Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Όταν έκλασε η Νίτσα FART 9

Η Νίτσα και ο δάσκαλος ο Κότσος κάθισαν στο γραφείο της Νίτσας για να κάνουν μάθημα!

Η κοιλιά της Νίτσας είχε πρηστεί από τόνους σησωρευμένων κλανιών αλλά προσπαθούσε να τις συγκρατήσει γιατί ντρεπόταν να αρχίσει να κλάνει μπροστά στον Κότσο!

Πέρασε έτσι μισή ώρα και η Νίτσα δεν άντεξε άλλο! Της ξέφυγαν 6 βρωντοβρομερές κλανιές αλλά από την ντροπή της δεν είδε την αηδιαστική γκριμάτσα που έκανε ο Κότσος που μπροστά στην Νίτσα προσπαθούσε να φέρεται φυσιολογικά!

Όταν τελείωσαν το μάθημα και ο Κότσος πήγαινε να φύγει εκείνη την ώρα ο Αλέκος γύριζε από την δουλειά και έκατσαν στο σαλόνι να συζητήσουν!

Η Νίτσα από την ντροπή της κλείστηκε στο δωμάτιο της αλλά οι κλανιές που δεν μπορούσε άλλο να συγκρατήσει ακουγόντουσαν μέχρι έξω!

Ένιωθε πολύ λυπημένη και ήθελε ξανά να βρεθεί μέσα στο καλαθάκι μωρού που την προστάτευε όταν ήταν μωρό! Το καλαθάκι μωρού βρισκόταν δίπλα στο κρεβάτι της και τα σεντονάκια του ήταν ανεπανόρθοτα λερωμένα από κυλίδες σκατού που δεν έφευγαν με το πλύσιμο!

Την άλλη μέρα ο Κότσος ξαναήρθε για το μάθημα με την Νίτσα! Η Νίτσα προσπαθούσε να βγάζει τις κλανιές της κούφιες για να μην ακούγονται αλλά μερικές από αυτές είχαν εσάνς πτώματος ποντικιού!

Όταν τελείωσαν το μάθημα ο Κότσος κοίταξε την Νίτσα στα μάτια! Εκείνη κοκκίνησε από την ντροπή της και ντρεπόταν να τον κοιτάξει!

Ο Κότσος πήρε το πηγούνι της στα χέρια του και της σήκωσε το κεφάλι! Και τότε έγινε αυτό που η Νίτσα δεν περίμενε! Την φίλησε!

Η Νίτσα ήταν τόσο ευτυχισμένοι που δεν πρόσεξε ότι κάτω από το παντελόνι του Κότσου διαγραφόταν το φουξ στριγκ του!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

Όταν έκλασε η Νίτσα FART 8!

Ο Αλέκος μετακόμισε με την Νίτσα σε ένα χωριό 82 χιλιόμετρα μακριά από τις 15 Πιπεριές στις Βραστές Σαρδέλλες!

Βρήκε έναν δάσκαλο παππουδάκι με πολύ πρεσβιωπία και λίγο κουφό για να μην ακούει καλά τις κλανιές της Νίτσας! Του μίλησε για το πρόβλημα της Νίτσας και του υποσχέθηκε ότι θα τον πληρώνει πολύ καλά για να τον πείσει να μείνει!

Έτσι η Νίτσα άρχισε να κάνει ιδιέταιρα μαθήματα!

Ο καιρός περνούσε και πέρασαν άλλα 9 χρόνια και η Νίτσα έγινε 14 χρονών!

Μια βρωχερή μέρα ο δάσκαλος πήγε στο σπίτι της Νίτσας για να κάνει μάθημα στην Νίτσα όπως όλα αυτά τα χρόνια! Κάθισε στην άλλη άκρη του δωματίου όπως συνήθιζε και ξεκίνησε το μάθημα!

Εκείνη την μέρα η Νίτσα ήταν κρυωμένη και το πρόβλημα της επειδηνώθηκε! Οι κλανιές που έβγαζε ήταν πολύ βρωντερές και είχαν εσάνς σάπιας κλανιάς!

