι μύξες!

Οι μέρες πέρασαν και ο γάμος έγινε με κουμπάρο τον καλό φίλο του Αlex Farter τον Αποστόλη που είχε κολλήει και αυτός!

Ο γάμος εκτελέστηκε εν μέσω βρωντερών κλανιών και βήχα και φτερνίσματος!

Ο Alex Farter μετά από τον γάμο πρότεινε στην Νίτσα να μετακομίσουν στην Ρωσοποντία και της είπε να μαζέψει τα χαρτιά της!

Η Νίτσα καταχάρηκε και πήγε να ψάξει τα χαρτιά της στο σπίτι της!

Μετά από πολύ ώρα ψάξιμου η Νίτσα διαπίστωσε ότι δεν υπάρχουν δικά της χαρτιά!

Νίτσα: Μπαμπά γιατί δεν έχω χαρτιά;

Ο Αλέκος τα έχασε για λίγο αλλά μετά είπε:

Αλέκος: Δεν θυμάσαι που καταστράφηκε το σπίτι μας από φωτιά; Εκεί χάθηκαν τα χαρτιά σου!

Νίτσα: Και τα δικά σου γιατί δεν χάθηκαν;

Αλέκος: Γιατί εγώ τα είχα μαζί μου!

Νίτσα: Και γιατί δεν μου έβγαλες καινούρια;

Ο Αλέκος δεν ήξερε τι να απαντήσει!

Αλέκος: Δεν το θεώρησα απαραίτητο!

Νίτσα: Να μου βγάλεις καινούρια αύριο κιόλας! Είναι επείγων!

Τότε ο Αλέκος έκατσε στην ξεχαρβαλωμένη από τις κλανιές της Νίτσας πολυθρόνα και είπε:

Αλέκος: Νίτσα πρέπει να σου πω κάτι! Δεν παίρνει άλλη αναβολλή! Είσαι υοθετημένη!

Η Νίτσα έμεινε κάνγκελο και η πορδή που της ερχόταν ορμητική πάγωσε!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Όταν έκλασε η Νίτσα FART 20!

Η Νίτσα έμεινε να κοιτάζει τον Alex Farter και ο Alex Farter έμεινε να κοιτάζει την Νίτσα!

Την Νίτσα από την μεγάλη αναταραχή την έπιασε κόψιμο! Πέταξε το πανί από τα χέρια και άρχισε να τρέχει σπρώχνωντας τον Alex Farter και τον πέταξε κάτω και ο Alex Farter έπεσε μέσα σε ένα λόφο από στάχια και λάσπες και σκατά γουρουνιών! Τα καφέ μαλλιά του έγιναν ακόμα πιο καφέ!

Την επόμενη μέρα η Νίτσα πήγε στην δουλειά ντρεπόμενη για όλα όσα είχαν προηγήθηκαν την προηγούμενη μέρα! Έλπιζε να μην συναντήσει πάλι τον Alex Farter για να μην ταραχτεί!

Όταν έφτασε μπήκε μουλωχτά στον στάβλο και άρχισε να ξεσκατίζει τα γουρούνια όταν ξεφνικά άρχισε να έρχεται στα αυτιά της ο ήχος από βιολί με μια υπέροχη μελωδία!

Η Νίτσα έμεινε με την μπετονόβουρτσα στο ποπουδάκι ενός γουρουνιού να ακούει την μελωδία του βιολιού! Το γουρούνι άρχισε να βελάζει εκνευρισμένο! Η Νίτσα δεν πήρε χαμπάρι γιατί είχε μαγευτεί και έμεινε με την βούρτσα στο ποπούδι του γουρουνιού!

Το γουρούνι τα πήρε στην κράνα και της έδωσε μια κλοτσιά με τα πίσω ποδάρια του και η Νίτσα εκτοξεύτηκε στον απέναντι τοίχο και της έφυγε μια βρωντοβρομερή πορδή και όλα τα γουρούνια άρχισαν να βελάζουν και να τρέχουν αφεινιασμένα!

Τα γουρούνια βγήκαν τρέχοντας έξω από τον στάβλο και ακούγωντας το βιολί τα πήραν ακόμα περισσότερο στην κράνα και έγιναν επιθετικά και άρχισαν να επιθέτονται το ένα στο άλλο λυσασμένα!

Οι αγρότες που ήταν εκεί τρόμαξαν και είπαν στον Alex Farter που καθόταν στον φράχτη και έπαιζε το βιολί του και στην Νίτσα που στεκόταν ένσοκη στην πόρτα της φάρμας να απομακρυνθούν για να μην κινδυνεύσουν!