Λίγα λεπτά αφού ξεκίνησε το μάθημα η Νίτσα αμόλησε μια κούφια κλανιά! Ο δάσκαλος εκείνη την ώρα κάπνιζε γιατί ήταν μανιακός καπνιστής! Η Νίτσα αμόλησε άλλη μια κούφια με μπόλικο μεθάνιο και έγινε ανάφλεξη και ανατίναξη!

Η Νίτσα την ώρα της ανατίναξης αμόλησε μια βρωντερή κλανιά και εκτοξεύτηκε σπάζοντας το τζάμι από το παράθυρο! Ο δάσκαλος όμως έμεινε μέσα και όταν γύρισε ο Αλέκος από την δουλειά βρήκε την Νίτσα κρεμασμένη από ένα δέντρο και να της έχει μπει ένα τεράστιο κλαδί στο ποπουδάκι που δεν την άφηνε να φύγει και το σπίτι να καίγεται με το απαθρακωμένο πτώμα του δάσκαλου!

Ο Αλέκος άρχισε να τραβάει το μουστάκι του από την συμφορά! Άρπαξε την Νίτσα και εκείνη από τον πόνο όταν το κλαδί που ήταν στο ποπουδάκι της της τραυμάτισε την αιμοροίδα άρχισε να κλάνει οργισμένα!

Αφού το σπίτι του Αλέκου στις Βραστές Σαρδέλλες καταστράφηκε ολοσχαιρώς πήρε την Νίτσα και ξαναμετακόμισαν σε ένα χωριό πιο δίπλα στα Παχιά Γελάδια!

Άρχισε να ψάχνει πάλι για καινούργιο δάσκαλο που τον προτιμούσε παππουδάκι! Ο μόνος δάσκαλος που βρήκε όμως ήταν ένας νέος δάσκαλος που είχε φύγει από την πόλη για να ξεχάσει έναν έρωτα που τον βασάνιζε! Δέχτηκε να αναλλάβει την Νίτσα γιατί ήταν απελπισμένος οικονομικά!

Όταν πήγε στο σπίτι του Αλέκου για το πρώτο μάθημα του με την Νίτσα και η Νίτσα τον είδε για πρώτη φορά κοκκίνισε ολόκληρη και προσπαθούσε απεγνωσμένα να συγκρατήσει και να μην βγάλει το κλανίδι που της ερχόταν!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

Όταν έκλασε η Νίτσα FART 7!

Ο Αλέκος στος τέλος του Αύγουστου πήγε στο σχολείο της πόλης για να γράψει την Νίτσα γιατί στο σχολείο των 15 Πιπεριών δεν θα δεχόντουσαν την Νίτσα αφού το πρόβλημα με το ασήστολο κλανίδι είχε κάνει τον γύρο του χωριού όλα αυτά τα χρόνια!

Ο Αλέκος δεν είπε τίποτα στον διευθυντή σχετικά με το πρόβλημα της Νίτσας και έτσι το γράψιμο στο σχολείο έγινε κανονικά!

Όταν έφτασε η μέρα του αγιασμού ο Αλέκος πήγε την Νίτσα στο σχολείο και περίμενε να δει τι θα γίνει! Η Νίτσα μπήκε στην ουρά με την υπόλοιπη τάξη και έπιασε κουβέντα με τα παιδιά! Όλα έδειχναν να βένουν ομαλά όταν ξαφνικά η Νίτσα άρχισε να κλάνει!

Και πρρρρ και πρρρρ και ξαναπρρρρ και ξαναματαπρρρρρρρρρρρ!

Τα παιδιά άρχισαν να τρέχουν φοβισμένα και διασκορπίστηκαν στην αυλή του σχολείου! Οι δάσκαλοι σταμάτησαν τον παπά που έκανε τον αγιασμό και άρχισαν να κηνυγάνε τα παιδιά για να τα μαζέψουν!

Η Νίτσα από το πολύ κλανίδι εκτοξευόταν από την αυλή στα δέντρα! Ο παπάς την κοιτούσε έντρομος νομίζοντας ότι είχε δέμονες μέσα της! Τότε ξαφνικά η Νίτσα εκτοξεύτηκε από ένα δέντρο στον τοίχο του σχολείου με μια κλανιά και κάνοντας άλλη μία κλανιά που πέτυχε τον παπά εκτόξευσε τον παπά πάνω σε ένα δέντρο!