Η Νίτσα και ο Alex Farter κατέφυγαν στο δάσος! Ο Alex Farter κόλλησε την Νίτσα σε ένα δέντρο και την φίλησε! Της έκλεισε ραντεβού για το βράδυ πάλι στο δάσος!

Η Νίτσα γύρισε στο σπίτι της ευτιχισμένη και είχε ξεχάσει τον πόνο που της προκάλεσε ο Κότσος κάποτε!

Όταν ξάπλωσε στο κρεβάτι της άρχισε να φτερνίζεται και να βήχει και να της τρέχουν μυξάκια και βρωντερές κλανιές!

Νίτσα: Τι στα κουκούδια; Αρρώστησα;

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Όταν έκλασε η Νίτσα FART 19!

Η Νίτσα ξύπνησε νωρίς το άλλο πρωί ενώ είχε κοιμηθεί μόνο για 36 λεπτά και 49 δευτερόλεπτα! Πήρε τον κώλο της και πήγε στο σταθμό των τρένων για να βγάλει εισητήριο για την πρωτεύουσα!

Όταν μπούκαρε στον σταθμό συνάντησε παλιές συνχωριανές της από τα Παχιά Γελάδια και αμέσως άρχισαν να φωνάζουν για να την γελιοποιήσουν φωνάζοντας ότι αυτή είναι το έκτρωμα που κλάνει ασύστολα!

Η Νίτσα τα πήρε στην κράνα και αμόλησε μια βρωντερή πορδή και έφυγε από τον σταθμό κλάνοντας!

Η Νίτσα γύρισε στο σπίτι της εκνευρισμένη σκέφτοντας ότι η ζωή της θα είναι πολύ δύσκολη! Αφού σκέφτηκε για 2 ώρες μεσα στο δωμάτιο της δίπλα στο καλαθάκι μωρού που είχε διαποτιστεί με εσάνς κλανιάς αποφάσισε να πάει να ζητήσει την δουλειά της καθαρίστριας στάβλων που είχε δει στο δίπλα χωριό μια φορά που περνούσε! Στα Κουτσά Καλαμαράκια!

Η Νίτσα πήγε στα Κουτσά Καλαμαράκια και πήγε να βρει τον ιδιοκτήτη του στάβλου! Ήταν ένας χωριάτης γύρω στα 50 με παχύ γαλακτερό άσπρο μουστάκι! Η Νίτσα προσευχόταν να μην εκτοξευτεί από το ασύστολο κλανίδι που της ερχόταν το ταμπόν που είχε βάλει στο ποπουδάκι της!

Ο ιδιοκτήτης του στάβλου ο Μπάμπης την πρόσλαβε και η Νίτσα έπιασε αμέσως δουλειά!

Άρχισε να καθαρίζει γρήγορα τον στάβλο για να τελειώσει πριν προλάβουν να ξεχυθούν οι κλανιές της από τα παραφουσκωμένα εντεράκια της!

Όταν τέλειωσε το καθάρισμα από τα σκατά των γουρουνιών και των αλόγων που ήταν στον στάβλο έφυγε τρέχοντας ενώ είχαν αρχίσει ήδη οι κλανιές να διαπερνούν το ταμπόν από το ποπουδάκι της που είχε γίνει τεράστιο από τις ορμητικές κλανιές!

Όταν έφτασε μέσα στο δάσος η Νίτσα αναλώθηκε στο ξέφρενο κλανίδι και το ταμπόν πετάχτηκε από το ποπούδι της και πέτυχε μια κουκουβάγια που κοιμόταν πάνω σε ένα δέντρο! Η κουκουβάγια έπεσε ξερή στο έδαφος! Η Νίτσα συνέχισε το κλανίδι και ένα από τα δέντρα ξεριζώθηκε και έπεσε πάνω σε μια οικογένεια σκιουράκιων!

Η Νίτσα χωρίς να κοιτάξει την καταστροφή που είχε κάνει το έβαλε στα πόδια!

Την άλλη μέρα όταν πήγε στον στάβλο και καθάριζε τα σκατά των γουρουνιών και των αλόγων ξεπρόβαλε από την πόρτα του στάβλου ένας νέος άντρας χαμογελώντας με έναν νεαρό δίπλα του με ένα μαδημένο βιολί!

Η Νίτσα τους είδε και κατακοκκίνησε από την ντροπή της!

Ο άντρας που της χαμογελούσε της είπε:

Αποστόλης: Είμαι ο Αποστόλης ο γιος του ιδιοκτήτη της φάρμας και του στάβλου και από εδώ είναι ο φίλος μου ο Alex Farter!

O Alex Farter κοιτούσε την Νίτσα και αυτός ντροπαλά και του έφυγε το βιολί από τα χέρια!

Η Νίτσα ένιωσε την καρδιά της να χτυπάει δυνατά και τα εντεράκια της να αναταράζωνται!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009

Όταν έκλασε η Νίτσα FART 18!

Η Νίτσα έψαξε πληροφορίες για την εγχείρειση αλλαγής φύλλου και πήγε να ζητήσει λεφτά από τον Αλέκο για να πάει στην πρωτεύουσα και να κάνει εγχείρειση αλλαγής φύλλου!

Ο Αλέκος μόλις το άκουσε τα πήρε στην κράνα!

Αλέκος: Πάς καλά κορίτσι μου; Θα γίνεις άντρας; Το πρόβλημα σου δεν πρόκειται να αλλάξει και πάλι θα σε κοροιδεύουν!

Νίτσα: Οι άντρες κλάνουν πιο πολύ από τις γυναίκες! Δεν θα είναι τόσο σοβαρό το πρόβλημα μου μετά!

Αλέκος: Ο κόσμος Νίτσα είναι κακός! Πάλι θα σε κοροιδεύουν!

Νίτσα: Σε παρακαλώ μπαμπά άκουσε με!

Αλέκος: Νίτσα ξέχνα το! Εγώ λεφτά για τέτοιο πράγμα δεν σου δίνω!

Νίτσα: Γιατί; Μήπως δεν σε συμφέρει; Μήπως προτιμάς να μενω κλεισμένη συνέχεια εδώ μέσα αφού δεν μπορώ να πάω πουθενά;

Αλέκος: Τα σκέφτεσαι αυτά που λες; Εγώ θέλω το καλό σου! Είμαι ο πατέρας σου και θέλω να σε προστατεύσω! Και ξέρω πως ακόμα και να εγχειρειστείς τίποτα δεν θα αλλάξει!

Νίτσα: Κι εσύ που το ξέρεις; Πως είσαι τόσο σίγουρος;

Και τότε ο Αλέκος αναγκάστηκε να της μιλήσει για το πρόβλημα που είχε κάποτε στα εντεράκια του και έκλανε όλη την ώρα! Και της μίλησε για τον ρατσισμό που αντιμετώπιζε!

Η Νίτσα εκείνο το βράδυ δεν κοιμήθηκε! Σκεφτόταν αυτά που της είχε πει ο Αλέκος αλλά ήταν πολύ αποφασισμένη και σκεφτόταν ότι σαν άντρας θα είχε πιο πολύ δύναμη! Από την νευρικότητα της οι κλανιές της έφευγαν ασύστολα κούφιες και μερικές ήταν πνιχτές και ακουγόντουσαν σαν να πνίγεται μωρό!

Ο Αλέκος από μια τέτοια κλανιά ξύπνησε και πετάχτηκε από τον ύπνο του!

Μια κλανιά της Νίτσας πέτηχε μια λάμπα και η λάμπα ξεβιδώθηκε και εκτοξεύτηκε στο τζάμι!

Η Νίτσα τα πήρε στην κράνα και αποφάσισε να ψάξει η ίδια για δουλειά! Αυτό που την ανησυχούσε ήταν ποιος θα την ήθελε στην δουλειά του έτσι που έκλανε;

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

Όταν έκλασε η Νίτσα FART 17!

Ο Αλέκος έτρεξε και εξφενδόνισεδε το πολύφωτο και την καρέκλα πάνω από την Νίτσα και άρπαξε την Νίτσα από τα μαλλιά και την έσυρε στο αυτοκίνητο του και την πήγε στο νοσοκομείο!

Οι γιατροί πήραν την Νίτσα με φορείο και την πήγαν για εξετάσεις αλλά μετά από λίγο ο Αλέκος που περίμενε απ'έξω είδε την αίθουσα εξετάσεων να αδειάζει από τους γιατρούς που την εγκατέλλειπαν τρέχοντας! Όπως έμεινε ανοιχτή η πόρτα της αίθουσας εξετάσεων εξαπλώθηκε η εσάνς σε όλο τον όροφο του νοσοκομείου! Η Νίτσα αν και λιποθιμυσμένη έκλανε ασύστολα!

Κανένας άλλος γιατρός δεν δεχόταν να πλησιάσει την Νίτσα για να την εξετάσει! Ο Αλέκος πήρε νευριασμένος την Νίτσα από το νοσοκομείο και έφυγε!

Πήγε την Νίτσα σε έναν παλιό του φίλο γιατρό και τον πλήρωσε πολύ καλά! Ο γιατρός είπε ότι η Νίτσα έπαθε μια μικρή διάσειση και ότι με λίγη ξεκούραση θα γίνει καλά!