Το ράσο του παπά σκάλωσε σε ένα κλαδί και ο παπάς φώναζε βοήθεια κουνώντας τα χέρια και τα πόδια του!

Οι γονείς των παιδιών έπαιρναν τα παιδιά τους και έφευγαν όπου φύγει φύγει!

Ο Αλέκος απελπισμένος έπιασε το πόδι της εκτοξευόμενης Νίτσας και την έσυρε στο αυτοκίνητο και ξεκίνησαν για το σπίτι τους!

Αλέκος: Τι θα κάνουμε μετά από αυτό; Δεν θα μπορούμε να κυκλοφορήσουμε ούτε στην πόλη! Πρέπει να μετακομίσουμε αλλού και να σου πάρω δάσκαλο στο σπίτι!

Σαν απάντηση από την Νίτσα έλαβε μία κλανιά! Η κλανιά όμως ήταν δυνατή και η Νίτσα τινάχτηκε και χτύπησε το κεφάλι της στο ταβάνι του αυτοκινήτου!

Από τον πόνο άρχισε να κλάνει ακόμα πιο δυνατά!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Όταν έκλασε η Νίτσα FART 6!

Ο Αλέκος κοίταξε δισταγμένος την Μαρίκα! Η Μαρίκα τον κοιτούσε νευριασμένη γιατί μπορούσε να δει στο βλέμα του ότι ο Αλέκος θα διαλέξει το μωρό!

Αλέκος: Προτειμώ να μείνει το μωρό! Είσαι πολύ άκαρδη Μαρίκα και μια μέρα θα τιμωρηθείς που θέλεις να αφήσεις ένα μωρό στον δρόμο! Άλλωστε αυτό το μωρό θα ήταν δώρο για το μωρό που δεν μπορέσαμε να κάνουμε!

Όσο ο Αλέκος μιλούσε νευριασμένος στην Μαρίκα το μωρό σαν να καταλάβαινε δεν αμόλησε ούτε μια κλανιά! Μόλις όμως ο Αλέκος τελειωσε την πρόταση του το μωρό άρχισε πάλι το κλανίδι!

Το κλανίδι αυτό ήταν χαρούμενο! Τελικά το μωρό είχε ένστικο!

Η Μαρίκα μάζεψε τις βαλίτσες της και έφυγε από το σπίτι! Ο Αλέκος αποφάσισε να κάνει μπάνιο το μωρό!

Το έγδυσε και τότε είδε ότι ένα καρτελάκι στο φανελλάκι του μωρού έγραφε Νίτσα!

Αλέκος: Ώστε Νίτσα είναι το όνομα σου!

Σαν απάντηση το μωρό έκανε μια ζουμερή κλανιά.

Ο Αλέκος βούτηξε το μωρό σε μια λεκάνη κα το έπλυνε και μετά το κρέμασε από το κουρτινόξυλο του μπάνιου για να στεγνώσει! Το μωρό όμως άρχισε να κλάνει επίμονα και ξέφυγε από τα πανιά που ήταν δεμένο στο κουρτινόξυλο και άρχισε να εκτοξεύεται από τοίχο σε τοίχο και ταβάνι!

Ο Αλέκος τρόμαξε πολύ αλλά κατάφερε με ένα πήδημα να αρπάξει το μωρό και να το ντύσει και να το βάλει στο καλαθάκι μωρού!

Μετά από λίγα λεπτά το μωρό άρχισε να κλάνει πιο μανιασμένα από ποτέ με πολύ βρωντερές και βρομερές κλανιές που είχαν σάπια εσάνς! Ο Αλέκος κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και τότε υποψιάστηκε ότι το μωρό πεινάει!

Αφού τάισε το μωρό με γάλα το έβαλε για ύπνο στο καλαθάκι μωρού που το έβαλε πάνω στο κρεβάτι του δίπλα του!

Οι γείτονες δεν πήγαιναν πια στο σπίτι του Αλέκου γιατί τα νέα για τις κλανιές του μωρού είχαν κυκλοφορήσει σε όλο το χωριό! Ο Αλέκος για τα εβδομαδιαία ψώνια κατέβαινε στην πόλη με το αυτοκίνητο για να μην έρχεται σε επαφή με τους συνχωριανούς του!