Τέσσερα χρόνια μετά η Νίτσα έγινε 20 χρονών! Η ζωή της ήταν πολύ βαρετή! Ήταν κλεισμένη μέσα στο σπίτι της και δεν μπορούσε να πάει πουθενά! Έτσι ο Αλέκος την πήρε και μετακόμισαν στα Τραγανά Χταπόδια γιατί οι συνχωριανοί τους από τα Παχιά Γελάδια είχαν μαζέψει υπογραφές για διώξουν την Νίτσα από τα Παχιά Χελάδια!

Στα Τραγανά Χταπόδια αγόρασαν ένα τεράστιο τριόροφο σπίτι αλλά όσοι συνχωριανοί από τα Τραγανά Χταπόδια τους επισκέπτηκαν δεν ξαναπάτησαν το πατουσάκι τους για δεύτερη φορά μετά από το κλανίδι που έφαγαν από την Νίτσα!

Η Νίτσα μια μέρα που ήταν μόνη στο σπίτι ένα πρωί πήρε μια εγγυγκλοπαίδεια στα χέρια της που ήταν ιατρική και διάβασε για τα προβλήματα στα εντεράκια και ότι ηθιστόταν οι άντρες να κλάνουν πιο πολύ από τις γυναίκες!

Και τότε η Νίτσα πήρε μια μεγάλη απόφαση! Ότι θα έπρεπε να είναι άντρας γιατί αν ήταν άντρας μπορεί να μην φαινόντουσαν τόσο υπερβολικές οι κλανιές της!

Νίτσα: Ναι, αυτό θα κάνω! Θα κάνω εγχείρειση αλλαγής φύλλου! Θα μεταλλαχτώ σε άντρα!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρ!

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

Όταν έκλασε η Νίτσα FART 16!

Ο Αλέκος άρπαξε τον Κότσο αγριεμένος από τις τιράντες του σουτιέν και τον ρώτησε:

Αλέκος: Αδερφή είσαι ρε; Τι είναι αυτά τα ρεζιλίκια; Αφού είσαι λούγκρα γιατί παντρεύτηκες την κόρη μου;

Ο Κότσος τον κοίταζε χαμένα και δεν ήξερε τι να απαντήσει! Η Νίτσα καθόταν μέσα στο καλαθάκι μωρού που χωρούσε ακόμα όπως ήταν μικροκαμομένη και έκλαιγε κλάνοντας! Η Νίτσα κατάλαβε την αλήθεια πριν την ομολογήσει ο Κότσος!

Ο Κότσος παντρεύτηκε την Νίτσα για τα λεφτά της επειδή ήταν άφραγκος και άνεργος γιατί τον απέλησαν από το σχολείο γιατί τα είχε με έναν συνάδελφο του! Ο συνάδελφος του ήταν ο Ρούλης που ο Κότσος τον παρουσίασε σαν αδερφό του για να μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα μαζί στην πόλη που μετακόμισαν!

Και ο Κότσος με την δικαιολογία των ιδιέταιρων πήγαινε κάθε μέρα στην πόλη και έβλεπε τον Ρούλη και κατάστρωναν σχέδια για το πως θα φάνε τα λεφτά της Νίτσας για να φύγουν μακριά από τα μέρη που έγινε το σκάνδαλο!

Ο Αλέκος τα πήρε στην κράνα και η Νίτσα πληγώθηκε και τον πέταξε έξω με τις κλανιές!

Έκανε μια βδομάδα μετά από τον χωρισμό της με τον Κότσο να φάει κάτι και η κοιλιά της και το στομάχι της είχαν γεμίσει μόνο με αέρα και έκλανε ακόμα πιο ασύστολα!

Η Νίτσα δεν ήθελε να ξαναβρει άλλο δάσκαλο για να συνεχίσει τα μαθήματα της! Ήταν πολύ απογοητευμένη και δυστυχισμένη! Κατάλαβε ότι κανένας δεν πρόκειται να την αγαπήσει και να την πλησιάσει ποτέ γιατί έκλανε συνέχεια και όλοι την συχαινόντουσαν!

Ένα βράδυ η Νίτσα καθόταν μέσα στο καλαθάκι μωρού που κοιμόταν όταν ήταν μωρό και οι κλανιές της από την λύπη της έβγαιναν όλες κούφιες! Και τότε αποφάσισε να δώσει ένα τέλος στην ζωή της!

Πήρε ένα σκοινί και κρεμάστηκε!

Ο Αλέκος στριφογύριζε στο κρεβάτι του συλογίζοντας την συμφορά της κόρης του! Ξαφνικά άκουσε ένα γντουπ από το διπλανό δωμάτιο και έτρεξε να δει τι συμβαίνει!

Άνοιξε την πόρτα του δωματίου της Νίτσας και είδε την Νίτσα στο πάτωμα με ένα σκοινί στον λαιμό και από πάνω της ένα φωτιστικό και μια καρέκλα!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

Όταν έκλασε η Νίτσα FART 15!

Η Νίτσα κοίταξε ένσοκη τον Κότσο με τον αδερφό τον Ρούλη! Τα πήρε στην κράνα και τους πλησίασε!

Νίτσα: Κότσο εσύ δεν έχεις ιδιέταιρα;

Ο Κότσος συγχυσμένος προσπάθησε να μιλήσει!

Κότσος: Ναι αλλά το ακύρωσα γιατί ο αδερφός μου έχει ένα πρόβλημα και τον πήγα σε έναν καλό γιατρόπου ξέρω εδώ!

Νίτσα: Έχει πρόβλημα; Και τα τακούνια γιατί τα φοράει;

Ο Κότσος και ο Ρούλης κοίταξαν την Νίτσα συνωστιωσμένοι και δεν ήξεραν τι να πουν!

Ρούλης: Έχω πρόβλημα με την μέση μου και πονάει και γι'αυτό φόρεσα τα τακούνια της κοπέλας μου που είναι αννατομικά για να αποροφάνε τους κραδασμούς!

Κότσος: Εσύ τι κάνεις εδώ;

Νίτσα: Θα σου πω όταν θα πάμε σπίτι!

Ο Κότσος συνόδευσε τον Ρούλη στο ξενοδοχείο του και μετά πήγε στο σπίτι της Νίτσας με την Νίτσα!

Μπάινοντας στο σπίτι η Νίτσα όπως ήταν σοκαρισμένη σκόνταψε πάνω στο καλαθάκι μωρού και της έφυγε η κλανιά! Από την δύναμη της κλανιάς έφυγε ένα βάζο από την θέση του και εκτοξεύτηκε στον απέναντι τοίχο που ήταν κρεμασμένο ένα κάδρο που από την σύγκρουση έπεσε πάνω στο κεφάλι του Κότσου!

Η Νίτσα ακόμα πιο ένσοκη της ξέφυγαν 2 κλανιές και ο Κότσος από το χτύπημα και την μπόχα και την σύγχυση που πέρασε λιποθύμησε!

Όταν συνήλθε βρισκόταν πάνω στο κρεβάτι του που τον είχε σύρει ο Αλέκος μαζί με την βοήθεια της Νίτσας! Και οι 2 τον κοιτούσαν αγριεμένοι!

Ο Κότσος τότε κατάλαβε ότι τον είχαν γδύσει για να παίρνει πιο εύκολα αέρα και ότι τον είχαν αφήσει με τα εσώρουχα του! Ένα φουξ σουτιέν και ένα λαχανί στριγκ!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

Όταν έκλασε η Νίτσα FART 14!

Η Νίτσα ξάπλωσε στο κρεβάτι της και όταν ξύπνησε είχε είδη ξεχάσει το χτεσινοβραδυνό περιστατικό με αυτόν που κρυβόταν στα δέντρα και δεν είπε τίποτα στον Κότσο και στον Αλέκο!

Ο Κότσος έφευγε το πρωί για την πόλη για τα ιδιέταιρα και γύριζε το απόγευμα! Είπε ότι το παιδί που του έκανε ιδιέταιρα τον σύστησε και σε συμμαθητές του και ότι έκανε και σε αυτούς μάθημα!

Ένα πρωί που η Νίτσα ήταν μόνη στο σπίτι άκουσε ένα χτύπημα στο κουδούνι! Παραξενεμένη πήγε να ανοίξει γιατί κανείς όλα αυτά τα χρόνια δεν τους είχε κάνει ούτε μια επίσκεψη!

Όταν άνοιξε την πόρτα είδε μια γριά συνχωριανή! Η γριά συνχωριανή της είπε ότι αποφάσισε όλο το χωριό να μαζέψει υπογραφές για να διώξουν την Νίτσα από τα Παχιά Γελάδια μετά το φιάσκο του γάμου της και γιατί ο καντηλανάφτης κουμπάρος και ο παπάς ήταν έξαλλοι!

Η Νίτσα έκλεισε την πόρτα κατάμουτρα της γριάς και άρχισε να κλαίει κλάνοντας!

Ήταν πολύ στεναχωρεμένη γιατί όλα αυτά τα χρόνια μάζευε μέσα της απόρριψη και απέχθια από τους άλλους και ένιωθε αδικημένη για ένα πρόβλημα που είχε που δεν έφταιγε όμως αυτή αλλά κανείς δεν την πλησίαζε!