Κάπως έτσι πέρασαν 5 χρόνια και ήρθε η στιγμή η Νίτσα να πάει στο σχολείο!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Όταν έκλασε η Νίτσα FART 5

Ο ήλιος άρχισε να ξημερώνει στις 15 πιπεριές. Η μέρα βρήκε τον Αλέκο και την Μαρίκα να έχουν κλείσει την μύτη τους με μανταλάκια για να μην σφηνώνουν οι εσάνς στο ρουθούνι τους! Το μωρό έκλανε ασταμάτητα! Και πρρρ και πρρρ και ξαναπρρρ και ξαναματαπρρρ!

Το μωρό έκλανε χαρούμενα όσο η Μαρίκα προσπαθούσε να το ταίσει βρίζοντας τον Αλέκο που την ανάγκασε να κρατήσουν αυτό το μπίχλικο πλάσμα!

Το μωρό αφού είπιε όλο του το γάλα ξεχύθηκε σε νέο ξέφρενο κλανίδι με σάπια εσάνς!

Μέσα στις επόμενες 3 ώρες είχαν ξεριζωθεί όλα τα δέντρα στην αυλή από τις βρωντερές κλανιές του μωρού και η Μαρίκα είχε απελπιστεί!

Μαρίκα: Αλέκο πρέπει να ξεφορτωθούμε αυτό το μωρό αμέσως! Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση! Τα πάντα εδώ μέσα βρωμάνε σαν σκατό και δεν μας έμεινε ούτε ένα φυτό στον κήπο!

Αλέκος: Δεν πρόκειται να αφήσουμε ένα τέτοιο πλασματάκι στον δρόμο επειδή έχει ένα πρόβλημα! Κι εγώ είχα κάποτε εντερικό πρόβλημα και έκλανα συχνά!

Μαρίκα: Εσύ όμως το ξεπέρασες με την κατάλληλη θεραπεία!

Αλέκος: Να πάμε τότε και το μωρό στον γιατρό!

Το απόγευμα ο Αλέκος και η Μαρίκα πήραν το μωρό με το καλαθάκι μωρού και το πήγαν στον γιατρό ελπίζοντας να τους δώσει μια λύση!

Όταν ο γιατρός έβγαλε το φορμάκι του μωρού για να του εξετάσει τα εντεράκια μια πολύ έντονη εσάνς μαζί με μυρωδιά σάπιου και φρέσκου σκατού εξαπλώθηκε σε όλο το κτίριο του ιατρείου!

Ο Αλέκος η Μαρίκα και ο γιατρός έκλεισαν την μύτη τους και το μωρό έκανε μια βρωντοβρομερή κλανιά πολύ δυνατή και εκτοξεύτηκε από το παράθυρου του ιατρείου!

Ο Αλέκος και η Μαρίκα έφυγαν απελπισμένοι! Μάζεψαν το μωρό που είχε προσγηωθεί στο διπλανό πάρκο και το έβαλαν μέσα στο καλαθάκι μωρού και μετά γύρισαν σπίτι!

Μαρίκα: Αν δεν διώξεις αμέσως αυτό το μωρό από το σπίτι τότε θα φύγω εγώ!

Ο Αλέκος κοίταξε με λυπημένα μάτια το μωρό που κοιμόταν μέσα στο καλαθάκι μωρού και μια μικρή καθυσηχαστική πορδίτσα ακούστηκε να βγαίνει από το ποπουδάκι του κοιμησμένου μωρού!

Πρρρρ!

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

Όταν έκλασε η Νίτσα Fart 3 και Fart 4!

FART 3

Ο Γιάννης και η Νίτσα πέρασαν μια πολύ δύσκολη μέρα προσπαθόντας να συμπεριφέρονται σαν να μην τρέχει τίποτα και έχοντας παράλληλλα το μωρό να κλάνει ασταμάτητα!

Η Νίτσα πήγε για ψώνια στο φουρνάδικο και στο μπακάλικο του χωριού και την ρώτησαν τι έγινε με το μωρό που είχε στην κοιλιά της και η Νίτσα τους είπε ότι γέννησε αλλά το μωρό πρέπει να μείνει στο σπίτι όπως όλα τα μωρά για λίγες μέρες χωρίς να έρχεται σε επαφή με ξένους!

Ο Γιάννης είπε τα ίδια στην δουλειά του! Και οι δυο φοβούνταν πάρα πολύ μην ανακαληφτεί το μυστικό τους!