Σε κατάσταση σύγχυσης άνοιξε την πόρτα του σπιτιού και άρχισε να τρέχει!

Μετά από 2 ώρες από ασταμάτητο περπάτημα μέσα από το δάσος η Νίτσα έφτασε στην πόλη!

Σκέφτηκε ότι σε ένα από αυτά τα σπίτια θα ήταν ο Κότσος και θα έκανε μάθημα στα παιδιά!

Και όπως περπατούσε ανάμεσα στους άγνωστους που δεν την ήξεραν τον είδε! Ήταν ο Κότσος που κρατούσε και κρατιόταν αγκαλιά από τη μέση από έναν άντρα με γοβάκια! Τον αδερφό του!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

Όταν έκλασε η Νίτσα FART 13!

Το φιάσκο του γάμου της Νίτσας μαθεύτηκε γρήγορα στο χωριό και όλοι γελούσαν όποτε έβλεπαν τον Αλέκο να κυκλοφορεί!

Ο κουμπάρος καντηλανάφτης ήταν στο νοσοκομείο γιατί γκρεμοτσακίστηκε μαζί με τον πολυέλαιο που δεν άντεξε το βάρος του και του έπεσε στο κεφάλι αφού έπεσαν στο πάτωμα της εκκλησίας!

Η Νίτσα όμως δεν την ένοιαζε τίποτα από όλα αυτά γιατί ήταν πια παντρεμένη με τον Κότσο και ήταν πολύ ευτυχισμένη!

Μια βδομάδα μετά τον γάμο ο Κότσος είπε ότι βρήκε ιδέταιρα στην πόλη και ότι έπρεπε να πηγαίνει σχεδόν κάθε μέρα να κάνει μάθημα σε ένα παιδί!

Η Νίτσα όποτε έλειπε ο Κότσος και έμενε μόνη της στο σπίτι έβγαζε μανιακώς τις κλανιές που μεταβίας προσπαθούσε να συκγρατεί όταν κοιμόταν με τον Κότσο!

Αλέκος: Πρέπει να μετακομίσουμε σε άλλο χωριό. Μετά από ότι έγινε στον γάμο δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε πια εδώ!

Νίτσα: Μπαμπά μην δίνεις σημασία στους βλάκες του χωριού! Δεν με νοιάζει τι λένε για μένα! Εγώ είμαι πολύ ευτυχισμένη και δεν θα μου χαλάσει τίποτα την διάθεση!

Ο Αλέκος βλέποντας την ευτυχία της κόρης του και την αδιαφορία της για τα σχόλια των συνχωριανών τους πείστηκε να μείνει!

Ένα βράδυ που ο Κότσος και η Νίτσα κοιμόντουσαν αφού είχαν εκτελέσει τα συζυγγικά τους καθήκοντα η Νίτσα ξύπνησε μέσα στην νύχτα γιατί την είχε πιάσει κόψιμο!

Έτρεξε γρήγορα στο wc της που το είχαν χτίσει έξω από το σπίτι για ευννόητους λόγους με τις κλανιές της να φεύγουν αδέσποτες στην διαδρομή!

Αφού τελείωσε μετά από 3 ώρες την τσίρλα και σκούπιζε το ποπουδάκι της διαπίστωσε ότι της τελειωσε το χαρτί υγείας! Τεντώθηκε να πάρει ένα ρολό από το ράφι και τότε είδε από το ορθάνοιχτο παράθυρο μια σκιά να εξαφανιζεται πίσω από τα δέντρα!

Πετάχτηκε έξω τρομαγμένη και άρχισε να κλάνει μανιακώς για να τρομοκρατήσει όποιον κρυβόταν!

Άκουσε γρήγορα βήματα και τσουλουβάτιασμα ξερών κλαδιών και χόρτων και βεβαιώθηκε ότι όποιος και να ήταν ξεκουμπίστηκε!

Η Νίτσα από την σύνχυση της ξέχασε να τραβήξει το καζανάκι και η εσάνς σάπιας τσίρλας απλώθηκε παντού! Γύρισε στο δωμάτιο της πιστεύοντας ότι κάποιος συνχωριανός της που την κουτσουμπόλευε είχε κρυφτεί για να κάνει πλάκα!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

Όταν έκλασε η Νίτσα FART 12!

Ο Αλέκος έδωσε την συγκατάθεση του στον Κότσο για να παντρευτεί την Νίτσα γιατί σκέφτηκε ότι δεν θα ξαναπαρουσιαζόταν τέτοια ευκαιρία στην κόρη του να θέλει να την παντρευτεί κάποιος λόγο του προβλήματος της!

Η Νίτσα όταν έμαθε ότι ο μπαμπάς της είπα ναι για τον γάμο της χάρηκε πάρα πολύ και έκλανε πολύ ευτυχισμένη!

Οι προετοιμασίες του γάμου άρχισαν και η Νίτσα έραψε ένα νυφικό με ειδική ενίσχυση στην περιοχή του ποπουδακίου για να συγκρατιούνται οι κλανιές της και η μπόχα τους την ώρα του γάμου!

Ήταν τόσο ευτυχισμένη που δεν στεναχωρήθηκε καθόλου όταν ο Κότσος της είπε ότι δεν θα είναι κανένας δικός του συγγενείς στον γάμο τους!

Ο Αλέκος όμως συνοφρειώθηκε! Ο Κότσος του είπε ότι η μαμά του είχε πεθάνει και ότι ο μπαμπάς του ξαναπαντρεύτηκε μια στρίγγλα και ότι δεν ξαναμίλησε μαζί του! Αλλά μετά από 2 μέρες ο Κότσος είπε στην Νίτσα και στον Αλέκο ότι μάλλον θα ερχόταν ο αδερφός του στον γάμο!

Η Νίτσα όσο πλησιάζαν οι μερες του γάμου προσπαθούσε να εξασκείται ώστε να συγκρατεί όσο περισσότερη ώρα γινόταν τις κλανιές της για να μην γίνει ρεζίλι στην ώρα του γάμου!

Ο Αλέκος έστειλε προσκλήσεις στους συγγενείς του για τον γάμο!

Όταν έφτασε η μέρα του γάμου η Νίτσα βάφτηκε και φόρεσε το νυφικό της και έβαλε και ένα ταμπόν στο ποπουδάκι της για να μην βγαίνουν οι κλανιές της!

Ο Κότσος την περίμενε στην εκκλησία του χωριού και δίπλα του στεκόταν ο αδερφός του ο Ρούλης! Από τους συγγενείς της Νίτσας δεν ήρθε κανείς!

Ο καντηλανάφτης που ήταν κουμπάρος τους πάντρεψε!

Η Νίτσα την ώρα του γάμου ένιωθε τα έντερα της να γουργουρίζουν θορυβικά και η κοιλίτσα της φούσκωνε επικύνδινα! Έλπιζε το ταμπόν να εμποδίσει τις κλανιές της να βγουν! Το νυφικό στην κοιλιά της Νίτσας τεντώθηκε πολύ!

Όταν ο καντηλανάφτης τους περνούσε τα στέφανα η Νίτσα είχε φτάσει στα άκρα! Η κοιλιά της είχε αρχίσει να ξηλώνει τις ραφφές του νυφικού και το γουργούρισμα ακουγόταν πια έντονα! Ένιωσε ότι δεν μπορούσε να κρατηθεί άλλο!

Ξαφνικά το ταμπόν εκτινάχτηκε από το ποπουδάκι της και της έσκισε το βρακύ και άνοιξε τρύπα στο νυφικό και η Νίτσα έστησε τρελό κλανίδι! Και πρρρ και πρρρ και ξαναπρρρ και ξαναματαπρρρρρρρρρρρρ!

Από τις πολλές βρωντοβρομερές κλανιές της εκτόξευσε τον καντηλανάφτη που τα ρούχα του πιάστηκαν σε ένα πολυέλαιο και μετά εκτοξεύτηκε και η ίδια πέρνωντας μαζί της μια λαμπάδα που κρατούσε τόση ώρα για να συγκρατηθεί στο πάτωμα!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2009

Όταν έκλασε η Νίτσα FART 11 και Εκλογές!

Το Milch έτη μία φορά βγήκε νικητής στις εκλογές χάρη στους ψήφους των εκατομύριων φαν του! Πήρε το 98,9% του ψηφισθέντος κοινού! Το Milch σας ευχαριστεί πολύ που το ψηφίσατε στις εκλογές και από αύριο κιόλας θα ξεκινήσει το Milchάρεστο έργο του για να βάλει παντού δωρεάν χέστρες!

ΟΤΑΝ ΕΚΛΑΣΕ Η ΝΙΤΣΑ FART 11!

Ο Κότσος αφού τελειωσε με την Νίτσα σηκώθηκε και ντύθηκε βιαστικά σοκαρισμένος!

Κότσος: Τι ήταν αυτό που κάναμε; Δεν έπρεπε να σε πειράξω! Τώρα τι θα γίνει; Πρέπει να σε αποκαταστήσω!