Όταν ήρθε η νύχτα μετά τις 1 το βράδυ, ο Γιάννης και η Νίτσα τύλιξαν το μωρό τους μέσα στο καλαθάκι μωρού, φόρεσαν κασκόλ και σακούλες για να μην τους αναγνωρίσει κανένας αν τους έβλεπε και ξεκίνησαν με τα πόδια για το διπλανό χωριό, τις 15 Πιπεριές.

Στον δρόμο το μωρό έκλανε μανιασμένα και 3 φορές παραλίγο να εκτοξευτεί από το πολύ κλανίδι και να φύγει από το καλαθάκι του! Ο Γιάννης και η Νίτσα για να μην ξυπνήσουν τον κόσμο από τις βρωντερές κλανιές του μωρού πήγαν μέσα από το δάσος!

Όταν έφτασαν στις 15 Πιπεριές άφησαν γρήγορα το μωρό έξω από την πόρτα του πρώτου σπιτιού που βρήκαν και έφυγαν βιαστικά και αθόρυβα!

FART 4

Ο Αλέκος και η Μαρίκα ξύπνησαν έντρομοι μέσα στην νύχτα από έναν απαίσιο βρωντερό θόρυβο! Δεν μπορούσαν να καταλάβουν από που προερχόταν και άρχισαν να ψάχνουν όλο το σπίτι! Η Μαρίκα άνοιξε την πόρτα και είδε κάτω ένα καλαθάκι μωρού με ένα μωρό!

Έσκυψε να το μαζέψει και μια εσάνς φρέσκιας κλανιάς της σφηνώθηκε στο ρουθούνι! Άφησε τα χερούλια του καλαθακιού αηδιασμένη και φώναξε τον Αλέκο!

Ο Αλέκος πλησίασε το μωρό και σαν άντρας ατρόμηττος που ήταν το πήρε στην αγκαλιά του! Παρά το ξινομούρικο ύφος της γυναίκας του δήλωσε κοφτά:

Αλέκος: Κάποιος το εγκατέλλειψε! Θα το κρατήσουμε!

Σαν ευχαρηστήρια απάντηση από το μωρό ακούστηκε μία βρωντερή πορδή και μια ακόμα εσάνς εξαπλώθηκε στην αυλή του σπιτιού!

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

Όταν έκλασε η Νίτσα FART 2

Πετάχτηκαν έντρομη ο Γιάννης και η Νίτσα από το κρεβάτι τους και έτρεξαν στο δωμάτιο του μωρού! Η εσάνς των κλανιών ήταν διάχειτη στον χώρο! Η μπόχα ήταν τραγική!

Το μωρό συνέχιζε να κλάνει στον ύπνο του μανιασμένα! Και πρρρ και πρρρ και ξαναπρρρ και ξαναματαπρρρρρρρρρρρρ!

Η Κίτσα από τον τρομάρα της έβαλε τις φωνές και άρχισε να κλαίει! Ο Γιάννης τα πήρε στην κράνα και άρχισε να απειλεί την Κίτσα και να της λέει ότι δεν είναι αυτό το μωρό δικό του!

Η Κίτσα συνέχισε να κλαίει γιατί το μωρό της ήταν ανώμαλο και γιατί ο άντρας της έλεγε ότι το μωρό δεν είναι δικό του!

Το μωρό συνέχιζε να κλάνει μανιασμένα ανενόχλητο! Και πρρρ και πρρρ και ξαναπρρρ και ξαναματαπρρρ!

Ο Γιάννης και η Κίτσα κάθισαν όλη την νύχτα στην κουζίνα αμίλειτοι και άκουγαν το μωρό να κλάνει! Άρχισαν να μιλάνε όταν άρχισε να χαράζει! Η Κίτσα είπε στον Γιάννη πόσο ντρεπόταν και τον έπεισε ότι το μωρό ήταν δικό του!

Κίτσα: Αν κρατήσουμε αυτό το μωρό θα γίνουμε ρεζίλι σε όλο το χωριό! Δεν θα μπορούμε να πάμε πουθενά ούτε να έρθει κανένας εδώ ούτε να την στείλουμε σχολείο!