Η Νίτσα δεν πίστευε στα αυτιά της! Τέτοια τύχη να θέλει να την παντρευτεί κιόλας δεν την περίμενε!

Ο Κότσος της είπε ότι πρέπει να την ζητήσει από τον μπαμπά της επίσημα!

Όταν γύρισε ο Αλέκος από την δουλειά ο Κότσος τον περίμενε στο σαλόνι και του είπε:

Κότσος: Κύριε Αλέκο θέλω να παντρευτώ την κόρη σας!

Ο Αλέκος ταράχτηκε και τα πήρε!

Αλέκος: Και τη δουλειά έχεις εσύ με την κόρη μου ρε; Την περνάς 12 χρόνια και σχεδόν δεν την ξέρεις!

Η Νίτσα περίμενε με πολύ αγωνία στο δωμάτιο της και προσπαθούσε να βγάζει αθόρυβα όσες κλανιές είχε συγκρατήσει με το ζόρι όση ώρα έβγαζε τα μάτια της με τον Κότσο! Δεν τα κατάφερνε πολύ καλά και οι κλανιές της ακουγόντουσαν μέχρι το σαλόνι!

Και πρρρ και πρρρ και ξαναπρρρ και ξαναματαπρρρρρρρρρρρρ!

Ο Αλέκος άκουσε τις απεγνωσμένες ανχωμένες κλανιές της κόρης του και τα ξαναπήρε!

Αλέκος: Και από που και ως που θέλεις εσύ να παντρευτείς την Νίτσα; Για ποιο λόγο;

Κότσος: Την κόρη σας μπορεί να μην την ξέρω καλά και να έχει αυτό το πρόβλημα αλλά την ερωτεύτηκα και την αγάπησα γιατί είναι ένα υπέροχο πλάσμα και θέλω να την κάνω ευτυχισμένη!

Ο Αλέκος κοίταξε δύσπιστα τον Κότσο και χάθηκε στις σκέψεις του!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

Όταν έκλασε η Νίτσα FART 10!

Η Νίτσα περίμενε με πολύ αγωνία την επόμενη μέρα που θα έκανε μάθημα με τον Κότσο! Ήταν πολύ ευτυχισμένη και δεν μπορούσε να πιστέψει την καλή της τύχη! Προσπαθούσε να μην καταλάβει τίποτα ο Αλέκος! Οι κλανιές της έβγαιναν χαρούμενες και φάλτσες!

Το βράυ δεν μπορούσε να κλείσει μάτι και αυτό σε συνδυασμό με τα εντεράκια της που γουργούριζαν συνέχεια δεν κατάφερε να κοιμηθεί καθόλου!

Όταν ήρθε η ώρα για το μάθημα με τον Κότσο η Νίτσα πέρασε τις ώρες που προηγούντουσαν στο wc της για να αδειάσει όσο πιο πολύ μπορούσε το εντεράκι της και να κάνει λιγότερες κλανιές μπροστά στον Κότσο!

Ο Κότσος μόλις μπούκαρε μέσα στο δωμάτιο της την αγκάλιασε και την φίλισε! Όταν την φιλούσε της Νίτσας της ξέφυγε μια βρωντερή κλανιά που συγκρατούσε με πολύ κόπο και εκτοξεύτηκε στο ταβάνι!

Η Νίτσα έπεσε από το ταβάνι πάνω στον Κότσο! Ο Κότσος δεν έχασε ευκαιρία και έγδυσε την Νίτσα!

Η Νίτσα έζησε συγκλονιστικά την πρώτη φορά της στα χέρια του Κότσου! Ήταν τόσο τέλεια που δεν ήξερε ότι ο Κότσος είχε πάρει βιάγκρα πριν πάει στο σπίτι της!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

Το Milch κυκλοφόρησε σήμερα και το cd του που τραγουδάει το sountrack της ταινίας Όταν έκλασε η Νίτσα!

Το τραγούδι είναι αυτό:

Να και η Νίτσα εδώ
κλάνει συνέχεια από μωρό
και κανένας δεν την πλησιάζει.
Κάνει κλανιές βρωντερές
ξεριζώνει τις λεμονιές
και τον κόσμο γύρω της τρομάζει.
Όταν ήτανε μπεμπέ
έκανε σκατά καφέ
το καλαθάκι του μωρού έχει λεκέ.
Κι άλλη πορδή απ’το βρακί
της έφυγε την νύχτα αυτή
απ’το ποπούδι η οπή
της άνοιξε πολύ.
Κι άλλα σκατά μυρωδικά
ξεχείνονται απ’τα βρακιά
και τρέχουνε ορμητικά
η Νίτσα έκανε κλανιά.