Και συμφώνησαν και οι δυο να δώσουν το μωρό και να το αφήσουν έξω από την πόρτα ενός σπιτιού του διπλανού χωριού όταν θα νύχτωνε!

Το μωρό ξύπνησε και νέο κύμα κλανιών ξεκίνησε!

ΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

Για τους χαζούς ανώνυμους!

Το Milch λυπάται που υπάρχουν τόσοι χαζοί καθηστερυμένοι υπήκοοι του που δεν έχουν καθόλου χιούμορ ούτε θάρρος και αφήνουν ανώνυμα σχόλια της κακιάς πορδής!

Το Milch όμως είναι μεγαλόψυχο και θα συγχωρήσει αυτούς τους χαζούς αδαής υπήκοους και δεν θα τους τιμωρήσει!

Όμως οι χαζοί υπήκοοι του Milch δεν θα μπορούν πια να αφήνουν τα ανώνυμα σχόλια τους αλλά το Milch ξέρει ποιος είναι ο δεύτερος ανώνυμος που άφησε το σχόλιο στην προηγούμενη αναρτίτσα του Milch!

Το Milch όμως δεν θα πέσει στο επίπεδο του χαζού γιατί το Milch έχει πιο σημαντικά πράγματα να κάνει όπως ο διαλογισμός στο Πορδοβούνι του και το Käferβούνιο του, οι ταινίες του και τα βιβλία του, οι συνπορδίες του και η κυβέρνηση της Käferland!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Το βιβλίο του Milch

To Milch θα σας παραθέσει τα κεφάλαια από το best-sheller του Milch "Όταν έκλασε η Νίτσα"! Θα σας παραθέσει περίληψη από τα κεφάλαια για να πάτε να αγοράσετε το βιβλίο του Milch που πρόσφατα ολοκληρώθηκαν και τα γυρίσματα του σε ταινία που θα προβληθεί σε πρεμμιέρα στις 43 Οκτωμβρίου!

ΟΤΑΝ ΕΚΛΑΣΕ Η ΝΙΤΣΑ FART 1

1980! Στα βάθη ενός βουνού σε ένα χωριουδάκι που λεγόταν Τρεις Σκάλες γεννήθηκε η Νίτσα! Η μαμά της την κράτησε στην αγκαλιά περιμένοντας να κλάψει όπως όλα τα μωρά όμως η Νίτσα αντί να κλάψει άρχισε να κλάνει!

Και πρρρ και πρρρ και ξαναπρρρ και ξαναματαπρρρ! Τέτοιο κλανίδι δεν είχαν ξαναθεί οι γιατροί! Το μωρό άρχισε να εκτοξεύεται από τις κλανιές του και να χτυπάει από τοίχο σε τοίχο! Και πρρρρ και πρρρρ και ξαναπρρρρ, προσπαθούσαν οι γιατροί να το πιάσουν αλλά μάταια γιατί το μωρό εκτοξευόταν με τρομερή ταχύτητα!

Αφού κατάφεραν να παγιδέψουν το μωρό σε ένα δίχτυ το έδωσαν στη μαμά του και τους έδιωξαν και τους δυο και τους είπαν ότι δεν θα τους κρατήσουν εκεί γιατί όλοι άρχισαν να πιστεύουν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το μωρό και έκλανε σαν τρελλό και φοβήθηκαν!

Η Κίτσα πήρε το μωρό της και πήγε στο σπίτι της γεμάτη ντροπή για το κλανιάρικο μωρό που γέννησε! Φοβόταν να πει στον άντρα της την αλήθεια για να μην την δείρει και έλπιζε να είχε το μωρό απλό πρόβλημα στο εντεράκι του!

Όταν ήρθε η νύχτα η Κίτσα με τον Γιάννη έπεσαν να κοιμηθούν αφήνοντας το μωρό στο δίπλα δωμάτιο του μωρού! Μόλις τους πήρε ο ύπνος ξύπνησαν έντρομοι στην διάρκεια της νύχτας από τις βρωντερές κλανιές του μωρού!

Και πρρρ και πρρρ και ξαναπρρρ και ξαναματαπρρρρρρρρρρρρρρρ!

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

Προφυλακτικό ποπουδακίου

Ερεθίζετε το ποπουδάκι σας όταν διαλογίζεστε και λερώνεστε πολύ;

Το Milch απόψε το πρωί θα παρουσιάσει σε έκθεσει την νέα του πατέντα για τα προφυλακτικά κώλου που ανακάλυψε!

Τα προφυλακτικά κώλου είναι εδώ για να σας δώσουν την λύση στο πρόβλημα σας!

Τα προφυλακτικά κώλου είναι κυλινδρικά πλαστικά σαν σωληνάκια και μπαίνουν στο ποπουδάκι πριν από τον διαλογισμό και έτσι δεν λερώνεται το ποπουδάκι σας ούτε τραυματίζεται και ερεθίζεται γιατί το σκατό περνάει μέσα από το προφυλακτικό!

Τα προφυλακτικά ποπουδακίου υπάρχουν σε διάφορα μεγέθη και σε αποχρώσεις του αγαπημένου χρώματος του Milch το σκατί!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009

Το 5 τραγούδι του Milch για την Eurovision και οι δουλειές του!

Το Μilch αυτή τη στιγμή ξεκουράζεται στο εξοχικό του στην Βέροια και σε 2 ώρες θα εκτοξευτεί κλάνοντας στην Σουμποτίτσα για την τελική του πρόβα για την αποψινή του συναυλία στην Σουμποτίτσα!

To Μilch δεν χρειάζεται πρόβες γιατί είναι το καλύτερο στη δουλειά του όπως και σε όλες τις δουλειές του σαν πολιτικός, βουλευτής, βασιλιάς, αρχηγός, δικτάκτορας, μονάρχης, καθηγητής στο πανεπιστήμιο της Käferland, τραγουδιστής, ποιητής, ηθοποιός, σκηνοθέτης, παραγωγός, συγγραφέας, υπουργός, πολτικός μηχανικός, αρχιτέκτωνας, σχεδιαστής πόλεων χωριών και δρόμων και το πιο σημαντικό απ'όλα πηγή ζωής, έμπνευσης και οξυγόνου!

Όμως το Milch δεν θέλει να νιώθουν μειωνεκτικά οι άλλοι συνάδελφοι του και γι'αυτό κάνει κανονικά τις πρόβες του!

Το Milch όμως είναι έξαλλο με τον Alexfarter τον ρωσοπόντιο γιατί ο ρωσοπόντιος προσπαθόντας να γίνει Milch στην θέση του Milch θα πάει στην Νέα Υόρκη που είχε πάει κάποτε το Milch με θαλάσσιο τρόπο και βρέθηκε καταλάθως στην θάλασσα γιατί δεν είχε υπολογίσει καλά την ένταση της κλανιάς του σε σχέση με την απόσταση!

Το Milch το μεσημέρι μαγείρεψε σουφλέ σκατών με μπάμιες και εσάνς κλανιάς και ψητό γουρούνι για να κάνει το τραπέζι στον Άγιο Βασίλη που από την Καθαρή Δευτέρα που είχαμε πριν από 3 βδομάδες κάθεται στο σπίτι του Milch επειδή του αρέσει να πίνει καφέ από αλεσμένο σκατό Milch!

To Μilch παρά τον επιφορτωμένο φόρτο εργασίας που έχει ετοίμασε και το πέμτο τραγούδι για την τουχρονινή Eurovision!



ΚΟΥΦΙΑ ΒΡΩΝΤΕΡΗ ΚΛΑΝΙΑ

Χρόνια πριν που ήταν νέο
το Käfer έκανε σκατό
ήταν μαύρο και μεγάλο
και βρώμισε όλο το χωριό

Το Milch-Käfer έκανε ακόμα μια κλανιά
ήταν κούφια βρωντερή και σκότωνε γατιά

Στο wc έμπαινε μόνο
και βρωμούσε τρομερά
οι υπήκοοι του τότε
του φερναν κι άλλα πολλά γατιά
Ήτανε απελπισμένο
απ'το κλανίδι το πολύ
τώρα πια παραπατάει
και ξαφνικά του φεύγει μια πορδή

Το Milch-Käfer έκανε ακόμα μια κλανιά
ήταν κούφια βρωντερή και σκότωνε γατιά

Και φυσικά το Milch με την βοήθεια του Άγιου Βασίλη θα βγει νικητής στις εκλογές όπως και στις ευρωεκλογές!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!